Strumfi de iulie-august 2007 (199)
Raspunsuri - Pagina 11
nma spune:
Am sters adresa cu pozele 
Nu le las foarte mult. E inca haos, mai sunt multe de facut, dar nu stiu cand pot sa spun ca e gata asa ca am pus pozele.
Saptamna viitoare ar trebui sa ajunga si canapeaua din living si perdele la dormitoare
.
La multi ani Anya!
Nico
Luna1 spune:
Valen ma bucur mult sa te citesc. Sunt dulci rau fetele tale, dar stii si tu asta.
Alina e super Elisa, asa studioasa.
Nico ai doi copiii perfecti iar casa e superba, s-o stapaniti sanatosi.
Va pup
ioanaiub spune:
buna dimineata
dau o cafeluta fierbinte
si ca sa stea Luna linistita
-2 grade si la noi 
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
lulu77 spune:
mneatza.
5 grade la noi, la ora 07.30
Luna te-ai mai linistit?
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Concurs Cilpe de vara lul-1 si lul-2
Am produse la bazar umanitar
mychydutza spune:
neatza...ma bag la cafea. multzam fain!![]()
deci, nico, sa stapaniti sanatosi casa, e frumoasa......nici mare nici mica, imi place locul ala de luat masa, plin de geamuri, peisajul in general, si acoperisul cu streasina mare...ce gratare o sa mancati acolo la vara 

x-ray, naspa ci sinuzita. deci iti spun ce am facut/fac eu cand am probleme: comprese pe frunte cu bitter suedez. daca gasesti ia de la Favisan.
tinctura de traista ciobanului, masaj pe frunte, asa vreo 5 minute. elibereaza ff bine sinusurile, dar nu te astepta la rezultata rapide.
am citit (n-am facut), ca e exceptional de bun hreanul ras, pus pe frunte (intr-o basmaluta rosie
). insa daca faci treaba asta sa te dai bine cu alifie de galbenele si daca vezi ca te arde sa iei imediat compresa. eventual pune hreanul intr-un tifon,nu aplica direct pe piele.
la mine functioneaza f bine si bitterul tras pe nas. picuri cu pipeta o picatura in fiecare nara, e cam naspa dar eficient. daca nu suporti, incearca macar sa tragi pe nas vaporii din sticla.
daca ai dureri mari de cap, poti pune cartof crud feliat, pe frunte, legat cu o basmaluta.
daca ai nasul infundat, si senzatia de "cap plin" poti incerca cu niste picaturi care nu dau dependenta, desfunda ff bine nasul, si pt o perioada indelungata..se cheama RYNXYL. erau singurele care in crizele de sinuzita ma ajutau sa respir cat de cat. sanatate!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!! 
nma spune:
Buna dimineata!
Ioana la mine la casa -3 iar in oras -1 (si stau la 3.5km de centru). Am uitat sa duc muscatele in beci, sigur le-am pierdut
.
Luna multumesc
.
Alina ce dulce e Elisa
. A mea e carcotasa nr 1 din clasa. Ieri cica s-a trezit urland asa din senin la ora de somn ca ii e dor de mami si tati. A trezit toti copiii
.
Mi-am primit si eu replica de genul "nu poti sa ma pedepsesti ca ma iubesti" sau "nu te superi si nu plangi, doar copiii au voie sa planga".
Anca sanatate multa. Leacuri nu stiu.
Carla banuiesc ca Kariris testeaza aspiratorul
. parca sotul era plecat, nu?
Kariris eu sper sa nu fie sotul prea incantat de masinuta si sa ti-o lase tie.
Valen ma bucur ca ai mai trecut pe la noi. Sa ne povestesti cum a fost in excursie.
Mada si Andra e pasionata de bucatarie. Ma gandesc sa-i cumpar ceva de genul pt Craciun.
Gata, ma intorc la hartoagele mele
.
Nico
ioanaiub spune:
frig si la voi Nico
... vine iarna
am vazut si eu pozele cu casa, imi place ca e spatioasa
ieri am scos mocheta din camera copiilor si le-am pus un covor, abia am avut spatiu de "manevra", ce vrei, camera de 3x3 ![]()
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
CarlaV spune:
Nico, frumoasa casa, sa o stapaniti sanatosi! Ati muncit o gramada, dar merita. Imi plac mult usile si imi place locul de luat masa, asa il aveam si noi in proiect, cu geamuri de jur imprejur.
Unde sunt facute pozele cu Alex si Yoda si Darth Vader? ![]()
Eu am alaptat azi-noapte mai mult decat in primele saptamani de viata ale copilei, practic am dormit cam 2 ore, timp in care am visat numai prostii. Am dus copila la gradinita, cu scandalul de rigoare, si pana acum am curatat 3 kg de cartofi, ardei gras, rosii, le-am taiat si pus in tava cu bucatele de ciolan afumat, le mai condimenteaza sotul si le pune la cuptor. Am o multime de treburi de facut, cu termen, dar mi-e lene si am nervi. Copilul asta imi strica fiecare zi cand incepe cu mmofturile de la prima ora. Azi a urlat degeaba pana a trezit-o si pe sora-sa...
musso17 spune:
neatza
nico,tareee frumoasa casa,si pe mine m-a impresionat zona de dinning,superbaaa...si asta datorita peisajului..si mi-au placut desenele de pe pereti...s-o stapaniti sanatosi!!!
noi...febra 40,urgenta..dintr'astea...ne distram ce sa mai
zi buna