Strumfi de iulie-august 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza
....cat despre cutumele englezilor, no comment. da' la urma urmei, fiecare cu sorgintea masii, nu?????????

Ar fi bine daca ar fi pedofilii astia concentrati doar intr-o tara sa stim sa ne ferim, din pacate cand imi aduc aminte de stirile de la ora 5 ma cutremur.

La bunicul meu in sat acum doi ani o fetita de 10 ani a vazut cum un bosorog de vreo 70 ani o mangaia pe sora-sa la pasarica (7 ani). A anuntat familia, aia sa-l omoare, au anuntat politia, il investigheaza de 2 ani, culmea, se roaga politia de tatal fetitei sa-si retraga plangerea ca ala e om batran saracu'. Nu ca vreau sa bag spaima in voi, sper doar sa va ganditi si la asta.

Sunflower sanatate multa lui Denis.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

buna fetele
cristina,te pup,erdomed sa stii ca fii-miu nu a tolerat,imi pare ca e suspensie,sper sa nu confund cu eurespal..nu,nu..sigur asta e.baraka????n-am auzit,tot homeopat????lui mihnea ii merge bine cu imunogripul..multumim karli!!!

eu sunt amarata,am o prietena cu o fetita de 1 an si jumatate,are lichid in burta si dureri insuportabile,diagnosticul a fost vazut la rmn caci prin alte analize nu..acum e in bucuresti si cauta gastroenterologi s-o vada,a consultat-o unul si gata laparoscopie...daca stiti vreun nume spuneti-mi si mie...eu as stii unul dar nu e real,dr house

gata..zi buna!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

georgiana, imi pare rau........of, viata asta! probleme are ea sau copilul?

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

mychy,mamica are probleme,a reusit sa gaseasca un dr care a consultat-o si are colon iritabil,ma bucur ca e doar atat ca eu ma gandeam la mai rau..cica de la stres si oboseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ei, ma bucur ca diagnosticul e ok. ma rog, fatza de altceva......

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Va multumesc tuturor pentru urarile de ieri. Am mai avut o surpriza placuta, finuta noastra este insarcinata si sper ca peste vreun an sa avem si botez.

In legatura cu teatrul, in fiecare luna vine o trupa la gradinita si face spectacol sau teatru de papusi, dar ei vor sa-i si deplaseze la Tandarica. Autocarul este unul clasic, din acela de 42-43 locuri, se pleaca din toate grupele, nici vorba de centuri de siguranta. As putea sa o duc eu acolo, dar ea inca nu are notiunea de mers in gasca si nici nu-i place teatrul de papusi. O sa vedem cum facem, dar eu nu o las singura in conditiile astea de transport. Cum zicea si Luna, better safe than sorry. Cel mai neplacut mi se pare ca in ziua aceea nu o pot duce la gradinita daca nu o las sa plece, adica ii duc pe toti in timpul programului, ceea ce nu mi se pare in regula.
In rest e ok, Vivela a sintetizat foarte bine partile pozitive, cu care sunt si eu de acord in totalitate, mai putin partea cu dormitul, a mea nu doarme deloc ziua, o iau la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

musso, vb fetelor, bine ca este numai atat.Doamne ajuta.

carla, ce veste frumoasA, FELITARI NASICO

eu am in cuptor un pui ....intreg..cu legume intregi pe langa el, in oala de lut, doamne cum miroase in casa

am fost azi cu Luca la pediatra, ca ieri dupa amiaza acuza dureri de ureche.nu a avut niciodata otita si am zis sa stau linistita.il palpam, nu comenta, nu il durea dar totusi imi repeta ca il doare urechea cand mesteca.....are "reactii de otita" asa a zis dr, nu otita pur si simplu ..ceva pe acolo, cauzata de o viroza, muci, tusea care il sacaie de ceva vreme. Sinupret ptr muci si homeopate, doua la numar, ca si protectie ptr ureche.
mai fetelor, voi cum ati administrat Sinupret(daca a fost cazul) la copii? ca este atat de rau la gust
,l-am pacalit cu putin suc.oare daca schimb cu drajeuri?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

