Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 19
child spune:
CRISTINA30 imi spui, te rog, cum sunt vazute, in Germania, marcile de lapte praf Topfer si Humana?
Multumesc
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui child CRISTINA30 imi spui, te rog, cum sunt vazute, in Germania, marcile de lapte praf Topfer si Humana? Multumesc child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Hi,
Topfer e insider tip, nu stiu cum sa traduc exact in romaneste, cica e f bun si ca nu face spuma, ca celelalte fac spuma; eu la Magnus i-am dat Hipp 1 din luna a 6-a ca pana atunci am alaptat, dar si acu 4 ani am citit despre Topfer ca-i bun; nu-l gasesti insa peste tot aici de cumparat, doar la Müller si in Rest la celelalte drogerii si Supermarketuri e plin de Hipp, Milupa, bebivita, Beba nu le mai stiu pe toate; Humana nu se gaseste nici ea peste tot, eu am cumparat cereale de la ei, ca aveau de la 4 luni, am cautat acuma pe forumuri si se foloseste, dar eu as zice ca Topfer ii mai bun. De la Topfer mi-am comandat si eu portii de incercare de preMilch si cutie mare de nr.1 plus o crema de cereale cu vanilie cu tot cu lapte inauntru. Cam asta e, aici se uita lumea sa fie si ieftin, eu am comandat online de pe pagina lor de internet, trimit si in Romania da ca sa se merite ca transportul costa 17 EUR pana la 10 kg , o cutie de lapte costa 9,95 EUR.
Nu stiu daca se intelege prea bine, daca mai sunt intrebari sau nelamuriri scrie si incerc sa raspund.
La Magnus am fost multumita de Hipp, e tot f bun, chiar si acu 3,5 ani aveau cu probiotik inautru, n-am avut nici o problema si cerealele tot de la Hipp le-am folosit, acuma o vedea, trebuie sa aiba sotul mai mult timp ca sa o tot incercam cu sticla cu lapte pe Ingrid ca altcineva n-are cine sa ma ajute si de la mine nu vrea ca doar eu miros frumos a lapte care e mai bun si iese mai rapid decat din sticla.
Editez sa mai scriu ceva: Toepfer-ul e un lapte BIO pe cand Humana nu are acelasi calitativ; aici se pune accent mare pe Bio, o fac si eu ca intradevar produsele au gust normal natural, chiar daca costa cam mult, noi suntem super multumiti de cand primim saptamanal cutia cu legume bio, scumpa, da face.
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)
child spune:
CRISTINA multumesc de raspuns, eu ii dau lapte de la Topfer, este intr-adevar scump si aici, dar nu cu foarte mult fata de celalate marci.
Eu l-am ales tocmai ca e bio, pentru ca aici a fost stirea aceea cu aluminiul din laptele praf al anumitor marci.
Dar Albert se cam constipa, banuiesc ca de la lapte, inca nu sunt convinsa, si ma gandeam sa schimb marca.
Daca zici ca e considerat bun si pe la voi, nu-l schimb, deocamdata, pana descopar motivul real al constipatiei.
Multumesc inca o data
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
briza_marii spune:
Am revenit de la doctor: are rosu in gat. si ia ghiciti ce ne-a dat???Antibiotic, normal!! I-am zis ca nu prea as vrea sa ii dau antibiotic, ca e prea mic, si ca in afara de febra nu a avut nimic (gen tuse, muci)..blabla..A zis sa fac cum vreau, dar ca nu o sa ii treaca doar de la nurofen. I-am mai zis, macar sa imi prescrie ceva protector pt stomacel, si a zis ca nu e nevoie de nimic, ca augumentinul ala de l-a prescris nu face rau. Zau?!!!
Am venit asa de intoarsa, si cu o durere de cap de simt ca imi crapa.
Sunt convinsa ca si bebicii vostrii au avut febra si rosu in gat. Voi ce le-ati dat??
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
briza_marii spune:
Child noi de la Topfer am scapat de constipatie (eu ii dau de cand avea 2 saptamani). Eric se constipa rau de la morcov fiert, asa ca eu ii pun in piure doar 3-4 rondele. Vezi sa nu fie ceva din mancarica; nu cred ca e de la lapte
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ioanact spune:
Buna seara!
Am ajuns si noi acasa!
Am spalat o masina (bineinteles ca m am de spalat), am facut si ceva de mancare + fiert legumele Justinei (maine incerc si cu masa de fructe)..un pic de ordine si-acum recuperz ce-ati scris.
ellanik nu fata nu stam pana in Noiembrie.
Denisaam vazut=o pe Maya. Ce superba e!
Oanka nu ziceam daca nu se comenta.
Oricum multumim de gazduire.
Ina multumim, dar nu sunt catolica!
Am vazut acolo si numele de Justina.
Mai citesc si revin, poate si cu poze.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui EVAMIKA Am pus si noi un filmulet cu Eva pe YouTube cand merge de-a busilea http://www.youtube.com/watch?v=zgzvwfS5R9o si niste poze pe contul comun. Iar o sa dispar o perioada.....maine imi scot o alunita si cred ca nu o sa fiu prea ok un timp. Vine si soacra sa ma ajute...sper sa treaca totul repede. EVA IOANA 15 MARTIE 2010 |
Ai o fetita minunata! Un suflet de copil! Imi vine s-o pap de drag! Imi place tare cum merge de-a busilea!
Tie multa sanatate! Am speranta ca totul va fi bine dupa interventie!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
miria_cristina spune:
BRIZA MARII - Eu pot sa-ti spun cum fac la copilul meu. Tu vei alege pentru al tau.
Nu mai stiu, insa ce ziceai de bebeloi. A facut febra, da. Apoi, i-ai dat Nurofen...nu mai stiu.Scuze!
Iti spun ce fac eu in caz de febra...
Astept 3-4 zile, timp in care ii tratez fiecare simptom cu seriozitate. Daca dupa astea 3 zile, febra este tot atat de mare sau mai mare bag antibiotic.
Ce-i dau este in functie de ce cum mi-a facut febra si cum reactioneaza in continuare.
Fata, ai inteles ceva? Ca parca as vorbi incifrat.
miria_cristina spune:
L-am editat de 2 ori, nu stiu cum.
In fine, trebuie sa-ti mai spun un lucru. Gatul rosu au toti copiii mici. Ei tipa, scot sunete care le forteaza gatul. Asa ca, simptomul asta, luat singular la ei, e egal cu O barat. Ce alte simptome mai are?