Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Oanka nu ziceam daca nu se comenta..si nu stau 24 de h, au stat m multe zile si chestia e ca faceau galagie noaptea.
Oricum multumim de gazduire.

Alina, tu chiar nu stii cand sa te opresti. Iertare ca ma bag unde, poate, n-ar fi cazul meu insa mi-e greu sa nu spun nimic atunci cand te arati nerecunoascatoare fata de un om atat de bun si bland precum Oanka. Nu o cunosc personal insa mi-e extrem de draga. A lansat si ea o rugaminte si i-ai facut-o harcea-parcea. Mi-ar placea sa stiu ca reflectezi si sa realizezi ca e gresit sa expui lucruri personale pentru alte persoane pe forumuri publice.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

CHILD am primit feederul in seara aceasta. Multumesc! Esti un suflet de om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Alina pana si eu am citit printre randuri ca voi erati musafirii care nu mai pleaca. O fi asa de greu? Nu imi vine sa cred ca esti in stare sa comentezi despre musafirii oamenilor care v-au gazduit ca v-au tinut treji noaptea! asta e culmea musafirilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Evamika,

Multumesc. Mi-ai dat o informatie extraordinar de importanta. Succes si astept impresii. Pana atunci ma gandesc la tine si iti trimit numai ganduri bune.

Bai, eu am pierdut faza cu musafirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Rebiana ce mai face dulcea printesa rozalie?

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Stanucel nu mai plange ca nu merita.copiii au nevoie de tine vesela.felicitari pt baiat.vezi care sunt adevaratele bucurii???
Ioanact esti o mare figura,zau!!!Vad acum ca a scris si altcineva.Nu te poti duce la cineva in casa si sa comentezi diverse mai ales cand persoana nu este de acord(nici nu e normal).daca nu iti convenea trebuia sa mergi la hotel(dar acolo era cu bani probabil si nici nu avei cine sa va gateasca)parerea mea este ca dai cu bata in balta(si nu e first time,zau) si Oanka nu merita asa ceva.Asa ca shezi blanda si nu te mai otzari.Mai bine ai multumi public fetei ca v-a primit .Eu nu as fi rezistat atata vreme si cu copil si cu musafiri cu 2 copii mici in dotare.Ca dovada ca Oanka nu a avut timp sa scrie nimic cat ati fost voi acolo iar tu....too much!!!Hai ca m-am shucarit rau de tot!!!Unii oameni zau daca au limite!!

Mai voiam sa scriu ceva dar m-am enervat peste masura.Merg sa cos un chilot si revin daca am chef.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andra_s

Rebiana ce mai face dulcea printesa rozalie?

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Doarme draga de ea. A avut o zi mai agitata. Intre noi fie vorba cred ca-i e dor de Ianisu' dulce.
Am citit cu drag cate stie sa faca puiul frumos si nu am putut sa nu trec prin filtrul memoriei momente legate de nasterea lui. Mi-au ramas in minte ochisorii lui mari, albastri si curiosi.

Mergi la inceput

Uitasem, noroc cu Ella (), STANUCEL felicitari baiatului pentru castigarea premiului!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

Buna seara dragele mele!
Briza, multa sanatate puiului mic!
Jeni, ma rog ca micuta ta sa accepte biberonul, eu cred ca ea se va obisnui cu timpul. Si tie multa sanantate!
Cori, sa dea Domnul ca Petalei sa i se vindece cat mai repede cu putinta vaccinul!
Astero, dar ce-ti veni sa vii in Romania pe vremea asta? Oricum, sedere placuta si vreme frumoasa cu mult soare!
Andra, felicitari pt progresele micului Ianis!
Bluekidoo, foarte tare articolul, haios rau. Mi-a placut!
Carmen, eu aveam pe unchiul meu, familia Tataru, dar el a murit, a mai ramas matusa mea. Eu sunt din Craiova, si daca vii in Romania anul urmator in aceeasi perioada cu mine, sigur vreau sa ne intanim.
Ina, gata mi-am pus dorinta, sper sa se indeplineasca! Sanatate lui Robinut!
Stanucel, sa-l foloseasca sanatoasa Adelina! Vad ca este mai mult pt amuzament, dar o sa invete sa-l utilizeze cu timpul. Si eu zic ca Domnul nu te va lasa si-ti va fi alaturi, iti va da puteri nebanuite pt a-ti creste copiii. Vei vedea! As putea sa-ti dau o mie de sfaturi, dar nu este decat pura teorie, lasa-te in grija Celui de Sus si sunt sigura ca iti va arata calea cea buna tie si copiilor tai frumosi!
Ileana, multa putere pt a trece cu bine peste depresie!
Eva este super dulcica cum merge ea!
Oana, Michelle, Sanzi, Roxana, Carmen (kossir), va multumesc inca o data pt urarile de sanatate!
Noi suntem pe tratament intens, am vorbit deja cu pediatrul Dianei din State si acum suntem chiar mai bine, dar vom continua tratamentul timp de 5 zile, ca sa fim siguri ca nu se mai intoarce boala. Fetita este maraita, dar mult mai activa. Iar eu sunt un adevarat "zombi" si mai sunt si slabita, sper sa-mi revin curand!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellanik
Merg sa cos un chilot si revin daca am chef.

Mor de dragul tau!!

Mergi la inceput