Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 15
ate_09 spune:
salutare fete dragi!!!
Am reusit sa citesc din urma capitolele pierdute.Doamne dar ce spor aveti la scris. Eu de multe deschid calculatorul cu gandul sa citesc sau sa scriu ceva si ma iau cu piticul sau cu treburi si imi aduc aminte dupa 2-3 ore .
iliraluca - buna idee cu locul de joaca. I-am amenajat si eu lui Theo si efectul a fost acelasi..dupa 40 de minute de zbenguiala si chitaiala dormea bustean .
L-am vazut si pe ericutu cum se uita la desene animate. Ce prins era cu televizorul1
Oana sa stii ca te votez doar ca nu scriu de fiecare data ce si cum
Pupici si pt printesica Maya . Am vazut pozicile cu rochita si palariuta..o adevarata domnisoara!!
Stanucel - sa-ti dea doamne doamne multa putere sa treci peste tot!!
Mai este vreun iepuras fara dintisori?? Noi suntem putin agitati de vreo 2 zile, nu prea doarme bine noaptea. Alaltaieri chiar a facut putina febra dar nu i-am dat nimic. Am urmarit sa vad daca creste, dar dupa un somn de vreo doua ore nu mai avea nimic.
Tot asteptam sa vedem si noi ceva iesind la gingiute dar nimic..
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 7 lunite
dayanara spune:
miria ai dreptate cu exemplarele alea si dependenta :)
cristina ce-am ras cu luatul pe ulei :))) de expresie in sine, nu de situatie :)
jeni si tu cu astmul care nu se ia :))))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ami_84 Roxana Miria gata! Am luat-o. Sper sa imi ajunga, nu cred ca mai ramane ceva de dat innapoi! Irina (8 martie 2010) "O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!" |
Ce faci, fata, o arati pe fii-ta pe ascunselea? nah, ca m-am suparat!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
miria_cristina spune:
Fetele, REBIANA, OANA, JENI merci frumos pentru apreciei! Eu chiar cred in ce zic, am si vazut cu ochii mei unele cazuri, am trecut si eu prin experiente diverse si cand am tras concluzia asa a sunat cum i-am zis lui STANUCEL.
AMI - Unde sa pleci, fata! Si eu ce mai citesc?
dayanara spune:
rebiana de fapt ami mi.a trimis poze sa.i vad sotul, dar eu am admirat fetita:)
POZE
dayanara spune:
stai ca acum se supara miria, sa vada si ea sotul:)))))
POZE
ellanik spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Stanucel eu sunt convinsa ca te vei descurca de minine. Ai un sprijin in baiatul tau mare. O sa fiti o familie frumoasa, armonioasa, fara stresul sotului. Roxi tu esti ca mine, dependenta de Leo. Nici eu nu ma vad fara al meu sot, dar sunt convinsa ca intr-o situatie naspa, gasesti putere, mai ales pt copii. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Fata, tu de ce esti dependenta de Leo????
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
Rebiana27 spune:
citat din mesajul lui dayanara rebiana de fapt ami mi.a trimis poze sa.i vad sotul, dar eu am admirat fetita:) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Ahaaaaa! Duamna Ami, bagati poze si pentru ochii nostri.. ca altfel va treziti cu noi pe cap in Moldova sa vedem frumusica live.
Mami de doua minuni: Luca si Mara
dayanara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellanik
Fata, tu de ce esti dependenta de Leo???? Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
POZE
ellanik spune:
citat din mesajul lui dayanara miria, oana stanucel sa stapanesca sanatoasa premergatorul, nu stiu daca am mai scris ca.s zapacita:)) m.a zapacit miria cu morga roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
Fata,Roxy stii ca la morga sunt saci d-aia de se incheie in fata,da???
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!