Strumfi de iulie-august 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 15
madabout2003 spune:
M'ai omarat acum tb sa trec sa cumpar dovleac 
....
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
X-ray spune:
Noua ne face bona niste papanasi prajiti de te lingi pe delete.cu smantana si dulceata de prune si nici(facuta de mine)sunt belea
.acum am dat comanda de o tura.abia Astept.va urez un weekend placut,eu ma duc sa-mi misc sinusurile la dans,ma scoate consortul...
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=19" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
CarlaV spune:
Lulu, si pe mine m-ai omorat cu placintele, ca sunt pofticioasa si-mi si place mult cea de dovleac, o sa salivez toata noaptea.
Mada, lasa ca-ti prinde bine dovleacul, faci si placinta si il folosesti si de Halloween.
Alina, distractie placuta la dans!
stefania_97 spune:
Buna fetele,
Noi avem vacanta de toamna saptamana asta asa ca timpul meu a fost foarte limitat.
Incerc sa ma impart intre cei doi copilasi si sa mai fac si cate ceva prin casa. Azi am avut zi de calcat rufe si ce de rufe 
Sotul a fost plecat in Suedia cu munca sau ajunge prea obosit asa ca sunt ca si singura cu cei 2 teroristi. Catarina ma sfideaza cum poate si cand poate dar cand vrea ceva e cea mai dulce si mai scumpa fetita. Ii place mult sa mergem la plimbare.
Andre creste creste si iar creste, zambeste, e un copil foarte linistit dar care stie sa se faca auzit daca ceva nu ii convine. Ma bucur ca Catarina il iubeste si nu vrea sa faca nimic fara el.
Abia astept sa se poata juca impreuna.
Ma duc sa mai citesc din urma.
P.S. Greierashfelicitari pt sarcina!!
O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10
CarlaV spune:
Stefania,
, multumesc pentru urarile de ziua mea.
Pentru cine are FB, am pus pozele de la Sealife, acvariul acela minunat unde am stat juma' de zi. Cele de la Disneyland sunt prea multe si deocamdata ma pierd in ele.
Editez sa spun ca am pus pozele si pe site-ul Sabinei, este albumul nr. 45.
nma spune:
Am scapat de soricel
. A fost un pui mic dar mi-a facut zile fripte
. Ieri cand am facut curatenie l-am prins.
Alina eu la papanasi pun dulceata de afine. Sunt asa de buniii
. Azi aveam in plan. Merg cu copiii la plimbare prin padure si apoi daca mai e timp fac o portie.
Catelul e un shi-tzu (cred ca asa se scrie). E micut si tare jucausi.
Georgiana sper sa scapati repede de febra. Azi cum mai sunteti?
Cand era Alex mic numai febra mare imi facea. Acum am mare noroc ca au sistem imunitar bunicel.
Stefania parca o descri pe Andra
.
Am vazut filmuletul cu micutul "guguloi"
. Ai doi pui frumosi foc.
Carla eu pe FB nu pot sa intru ca am uitat parola
. vreau si eu link-ul spre site-ul Sabinei; o sa intru maine de la birou.
Acum fug la plimbare.
Nico
lulu77 spune:
Mneatza, si o saptamana frumoasa va doresc...si calduroasa, ca se anunta brrrr!
Mai...placintele cum le-am facut le-am si terminat...casa plina, nebunie
.
Sambata am mai facut o tava, dar cu branz si iaurt de aceasta data, desi am avut o zi super plina. La 04.30 A.M. am plekat spre Bucuresti, si la 10.00 eram inapoi in Cta. 
Revin.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
CarlaV spune:
Nico, ma bucur ca ati scapat de "musafir". Site-ul sabinei este sabina punct geneza punct ro. La /poze se afiseaza colectiile, la 3-4 ani sunt pana acum 2 albume, nr. 45 cu Sealife si nr. 46 cu hotelul si drumul.
Lulu, ce viteza ai avut! M-ai zapacit cu placintele si am prestat si eu ieri una cu mere si una cu branza dulce la care am pus doar zahar brun, yummy. Eu voiam de dovleac dar n-a avut cine sa mi-l cumpere si curete
.
ioanaiub spune:
buna dimineata
deci v-ati petrecut in week-end 
noi am fost ieri la ziua unei fetite speciale
, e fetita prietenilor nostri, nascuta la 28 de saptamani, cu sanse foarte mici ... ei bine, acum a facut doi ani si e o minune de fetita 
si de fiecare data cand o vedem ii multumim lui Dumnezeu ca a facut asa o minune 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
lulu77 spune:
Da Carla, am fost vitezomana, am avut de lasat un colet si m-am intors rapid.
Urat drumul, pliktiseala mare pe autostrada, si singura in masina, si ceata dimineatza...brrr.
Ioana, mai am de cautat un remediu si trimit coletul spre voi 
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar