Strumfi de iulie-august 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

vivela cu ce te ajutam.....sa te aduni?

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vivela sper sa te regasesti repede si sa regrupezi fortele. Convulsiile se manifesta precum o criza de epilepsie, asemanator. E destul de socant sa asisti la asa ceva, am noroc ca m-a ferit Dumnezeu, insa (si aici ii raspund si lui Mada) din cate stiu nu lasa urmari grave, trebuie doar sa stai cateva zile cu ochii pe copil si sa te asiguri ca nu se repeta pe termen scurt. Apar cand temperatura scapa de sub control, peste 40 de grade.

Mada imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva, imi dau seama ce socant trebuie sa fie, insa sunt convinsa ca dr respectiv stie ce zice, acelasi lucru l-am gasit si eu pe aici, copilul trebuie doar urmarit, nu necesita investigatii. Ce e pozitiv e ca incidenta convulsiilor scade dupa varsta de 4 ani se pare. Statistic vorbind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Vivela, pupici multi multi.... Si nu stiu daca iti pica bine acum, dar parerea mea personala e ca te invinovatesti prea mult... Uite, mie mi se reproseaza cel putin zilnic ca eu sunt de vina pentru crizele lui Andrei, pentru ca eu il rasfat. Si citesc aici, pe forum, ca mai multi copii fac crize dimineata...sau cauta diverse motive ca sa faca crize... eh! la noi face crize "pentru ca il rasfat eu, si uite asa il pierdem din mana si ratam si educatia copilului".. . (si asta e un exemplu).

greierash mamica de Andrei si 16+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Citat:
mie mi se reproseaza cel putin zilnic ca eu sunt de vina pentru crizele lui Andrei, pentru ca eu il rasfat. Si citesc aici, pe forum, ca mai multi copii fac crize dimineata...sau cauta diverse motive ca sa faca crize... eh! la noi face crize "pentru ca il rasfat eu, si uite asa il pierdem din mana si ratam si educatia copilului".. . (si asta e un exemplu).

greierash mamica de Andrei si 16+

- "Traieste clipa" -

Bine ai venit in clubul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou, va mai amintiti de mine?
in primul rand sanatate strumfilor bolnavi, in al doilea ....la multi ani, retroactiv pt kariris!!!ca fuse ziua ei sambata!

eu am un mare siktir, n-am chef de nimik, mi-e frig la picioare, me lene , etc etc.....la servici e agitatie mare si fara rost! azi noapte nu mi-a dat radetu caldura si am cam dardait!

georgi, am retinut eu bine ca suferi de colon iritabil? cum se manifesta? sanatate si tie si lui mihnea....
vivela, poate te mai linistesti si vezi problemele cu alti ochi
anto, uite pulpele: http://www.bucataras.ro/retete/2203/pulpe-si-piept-de-pui-crocantoase.html
mada, sanatate si voua!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Fetelor multumesc pt sustinere!
Vivela cum spune si Luna convulsiile se manifesta ca o criza de epilepsie- isi pierde cunostinta si are miscari spasmice…e forte impresionant si intradevar am simtit ca mor langa ea! Reactia care trebuie avuta e sa asezam copilul pe o parte si sa avem grija sa un aiba nimic in gura… Oricum cum a fost a doua criza (a mai avut o criza idéntica in martie tot febrila, mai putin de 1 min) stiam cel putin despre ce e vorba….
Din ce mi_ati spus si voi, si medicii aici si ce a mai citit si eu in cazul ei crizele sunt benigne trebuie numai sa o supraveghem f atent mai ales in caz de temperatura si sa asteptam 4-5 ani cand dispar de la sine.

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Kariris, la multi ani pentru sambata!
Vivela, , bine ca macar ai "iesirea" cu dusul la ai tai. In rest, aici suntem, nu esti singura "in club".
Luna, sanatate multa Adelisei, ce relaxare pe tine, auzi, "in rest e ok", bravo! Multumesc pentru comentariile de pe FB.
Lulu, deci ramane stabilit .
Mychy, nu te mai tinem minte .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

eu am un mare siktir, n-am chef de nimik, mi-e frig la picioare, me lene , etc etc.....la servici e agitatie mare si fara rost! azi noapte nu mi-a dat radetu caldura si am cam dardait!

esti cu fusta scurta? ia zi

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

multumesc de sustinere, imi revin eu, am trecut si prin perioade mai nasoale... doar ca acum m-au prins deja obosita (ieri noapte nu am inchis ochii nici 5 minute, dupa ce ca toata saptamana vazusem noaptea toate cifrele ceasului).
nu ma invinovatesc atat de mult, doar ca traiesc cu o incertitudine, nu stiu pana unde crizele sunt normale si de unde incep sa fie alt fel de probleme...ca nimeni nu ma crede daca povestesc crizele lui david, se uita la mine intr-o dunga ca si cum imi lipseste mie o doaga, david lasa impresia unui copil foarte cuminte. si zau, nu am pretentia sa fie el copil prea linistit.
in fine, il tin sub observatie.

luna, mada, multumesc de informatii ref. la simptomele convulsiilor, cum ziceam, sper sa nu vad live asa ceva ca sunt panicoasa.

si mada, am cotrobait prin pozele de la semnatura ta, e tare frumoasa Emily .

greierash, . cei mai multi cunoscuti ai mei au renuntat sa mai faca afirmatii ref la copiii mei si educatia pe care le-o dau, ca-s tare taioasa si ciufuta in replici. am vazut ca doar asa merge sa-i tin in banca lor .

mychy, chiar vroiam sa intreb de tine, ca nu te mai vedeam pe nicaieri. da' tu nu ne mai povestesti nimic de Andrei? doar de pulpe?

kariris, la multi ani , sa fii sanatoasa si sa traiesti 1000 de ani .

lulu, si eu tot in bucuresti stau .

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

KARI, deci asa stai ascunsa LA MULTI ANI!Sa ne traiesti.
Carla, ramane stabilit .
Luna, imi place relaxarea ta
mychy

anto, eu fac snitele la cuptor asa:
carnea taiata f subtire (pipt pui sua si mai bun pulpa pui dezosata),se trece printr-o compozitie facuta din ou+lapte+cascaval sau branza sarata+piper/sare si apoi prin pesmet, se aseaza in tava(tava cu hartie de copt si cubulete unt) si deasupra lor iar cateva cubulete unt. Se baga la cuptorul incins cateva minute, 10 pe o parte, 10 pe cealalta parte.

Mergi la inceput