Strumfi de iulie-august 2007 (199)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Ioana, mai am de cautat un remediu si trimit coletul spre voi

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar

multumesc

Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata,
Noi am avut un weekend kko... sambata dimineata o durea urechea, la 12.00 eram la medic si ne’a dat tratament pt otita iar pe la 16.30 eram la urgente pt ca a facut convulsii de la febra… Nu-mi vine sa cred ca e a 2 oara cand ni se intampla, nu a durat mult, vreo 40 de secunde dar am crezut ca mor de 40 de ori…
Duminica nu mai avea nimic, era ca de obicei vesela, fara febra, ramane numai sa continuam tratamentul pt otita- antibiotic.
Am o intrebare : strumfii vostri au facut vreodata convulsii (un mai tin minte daca s’a mai discutat…) ? si ce vii s_a spus de la medic ? aici teoria e ca pana la 6 ani convulsiile febrile de scurta durata nu se investigheaza via electroencefalograma. Asa e si in Romania? Sau in alte parti?

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Fetelor, ma chinuie o dilema: unde gasesc o geaca de schi de dama super, adica usoara si foarte calduroasa, si cat trebuie sa coste? Am inteles ca ar fi in magazinele gen Intersport si Decathlon, dar am nevoie de recomandari privind marca si eventuale indicatii de pret, sa nu fac infarct acolo . Daca ar fi si pe aproape de Ikea ar fi si mai bine, maine am drum in partea aceea.

Si nu, nu plec la schi, dar sunt foarte friguroasa si se preconizeaza o iarna in care sa stau mult pe afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

mada, SANATATE va doresc, nu te pot ajuta cu sfaturi, Luca nu a facut febra mare (peste 39) decat odata si in cateva ore a scazut, in rest f mica sau deloc, si sper sa ramana asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Carla, am vazut ceva asemanator ce cauti tu in INTERSPORT- carrefour, aseara. Nu ma intreba cat costa ...nu m-am uitat, eu sunt ffff calduroasa, deci mai greu sa imi achizitionez asa ceva.
Lui Luca i-am achizitionat doua costume gen schi, unul intreg, cu totul si unul cu geaca si salopeta separat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Va dau o ca vad ca nu a dat nimeni

lulu esti mai ceva ca Speedy Gonzales

Carla eu m-am dotat cu cizme de cauciuc, cizme izolate termic si am dotat si copii cu cizme si geci groase si anti umezeala. Eu ti-as sugera sa cumperi lengerie interioara de ski. Un tricou si colanti ca iti vor tine mult de cald si sunt si mai ieftini ca geaca. Dupa care poti sa alegi orice geaca.

Andre e racit asa ca are nasul infundat mai mereu. Se trezeste des noaptea. Sper ca trece pana saptamana viitoare cand trebuie vaccinat.

O zi buna fetele

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

mada, SANATATE va doresc, nu te pot ajuta cu sfaturi, Luca nu a facut febra mare (peste 39) decat odata si in cateva ore a scazut, in rest f mica sau deloc, si sper sa ramana asa.

Alina culmea e ca nu avea febra mare..cu un sfert de ora inainte avea 37.8°C...dar am inteles ca febra poate urca f repede... nu pot sa imi dau seama cum a putut sa urce atat de repede..dupa convulsii avea 38.5-39...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
mada,imi pare tare rau...si noi wk asta ne-am luptat de 3 ori cu febra 40 si de atatea ori la urgenta...daca citesti pe forumuri ai sa vezi ca aici se dau multe si grele medicamente dupa un episod de convulsii dar eu nu m-as baza pe romanica ca aici iti da antibiotic si pentru o tuse...multa sanatate si sa nu mai treceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mada,nu conteaza cat de inalta e febra ci cat de repede ajunge sa fie asa mare,atunci creierul nu mai poate rezista si da acest rezultat..apoi daca a fost asa scurt si emily e ok eu zic sa nu te ingrijorezi ci doar s-o observi pentru cateva zile.

Mergi la inceput

Musso merci pt idee, o sa citesc un pic pe forum!
Aici mi s-a spus ca faptul ca eu am facut convulsii cand eram mica poate fi un factor...dar ai mei mi'au spus ca atunci m'au tot investigat si ca aveam si un fel de tratament dar ca a trecut mai mult sau mai putin de la sine...

Mergi la inceput