Strumfi de iulie-august 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 13
lulu77 spune:
| Citat: |
La noi marti e zi de mers la teatru, |
La noi vine teatrul la gradi, luni. Azi am achitat taxa 5 lei.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Luna1 spune:
| citat din mesajul lui Vivela si veni vorba tangential de misoginism, eu cred ca barbatii (unii) se nasc cu gena asta: david imi zice ieri "fa ceva de mancare, ca esti femeie!" . daca o tine tot asa, o sa ma blesteame nora in fiecare zi... Traiesc in Orasul Alandala |

Super tare.
Si noi ne-am inceput ziua cu urlete. Nu vreau la gradi mai stau in pat putin, dupa ce am convins-o a apucat-o altceva: nu vreau bluza asta vreau alta, nu vreau sosete, nu vreau cizme vreau pantofi, nu vreau haina asta.

Eu zic sa facem o grupa de strumfi sa-i trimtem la Elisa pe toti.
lulu77 spune:
Mai DAVID e supe tare, si mamico' pune mana de fa' mancare, ai inteles?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Vivela spune:
| citat din mesajul lui lulu77 Mai DAVID e supe tare, si mamico' pune mana de fa' mancare, ai inteles? ![]() Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2 Am produse la bazar umanitar |
e, ne jucam, faceam mancare din niste cuburi, ca mancare adevarata facusem, doar sunt femeie
e luna plina, gata am gasit explicatia pt razvratiti
Traiesc in Orasul Alandala
Luna1 spune:
Carla baga niste mancare prin curier si la mine.![]()
Aseara mi-a trimis soacra mancare.
Nu reuseam sa-i dau de cap la slow cookerul ala, asa ca l-a luat la ea, mi-a facut papa (bunicel as zice) si l-a returnat plin. Asa ca ieri n-am avut griji de mancare.
madabout2003 spune:
Apropo de dimineti agitate !
Prima mea zi la noul job si prima zi cand o duc eu pe Emily la scoala…de obiecei eu o luam si ta’su o ducea.
Eu in mintea mea zic o las sa doarma cat mai mult sa fie copila odihnita, eu pe de alta parte fac yoga in capul meu usa fiu zen in prima zi de munca. Si 30 min inainte sa fie ora de plecare trezesc printesa, si de nu mi’a facut un circ la fel ca nu se imbraca cu aia, ca mi’ai inchis tu nasturele la bluza si deci mi’o dau jos de tot si o pun eu singura inca o data …de am ajuns la scoala plina de transpiratii si de nervi si cu zenitudea la pamant!!
Inutil sa va spun ca de atunci primul lucru ce il fac cum mi’a sunat desteptatorul e sa o trezesc pe destapta de fie’mea ca sa aiba ea timp sa se imbrace incalte singuraaaa!
Inca o chestie ce mie mi se pare amuzanta cu ea in fiecare dimineata ma verifica sa vada daca i’am pus gustarea in ghiozdan, si zau daca am uitat’o vreo data….
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
Luna1 spune:
| citat din mesajul lui madabout2003 Apropo de dimineti agitate ! Prima mea zi la noul job si prima zi cand o duc eu pe Emily la scoala…de obiecei eu o luam si ta’su o ducea. Eu in mintea mea zic o las sa doarma cat mai mult sa fie copila odihnita, eu pe de alta parte fac yoga in capul meu usa fiu zen in prima zi de munca. Si 30 min inainte sa fie ora de plecare trezesc printesa, si de nu mi’a facut un circ la fel ca nu se imbraca cu aia, ca mi’ai inchis tu nasturele la bluza si deci mi’o dau jos de tot si o pun eu singura inca o data …de am ajuns la scoala plina de transpiratii si de nervi si cu zenitudea la pamant!! Inutil sa va spun ca de atunci primul lucru ce il fac cum mi’a sunat desteptatorul e sa o trezesc pe destapta de fie’mea ca sa aiba ea timp sa se imbrace incalte singuraaaa! Inca o chestie ce mie mi se pare amuzanta cu ea in fiecare dimineata ma verifica sa vada daca i’am pus gustarea in ghiozdan, si zau daca am uitat’o vreo data…. MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |

Si noi avem cam acelasi ritual "I do it!", adica orice ii pun eu pe ea, da jos sa-si puna singura. Si daca reusesc sa o imbrac asa cum doresc trebuie sa stau cu ochii pe ea ca de multe ori e imbracata, merg la baie sa fac un pipi si ma intorc si o gasesc fara dres, sau fara vreo bluza, ca nu ii plac ei dom'le.
Vezi sa nu uiti gustarea, ai fata responsabila, nu asa oricum.
CarlaV spune:
Luna, ce-mi place de soacra ta! Eu n-am avut noroc nici de mama asa... Trimit curierul, cum nu, doar sa nu-i inghete bulanele pe la voi, ca-mi mai trebuie si pentru alte amatoare.
Vivela, ce tare e David!!!! Si tu cred ca esti zen, vorba lui Mada
. Aha, deci e luna plina, am inteles. La noi e luna plina de cand ne-am intors din vacanta
.
Mada, deci si la voi e cu cantec trezirea si imbracarea dimineata. Pe mine nu m-ar enerva asa tare protestele daca n-ar trebui sa am grija sa nu se trezeasca restul familiei, si mai ales Larisa, la care ma chinui in fiecare noapte cu somnul, ii tot ies caninii de vreo 2 luni. Adica eu umblu in varful picioarelor, ca sa nu se trezeasca familionul, si Saby urla ca din gura de sarpe cate 10 minute fara motiv, sa nu innebunesc? 
madabout2003 spune:
| citat din mesajul lui Luna1 Si noi avem cam acelasi ritual "I do it!", adica orice ii pun eu pe ea, da jos sa-si puna singura. Si daca reusesc sa o imbrac asa cum doresc trebuie sa stau cu ochii pe ea ca de multe ori e imbracata, merg la baie sa fac un pipi si ma intorc si o gasesc fara dres, sau fara vreo bluza, ca nu ii plac ei dom'le. |
La mine de vreo 2 ori s-a dus cu chiloti pusi pe un crac pt ca nu am vazut-o da' vorba ta "I do it!" sau varianta frantuzeasca "C'est moi!"
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
musso17 spune:
multumesc fetele!!!
mai are rost sa dau detalii?!!nu..sunt cam sfarsita cu bolile lui mihnea si nu stiu ce e de facut...
am citit tot,am ras..dar nu ma pot aduna sa raspund.