Strumfi de iulie-august 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mada,dar sa nu te alarmezi citind pe forumuri,eu zic sa mergi pe mana dr din franta si doar s-o urmaresti,atat.

asaa,deci eu am sa suflu si in iaurt,si n-am sa mai ignor mucii si tusea in special cea care suna ca din pestera..din cauza ca nu a fost corespunzator tratate si nu vorbesc de antibiotice a ajuns la pneumonie interstitiala...5 zile n-am reusit sa-i aducem febra,nici macar o data,sub 38 si asta cu supozitor si cu suspensie pe gura in acelasi timp...bine ca a trecut si ca mihnea pare bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Mada, multa sanatate lui Emily

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

Multa sanatate strumfilor bolnaviori.

Mada, naspa cu convulsiile. Piticii mei au facut febra mare destul de des, dar Doamne ajuta nu au facut convulsii niciodata. Deci nu stiu ce sa-ti zic. Pana la urma nu ai ce face, decat sa te increzi in doctorii de acolo.

Si printesa mea e un pic atinsa, tuseste, ii fac aerosoli, sirop de tuse dar pt ca nu face febra si nu am avut cu cine s-o las acasa am dus-o la scoala. Sper sa nu se agraveze si sa nu culeaga ceva suplimentar de acolo.

Felicitari Paticut si Fianna pentru bebicii mici, sa fiti sanatoase si sa aveti copii sanatosi, mancaciosi si veseli.

M-ati omorat cu retetele si minunile pe care me gatiti. A pastrat cineva retetela care s-au dat pe aici? Ca eu am incercat, dar cele din ultimele capitole nu le am si as fi vrut sa incerc snitelele acelea la cuptor.

Nico, v-am admirat pozele, e foarte frumoasa casa voastra s-o stapaniti sanatosi si sa fiti fericiti in ea. Iar copii tai sunt doi frumosi, la fel ca tine.

Va pup si va urez o saptamana frumoasa,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, noi am avut un episod de convulsii cu Saby, prima si singura data cand a luat antibiotc, acum 1 an si jumatate. Atunci i-a crescut temperatura de la 36.5 la 40.2 cam in 5 minute. Nu stiu cum este practica la noi, eu am dus-o la doctori prieteni cu mama si toti m-au asigurat ca nu este nicio problema. Sanatate multa!
Lulu, trebuia sa duci personal coletul? Ma gandesc ca exista firme de curierat care il duc in aceeasi zi, nu stiu daca merita atata drum. La Intersport o sa ma uit si eu.
Stefania, multumesc pentru sugestie, mi se pare foarte buna ideea. O sa ma uit si de lenjerie de schi, dar vreau si geaca, daca nu are vreun pret astronomic. O geaca impermeabila oricum imi trebuie si vreau sa iau ceva bun. Hainuta cu care am fost la Paris o port de 21 ani, i-a cam trecut vremea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carla...eu zic ca era musai, era un pachet fff valoros..adik continea asa: placinta, 2 gaini taiate proaspat, 50 oua si alea abia iesite din cuib, must, bors de casa, varza cu ciolan afumat si niste jucarii si haine ....totul ptr nepoatele mele si apoi si eu aveam ceva de luat de la ei.A fost un drum normal, Constanta -Bucuresti, in perioada asta( nu vara, in sezon)il fac cam in 2 ore si 15 minute, pana la intrarea in Bucuresti.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Lulu, in cazul acesta te inteleg, era foarte valoros coletul . Adica ai venit cu asa minunatii in Bucuresti si n-ai trecut si pe la colegele tale de forum? Ntz, ntz, ntz... gaseam noi ce sa-ti dam la schimb.

Mergi la inceput

Stai asa Carla, sa ne intelegem...am venit dar trebuia sa ma intorc rapid in Cta, cand vin in Bucuresti ...vin SA STAU la Bucuresti, vin cu bagajul facut, cu tavile de placinta, cu sarmalele in oala de lut si cu mai vrea inimioara voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Hello Girls

Adelise e racita acum, tuseste la greu, febra, in rest e ok.

Eu ma chinui sa muncesc si sa las totul in ordine aici, mai am trei saptamani, n-am chef de nimic, va dati seama.

Va pupacesc

Mergi la inceput

Luna sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

sanatate multa strumfilor bolnaviori, of ce de raciti ...

spuneti-mi si mie cum se manifesta convulsiile . n-am avut neplacerea, sper sa nu vad vreodata asa ceva, dar daca o fi si-o fi, macar sa nu fac stop cardiac langa copil...

pe david l-am dus de ieri la ai mei,l-am lasat o saptamana. aveam navoie de o pauza, cred ca amandoi. sper sa gasesc ragazul sa ma adun si sa ma gandesc la noi metode de abordare a problemelor, prea se suprapun multe si eu dau rateuri dupa rateuri...

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput