Strumfi de iulie-august 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 12
lulu77 spune:
Georgiana, sanatate va doresc..o viroza?
Carla 
sa vina cheful...de ce vrei tu!
Nico, si eu m-am uitat aseara la poze.....de vis 
mychy..."biterul tras pe nas"...te-am "vazut"...stand la masa si tragand pe nas 

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
Luna1 spune:
HA! Asa va trebuie daca radeati de mine cu temp scazute. Sa vina frigul si peste voi.
La noi 5 grade azi dimineata, mai bine, parca poti respira.
Georgiana sanatate multa, sa scapati usor.
Va pup
Vivela spune:
neata
georgi, sanatate multa, sa nu va "distrati" prea mult asa
...
nico, super casa voastra, imi faci pofta. vedea-o-as si pe a noastra asa
.
alina(x-ray), l-as lasa pe david pe mana Elisei cea studioasa
, poate l-o mai da un pic pe brazda, ca eu esuez lamentabil...
(azi, de ex., l-a convins pe taxu' sa il aduca inapoi acasa de la gradi, cu tavaleli si spectacol de zile mari in fata usii de clasa 

).
anca, si voi cu plansete dimineata?
pofta buna, eu azi sunt singura cu amandoi picii, aveam in program cumpraturi, ca iar am epuizat stocul...dar pica planul, ca nu am curaj sa ies cu ei in crize, mancam din stratul de pe burta...sau va vizitam, daca zici de ciolan
)
Traiesc in Orasul Alandala
greierash spune:
Buna dimineata!
Nico, aveti o casa superba, merita toate eforturile si sacrificiile! sa o stapaniti sanatosi! si sa aveti in continuare putere si resurse
, ca sa puneti la punct tot ce a mai ramas de facut...Pentru copii
multi, sunt tare dragalasi...
Mychy, gata supa?
Musso, sanatate multa.....asa distractie ...brrr...
CarlaV cata dreptate ai, ca am si eu parte de cate un inceput de zi dintr-asta cu plansete si urlete....si ce bine incepe ziua aia....La noi au inceput sa se rareasca zilele de genul asta.
Am fost informata de dimineata ca miercuri si joi sunt zile de protest si sa nu aduc copilu la gradi....
greierash mamica de Andrei si
16+
- "Traieste clipa" -
madabout2003 spune:
Aici au prevazut 17 grade la pranz cred ca o sa mananac la terasa !
M’ati mai linistit cu bucataria, ramane sa vad daca incape in casa..
Nico eu de aici nu pot sa vad casa ca imi blocheaza astia anumine situri, o sa o admir diseara !
Alina Elisa e tare, tare dulce!
Auzi tocilara clasei Sper ca te simti mai bine, ai incercat din leacuri?
Carla nici eu un apuc sa scriu nimic din ce mai face Emily…am inceput la un moment dat dar am ramas la etapa azi a zambit pt prima oara…..
Georgi sanatate !
Vivela si eu ma gandeam ca as trimit-o un pic pe strumfa mea recalcitranta si ia lectii de la Elisa
!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
nma spune:
Georgiana sanatate multa puiului drag
.
Carla pozele sunt facute la muzeu, era expozitie cu figurine din ceara.
Cu scandal mi-am inceput si eu ziua. Domnisoara a vrut sa se imbrace ca la plaja
.
Suna tare bine meniul tau. Abia astept sa imi iau si eu cuptor, saptamana viitoare sper sa imi fac timp sa umblu prin magazine.
Ioana cam asa era si dormitorul copiilor de la apartament. Nici acum nu sunt foarte mari dar au la dispozitie tot livingul. nu stiu cum va fi cand aducem si canapeaua/covorul/masutam si mai furam din spatiu.
La locul de servit masa visam de ceva vreme. Proiectul casei e gandit de mine. Acum imi pare rau ca nu putem termina dar chiar am obosit, am terminat si banii. Mai sunt inca multe. Camera lui Alex nu e gata, nici baia de sus (astea ar fi urgente). In zona de luat masa ar trebui facute mici aplicatii cu tapet ( e cumparat dar nu stiu cand il punem). In fine, mai sunt multe.
Maine avem iar muncitoi, sper sa ne termine gardul.
De soricel nu am scapat. Am incercat multe variante. Inclusiv otrava care a disparut. Din pacate l-a vazut si Alex ieri.
In 4 octombrie s-a nascut si catelusul nostru. Asteptam sa mai creasca putin si il aducem acasa. Sunt curioasa daca mai vin soriceii cand vom avea catelusul..
Nico
ioanaiub spune:
Georgiana multa sanatate 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
greierash spune:
Vivela, imi place de David ....are personalitate, stie sa se impuna! sa nu ma injuri...
greierash mamica de Andrei si
16+
- "Traieste clipa" -
CarlaV spune:
Georgi, sanatate multa, stiu ca umbla iar virusii, dar direct la 40 nu ma asteptam
.
Lulu, multumesc, trebuie sa-mi vina chef de contabilitate, si asta e tare greu de realizat. Poate o prind pe Jadi sa ma lumineze putin.
Luna, eu nu radeam de tine cu temperaturile, dar am ras de mine dimineata. Vedeam pe geam un soare superb, am zis "oauuu, a venit caldura", mi-am pus bluzita cu vedere la buric, geaca de piele si am iesit cu copila din casa. Am inghetat instant, pe masina era bruma, buricul meu gol se ascunsese pe undeva spre rinichi.
Vivela, va astept cu placere la cartofi cu ciolan. Eu mai am ceva de mancare prin frigider, asa ca azi nu merg la cumparaturi, voiam doar sa merg dupa painea promotionala a Violetei.
Greierash, noi avem urlete in fiecare dimineata, fie acasa, fie la intrarea in gradinita sau la intrarea in clasa. Motivele sunt minore, ca nu a inchis ea usa, ca nu am luat-o in brate pe scari (mereu a coborat singura), ca aia, ca ailalta, ea de fapt vrea doar sa urle, cred ca i s-a urcat la cap rasfatul din concediu.
La noi marti e zi de mers la teatru, deci nu o duc la gradinita, daca zici ca miercuri si joi iar nu se face, inseamna ca saptamana viitoare e ratata, apoi vine vacanta, apoi plecam noi, cred ca o sa sarim 3-4 saptamani de gradi.
Vivela spune:
Anca, tu vrei sa iei plasa de la Vio?
(parca asta era in promotie si inca ceva, da' am uitat).
si veni vorba tangential de misoginism, eu cred ca barbatii (unii) se nasc cu gena asta: david imi zice ieri "fa ceva de mancare, ca esti femeie!"
.
daca o tine tot asa, o sa ma blesteame nora in fiecare zi...
Traiesc in Orasul Alandala