lulu,eu de obicei nu-l pacalesc,daca nu vrea cu paharelul i-l dau cu seringa de nurofen sau azi l-am amestecat cu prospan ca si tusea...ce ti-a dat pentru ureche?sanatate multa
eu nu m-am indurat sa iau oala din lut dar i-am luat soacra-mii si nu o foloseste ca nu stie cum are si instructiunile..mdaa,cred ca o s-o iau eu ca e pacat de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lulu, eu n-am niciun amestec in sarcina finutei, poate doar faptul ca am facut 2 copii si le-am facut si lor pofta mult mai devreme decat isi planificasera, ea are 22 ani.
Violeta, iar ai dreptate, nici nu mi-am facut temele, dar mi-am facut unghiile. O sa tin minte de Auchan vineri, sa trec pe acolo sau sa dau comanda de paine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

lulu Sinupret il dai asa cum scrie la prospect daca nu a indicat in alt fel medicul. Iti spun ce scrie chiar in prospect. Pe scurt, intre 2 si 6 ani se administreaza 15 picaturi (de preferat intr-o lingurita) ceea ce inseamna 0.9 ml... adica mai putin de 1 ml per doza, 3 doze pe zi. Fiind amar, eu i l-as da cu lingurita asa cum e, eventual pun un strop de miere, apoi i-as da sa bea din plin o cana cu apa! E mai scurt chinul asa, intr-o lingurita, decat sa amarasti o cantitate intreaga de apa/suc sau mai stiu eu ce aliment pt.a masca gustul rau al siropelului...

Cat despre reactiile otice, si noi am plecat cu acelasi 'diagnostic' de la ORL-ista luni dupa-amiaza; in rest timpanele la ambele urechi aratau bine. Adeluta acuzase vineri, la fel, ca ii face pleosc pleosc in ureche atunci cand mananca. Si nu mai voia sa manance ca ea aude sunetele alea in ureche. Noi tocmai ce tratasem de vreo 2 saptamani o otita medie congestiva (prima faza de otita in care timpanul nu e decat rosu, nu are nimic altceva), dar am scapat usor de vineri incoace, problema fiind doar nas infundat vreo 3 zile. M-am cam temut sa nu dam iar in otita otita, dar vad ca deocamdata am scapat si de nas infundat, si de muci si nici nu mai zice ca o doare ceva. Nu ma intrebati cu ce am tratat-o de vineri pana luni ca am sa spun ca (,) "cu de toate!" numai sa-i treaca! evident eu sunt in panica in cazuri ca astea...

Cristina (sunflower) imi pare rau ca Denis e iar bolnavior si iar s-a starnit diareea aceea la el.. of; sper sa depasiti repede momentul.... nu stiu ce sa-ti zic de Imunogrip ca vezi ca si la noi a mers in masura in care tot a prins niste "microbi" si a facut ce-a facut... doar ca noi am cam inceput cu Imunogripul fix cand a inceput gradinita, adica si expunerea la virusi... probabil ca daca as fi inceput cu cel putin 2 saptamani inainte era mai protejata... eu nu dezarmez, ma gandesc ca si simptomele plus recuperarea au fost mai acceptabile fata de ce putea sa fie si datorita faptului ca suntem inca sub "influenta" Imunogripului acesta. Am vorbit cu Anya20 (careia ii doresc si aici (si o felicit pentru evenimentul sarbatorit ieri ) sa-i creasca fata mare si frumoasa ca tocmai ce a implinit ieri 5 anisori frumosi de viata! bineinteles e vorba despre frumoasa Anya ) si mi-a spus ca pot sa prelungesc spre 8 saptamani tratamentul cu Imunogrip Junior, adica sa dau si a 3-a sticluta! Asa ca eu merg mai departe, nu ma opresc la cele 2 sticlute (cu a doua suntem inca in curs). Te pup si sanatate multa multa multa! Mai vorbim...

nu mai stiu daca mai voiam sa zic ceva, trebuie sa o culc pe Adeluta ca e cam restanta la capitolul somn; si dimineata cand trebuie sa o duc la gradi trebuie sa o trezesc cu tot felul de "ritualuri si fengshui-uri" ... azi de ex.am dat MTV mai spre MAXIM asa Nu facea asa in primele doua saptamani de gradi, dar dupa ce-a bolit o perioada si a stat iar pe program lung seara, si-a dereglat iar orele de culcare/trezire.

Ah, multumesc fetelor pentru urarile de sanatate, parca Vivela, mychy, Timi, Luna si nu mai stiu cine... ma iertati daca am uitat pe cineva, sunt si obosita

pupici la toata lumea!

karligutza
sunt mamica Adelutei

are mama o fetita... are si un blog!

_

ALAPTATUL HELPLINE
_

Mergi la inceput