Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, miria :)))
ba da am tras cu ochiul si la sotul lui ami , se putea altfel?

ileana, atunci nu mai iau cizmele, aici in general se poarta cizme de fantezie , de moda, cum e uscat mai tot timpul...
dar cand vad ceva ma ia valul:))

nu stiu ce vroiam sa mai zic...

eva dulce cum merge in 4 labe

ella nu mai cumpar, azi ma duc in carefur dupa mango, papaya, si ce s.o mai lipi de mana :))

miria fata pe mine de ce te.ai suparat, ce vina am eu, fata mi.a trimis poze eu ei nu i.am trimis jur:)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09

salutare fete dragi!!!

Mai este vreun iepuras fara dintisori?? Noi suntem putin agitati de vreo 2 zile, nu prea doarme bine noaptea. Alaltaieri chiar a facut putina febra dar nu i-am dat nimic. Am urmarit sa vad daca creste, dar dupa un somn de vreo doua ore nu mai avea nimic.
Tot asteptam sa vedem si noi ceva iesind la gingiute dar nimic..

de Theodor Stefan (05.03.2010)

THEO la 7 lunite

Tanya nu are dintisori inca si nici urma ca vor aparea curand... Nu se ridica singura in fund, nu sta nesustinuta in fund si inca merge taras pe coate... deci nu poate fi vorba de ridicat singura in picioruse.. dar ne facem noi mari

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Evamik, poti sa imi dai cateva detalii, aici sau pe pm despre unde scoti alunita, ce doctor? Mi-a fost si mie recomandat sa scot una care prezinta risc si m-am stresat maxim. Este in palma cea buclucasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ate nici silvana nu are dinti, acum ii ies jos doi, face ca trenu
ziua doarme putin si des, sau putin si rar, noaptea mai am noroc inca

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

iliraluca iti raspund aici , poate mai e cineva interesat de scos alunite cu probleme.M-am dus la clinica particulara Dermastyle (este clinica d-nei Dr. Leventer)si acolo au un aparat ca un microscop cu care se uita la fiecare alunita si iti spune dc ai celule modificate.Dupa ce ti-o scoate ii face si biopsia ca sa fie siguri ca nu-i cu pbobleme.Eu nu m-am programat la Leventer ca era f ocupata , dar de operat ea ma opereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Bluekidoo ce articol fain daca il citeam cand eram gravi, credeam ca e exagerat deci articolul este cat se poate de real, pune-l ca subiect pe prima pagina la odisee ca sa-l citeasca gravidutele no, mai bine lasa-le inca se viseze pe cele la primul bebe

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

eu ma gandeam initial sa il trimit fiecarei odiseei in parte dar sunt multe si imi e teama sa nu ratez pe careva. Pe prima pagina ar fi interesant de pus, dar la fel, nu stiu ce impact ar avea. Nu as vrea nici sa le speri pe gravidute si eventual pe aspirante, desi eu mi-as fi dorit sa citesc articolul asta cat am fost insarcinata. M-a amuzat teribil, cu toate ca este adevarat ce scrie acolo, este spus atata de frumos incat te amuza...
Poate cine stie.. o sa-l pun la odisee.. dar daca vrea altcineva sa se ocupe de asta este binevenita.. nu de alta dar ma gandesc ca ar trebui sa fie insotit si de un mesaj frumos iar neuronul meu este in concediu pentru ingrijirea copilului.. sa nu mai spun ca matza mea nu ma lasa la calculator decat rar .. or sta ea la tastatura or nu mai sta nimeni..
Ops.. m-a prins la tastatura... ma trage de picior...hai ca fug la joaca

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

oanaiacovita asa este ma gandesc si daca ramane si sa ma minta iar nu este o viata normala...strss,chin,etc...

miria_cristina...mersi mult....plang cei drept destul de mult,dar numai cand sunt singura...

ami_84 i-am dat putin nurofen de tuse,dar atat...nu ii mai dau nimic

jeni_h mersi mult

ellanik mersi mult

EVAMIKA e scumpa ce frumos merge...

am citit toate sfaturile va multumesc mult,si sper sa imi dea dumnezeu putere sa trec peste toate, macar pentru acesti copii...

azi am fost cu amndoi sa ridice baiatul un premiu castigat la un concurs...a castigat un antivirus in valoare de 170 lei pe care il poate folosi un an de zile...ne-am dus si la cumparaturi, adelina a stat cuminte in masina in spate fara plans,cred ca sa obisnuit si ea singurica...a baut si ea putina limonada,mi-a parut rau ca nu am avut aparat sa o filmez,s-a strambat atat de haios...morrrrr dupa ea este o dulce...pot sa o mananc?

inchei multumind la toate mamicile,vad ca voi fi singura mamica singurica...

plec la ade....va

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Andra_s, promit ca maine am sa fac branzica din iaurt. M-ai facut tare curioasa.
Stanucel, sorry ca te-am botezat......din viteza.....
Evamika, este o dulceata papusa ta, ce fericita este ea ca are cutia si ce-mi place cum merge in patru labe.Este o ranjita!!!!! Eu nu cred ca am sa o vad pe Mica mea mergand in patru labe. Nu ii place sa stea pe burta. Nici Calin nu a mers asa ca......nu imi fac prea mari sperante ca ea va merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Evamika f precoce Eva ce bine merge in 4 labe si ce usor se ridica in picioruse

Ianis face parte din oamenii care vor lucra la birou ca si Ericutzu' lui Oana o fi al meu prematur, dar nici peste 2 nu-l vad asa fashnetz

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

in sfarsit am reusit sa va prind din urma. Am ras cu lacrimi la pataniile Miriei!
bluekidoo foarte frumos articolul, multumim
castelana multumim pt informatii! sanatate tatalui tau si multa putere!
stanucel nu pot decat sa iti doresc forta sa treci peste momentele astea din viata ta si sa vina altele mult mai frumoase. Si eu ma bag in echipa dependentelor de sot! (si mai grav, mai sunt si nerecunoscatoare si de multe ori nemultumita!)
Ma duc si eu sa ma uit la decathlon, na!

Mergi la inceput