Strumfi de iulie-august 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 14
lulu77 spune:
georgiana 

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Vivela spune:
of, Georgi, daca te putem ajuta, spune, macar cu un sfat, o vorba buna...
sa stii ca trece, pana la urma, isi face copilul imunitate. cat am tras eu cu al meu cu febra pana in tavan, poate iti mai aduci aminte ca ma plangeam mereu. si david a facut MEREU febra peste 39, el n-a stiut niciodata sa se opreasca undeva la o febra mai umana...i-am ciuruit curu' cu supozitoare antitermice, mi-era mila de muream, ca pe gura nu accepta nimic. si sa-l las asa, iar nu-mi venea, tremuram la gandul convulsiilor.
dar uite ca acum, dupa 1 an jumate - 2 de colectivitate continua (=boala continua) si-a gasit si el, in sfarsit, echilibrul.
deci cumva toate trec, Slava Domnului ca nu e ceva mai grav
.
pupici si putere, stiu ca nu-i usor
.
Traiesc in Orasul Alandala
musso17 spune:
stiu vivela,imi aduc aminte..si de cocktailurile pe care i le faceai dimineata si de muci interminabili..dar eu am obosit,am avut tot ce se putea avea,mai putin bolile copilariei si inca acum sunt bine ca e barbate-miu acasa si e cu adevarat un tata dar cand va pleca...parca tu l-ai operat pe david dar nu mai stiu de ce,de amigdale sau polipi..pe mine ma bate gandul sa-l scap de polipi.
CarlaV spune:
Georgi, multi pupici si multe imbratisari si de la noi, fii barbata!
N-am apucat sa va mai spun, Larisa si-a facut "bunul" obicei ca in ultima noastra zi de concediu sa faca febra, indiferent ca stam plecati o saptamana sau o luna, in ultima zi ea face febra, este deja a 4-a oara cand se intampla asta. Joi dimineata in Franta avea 39.8, ca si David, nu stie niciodata sa se opreasca mai jos. Pe avion am avut-o cu febra, la nunta la fel. Acum e cu muci si tuse, nu mai face febra de duminica, deja cred ca m-am imunizat eu, ca o cam las in pace, ii mai dau cate un homeopat cand imi amintesc.
musso17 spune:
anca,multumesc.. va apreciez din tot sufletul dar eu sunt panicoasa nevoie mare si din cauza asta mi se trag si toate nebuniile..plus ca nu am un dr in care sa am incredere,ma obsedeaza si antibioticul asta..eheiiii probleme mari am la mansarda,trebuie sa fac cumva sa ma relaxez,nu prea stiu cum sa procedez.
ma duc la fii-miu,i-am bagat un novocalmin si abia a scazut la 38.9 si apoi l-am lasat in cada sa se joace cu masinile si acum si-a revenit.
lulu77 spune:
georgiana, stii ca va trece, va fi bine, hai, capul sus!
Luca facea doar muci, tuse deloc, de cand e la gradi tuseste mai mereu.Pediatra imi zice sa il las in pace...se imunizeaza.E adevarat nu face febra mare niciodata si nici mica des, norocul nostru.
sa va mai zic ca azi fac o placinta cu dovleac si una cu mere
este seara de remy/dartz....vedem noi ce
lulu77 spune:
revin, ca acum am citit....georgiana, iti recomand un medic extraordinar, in primul rand un om deosebit, extraordinar,apoi un profesionist desavarsit.Poate este nevoie sa schimbi pediatrul.Colega mea avea probleme non stop cu puiul racea, febra mare, pneumonii, etc.A mers la pediatra lui Luca.acum a inceput si el gradinita si nu are decat muci la activi.are un teren alergic acel copil, nedescoperit pana acum.
Daca vrei vb pe mess sau PM.
CarlaV spune:
Georgi, stiu ca intri in panica, si eu intru, dar stii si tu ca se va termina. Uite, poate te ajuta pediatrul recomandat de Lulu.
Cu problemele la mansarda nu stiu ce sa zic, tu stii mai bine, probabil depinde si peste ce dr. dai, noi am ajuns o singura data la antibiotic cu Saby si deloc cu Lary, chiar daca analizele indicau infectie. Hai ca poate gasesti un medic bun si va scapa de belele
.
X-ray spune:
multumesc de urarile de bine.eu zic ca am luat din timp tratamentul,filmul mi-a aratat ieri ca inca nu se formase lichidul=puroi ci doar congestionata zona.nu ma mai doare capul dar iau antibiotic.am reusit sa dorm mai spre dimineata cate putin.am notat remediile,multumesc.
giorgiana multa sanatate.incearca si remediile de febra pe care le-am scris eu.aconit pot sa-i dai 4-5 doze intr-o ora sa vezi apoi ce transpira si gata-i febra.
si ziceti ca-i fac elisei clasa ha?![]()
azi la gradi mi-a zis ca a fost o fantomitza dragutza."pai daca ai fost draguta cine s-a mai speriat de tine?""toti mami,eu stiu sa fiu fantoma!"(o fi si asta o arta....)
ieri :"mami te rog sa mergi la magazinul ala mare de jucarii sa-mi iei aripi adevarate""nu au mamica aripi,numai in neverland sunt aripi de vanzare...""tu nimic nu poti,lasa ca-l trimit pe printul meu,el poate orice"(tacsu)
acum zilnic aud"vreau si eu sa zbor,nu cumperi niste praf de zane?"
mai frate si ii trebuie tot ce vede la televizor!ma scoate din minti cu asta.si fac astia niste reclame...
nico sa stapaniti sanatosi casa.lasa ca aveti timp de toate.conteaza ca e super gandita si utila voua.si se vede ca e pus suflet peste tot.si eu sunt fan geamuri,la noua casa in living am geamuri de sus pana jos,peste tot, pe doua laturi
.in 10 ani pun si eu poze .noi asa preconizam ca o terminam.
acum e doar puiutul nostru de suflet...ce catel v-ati luat????
A mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=19" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
lulu77 spune:
georgi, ai PM
va pup, fug spre casa, sa bag placinta la cuptor.
va doresc o seara frumoasa