Strumfi de iulie-august 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

vivela, nu te tai de pe lista cu sarmale si placinta, stai linistita

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola mamici frumoase!
cateva randuri apoi o intind la facut cursuri,subiecte de teste si deastea didactice.
mada din cate imi aduc eu aminte de la stagiul de pediatrie convulsiile febrile sunt niste chestii izolate ce apar doar cand este contextul ,adica febra.au si componenta ereditara.tu trebuie doar sa te informezi ce sa faci cand apar,in acele minute pana ajungi la medic,adica culcat copilul pe o parte si sa incerci sa-i deschizi gura si sa scoti limba in afara.mie mi-e tare greu sa scriu sfaturi despre asa ceva,unu pentru ca sunt destul de empatica si mi-e rau cand ma gandesc cum ar fi sa fiu in locul tau si doi eu una nu sunt medic pediatru sau de urgenta... si sa ai incredere ca vor fi si mai rare,sau chiar deloc.
vivela mamica curajoasa capul sus !
georgiana imi pare tare rau de necazurile voastre...tragi si tu cu mihnea nu gluma...
lachi la multi ani!!!!sa traiesti o mie de ani cu sanatate si acelasi tonus!
multa sanatate si celorlati strumfi bolnaviori!

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=19" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Eu stau aproape de Vivela, sunt dispusa sa cedez la sarmale, la placinte o sa negociez mai dur .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

stai ca uitam:
mada daca ai acolo farmacie homeopata incearca sa-i dai in febra de la inceput aconit ch-5 chiar 4 doze (5 granule) pe ora asa la un sfert de ora distanta.poate reusesti sa nu mai urce asa ...
si am vizionat ieri pozele ancai super tare concediul vostru,sa va fie de bine! si fetele adorabile!
emily ce ma inebunit cu ochi ei.sunteti o familie tare faina.

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=19" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...

povestea noastra...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Eu stau aproape de Vivela, sunt dispusa sa cedez la sarmale, la placinte o sa negociez mai dur .

Bineee....fi atenta ca vin..nu in acest week-end, am un botez de fitze in Cta de la care e musai sa nu lipsesc , dar in week-end-ul viitor...imi pot face un drum spre Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu, n-am fusta prea scurta, doar circulatia varza!
andrei e bine, n-a mai racit, nici nu prea are de unde lua, ca nu prea da piept cu colectivitatea. de ceva vreme sta lipit de mine ca scaiul, ma pupa, imi zice ca ma iubeste, daca face boacane si-l cert sare imediat cu replica: de ce mami, ca eu sunt baietelul tau!in rest, de-ale lui......fara crize prea explozive...eu zic ca e ..."in limite" .
eu abia astept sa plec, dar ma si incearca niste remuscaturi ca-l las!!!!!!! .
of, ca siktirita sunt..............

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

hai mychy sa treaca siktiru' fata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Alina, bine ca te-am prins! Da-mi si mie te rog o idee ca nu stiu ce sa mai fac, sunt in pana, parca nu merge nimic.
De vreo luna Saby a venit cu viroza de la gradi si a impartit-o la toti. I-a mers bine tratamentul, a ramas cu tuse seaca noaptea si 1 muc mic tot atunci, a trecut tot cu natrium sulfuricum.
Larisa a ramas cu aceeasi tuse seaca si 2 muci noaptea, natrium-ul n-a facut nimic, nici drosera. I-am dat aseara Humex in disperare de cauza si s-a schimbat tusea, acum e productiva, muci mai multi si transparenti, stranuta foarte des. Nu-i face nimic nici oscillo si nici antimonium tartaricum, ferum phosphoricum sau phosphorus. Febra nu are, doar muci, tuse si o mama ajunsa dincolo de limita rabdarii. Ce idee ai?

Multumesc ca ai vazut pozele, sunt numai cateva, ce am avut rabdare sa rotesc si sa sortez, cireasa de pe tort vor fi cele de la Disneyland, sper sa le pun inainte de a pleca iar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

carla, faine poze.....acolo ati inchiriat masina?
mada, ce fata frumoasa ai! are niste ochi superbi!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Alina multumesc mult!
Am notat Aconic-ul. O sa imi fac o rezerva!
Mutumesc pentru complimente! Nu mai stiu ce poze am la semnatura si de aici nu pot sa vad da daca voi imi spune-ti ca-i frumoasa eu va creeed

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput