Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 16
Rebiana27 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellanik
Fata, tu de ce esti dependenta de Leo???? Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
PS Roxi, si chiar nu te-ai uitat deloc-deloc la soata de Ami?
Mami de doua minuni: Luca si Mara
Ina_3040 spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi: Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi) sa creasca mari, sanatosi si norocosi!!!!
mi-am adus acuma aminte de vorba aia :"iti urez sanatate si mai ales noroc ca sanatate aveau si aia de pe Titanic" asta ca o paranteza ca am ras de numa' cand am citit.
Roxana merci mult o sa il sarbatoresc pe Robin in septembrie. da sunt catolica, unguroaica de pe partea tatalui meu
Child . a dormit un pic mai bine azi noapte s-a trezit numai de 3 ori. avea muci de nu putea respira decat pe gura. ieri cand l-a luat sotul de la cresa era numai in pantaloni scurti (eu il duc cu strampi de bumbac si deasupra cu pantaloni scurti sa ii tina strampii) da tantile alea cica e cald la ei...
Stanucel. a zis deja Miria tot ce vroiam sa zic.
Ate nici noi nu avem nici un dintisor
Ami da da Robin Hood, macar o sa stiu in ce il costumez la primul lui carnaval
mi-a mai scris cineva da nu mai stiu offff neuronii astia, mii de scuze
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Ina_3040 spune:
unde-s pozele lu' Ami? pe contu' comun?
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 unde-s pozele lu' Ami? pe contu' comun? Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
Nu :((
Mami de doua minuni: Luca si Mara
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Ce saci, fata? Erau toti nuzi. Cine consuma sacii intr-o camera d-aia? Doar cand ii scoate la plimbare le pune hainute.
miria_cristina spune:
AMI, ROXANA - Sa va fie rusine cu pozele!!
Da', ce? Vrea si ochiul meu sa vaza!!
ellanik spune:
Jeni ,relax!Multe mamici ar vrea sa alapteze copiii pana la 8 luni.Nu te mai consuma.Sanatate multa si sa iti faca bine tratamentul.
Honey eu am citit intrebarea ta dar nu stiam ce e???ma gandeam ca e ceva numai de la fetite si cum al meu are cuc am zis hai sa tac mai bine
Rebiana
Roxy mmaine imi modelezi si mie niste crini de peste???
Fug ca s-a trezit Fulgerica.Are un cucui fainuc!!!a dat cu tzeasta de barele de la patut in incercarea de a se ridica .Urlete,lacrimi si in 2 minute exersa miscarea.ce baiat perseverent am!!!
Ina ziceai ca nu ai gasit sf Robin?Pai nu il ai langa tine???
Ate nu aveti dintzoc???Vin'la noi ca avem noi 5 si unu'pe drum!!!Sa vezi ce senzatii tari cand alaptez!!!Yummi!!
Oanka de ce esti suparata???Ori ti-a venit si tie CM??? sa treaca !!!
Meniul de azi
dimi=2 pere cu cereale milupa
pranz legume cu vita+iaurt
cina branza cu iaurt si gogosar
Pupi
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
Duamna Miria esti o bunaciune la cap!!!!Cu piticii la vedere dar esti tare!Tzuc!!!
Sensibila ai grija sa nu ia si Gia.geo a luat imediat de la mine.
Vladi ziceai ca nu crezi in homeopatie insa eu si geo ne-am pus pe picioare cu homeopate exclusiv(altfel papa alaptat) in cateva zile.
Andra felicitari frumosului tau pt progrese.E un baiat de isprava.Are un job stabil???
Geo a invatat sa se ridice in fund din pozitia pe burta si e haios rau cum o face.PLus ca te cearta daca nu-i place ceva tzipand intr-un fel haios tare.Cresc mari si noi imbatranim .
Roxy fata mai potoleste-te cu shoppingul.
Child v-am vazut la inot.ce haios e Albertino !!!Iar tu esti o dulce,zau!!!de frumoasa nu mai zic!!!
Oana cum fac sosul la ficatei?merge si la pui?
Stanucel pe tine te-am lasat la urma tocmai pt a fi vizibile urarile mele: sa fii frumoasa asa cum ai fost ca pana acum...sa fii puternica si sanatoasa.de fapt aceste calitati le ai si cine e orb si nu vrea sa le vada le va vedea mai incolo dar va fi tarziu.Nu e un capat de tara ca pleaca mister .decat cu asa barbat ...mai bine singura.iti vei gasi linistea si viata va capata alta culoare.Eu de obicei nu scriu posturi serioase.Fac glume multe sau sar la gat dar stiu sa fiu si serioasa cand vreau.te rog sa apreciezi si sa ma lauzi,da????
Fug ca Geo roade firul de la mouse.
ah!btw imi vin finii din Mexic cu amandoi baietii ...deci pana de srabatori ma fac iar nasha mare cuconet...si cu bona si cu ttot tacamul.se muta in dubai asa ca sunt cu cortul acum.Stau vreo 2 luni (nu la mine Doamne feri).Fina deja mi-a zis ca vine la mine sa-i fac ciulama (cu mancarea asta l-am cucerit pe tata lui Geo0 si ciorba de pui si orez cu lapte pt cel mare.Sa-l vad si pe cel mic ce pretentii are!!!Prevad prapad in casa cu 3 copii chiar si cateva ore .Gaby pot sa ii trimit la tine ca tu ai casa mai mare.
Pupi .acu chiar fug
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
miria_cristina spune:
Duamna ELLANIKO, daca mai imi zici "duamna", si pe tine si pe JENI va leg de un copac spate in spate si va bat cu biciul cu 2 capete, ca si aia am domneste de nu mai pot.
Si nu-s desteapta, da? Sunt doar patita.
andra_s spune:
User-ul OanaI a primit: 20 bucati paine, 17 bucati ou, 6 litri vin, 10 kilograme carne
Sanzi, Ileanna, Roxana, Ella, Irina, Ami multu' mult pt urarile si felicitarile pt Pishti, i le-am transmis, cica pupa fetitele, iar pe Geo si Rarea ii scoate la o bere, peste vreo 20 de ani
Bluekidoo ce articol fain daca il citeam cand eram gravi, credeam ca e exagerat deci articolul este cat se poate de real, pune-l ca subiect pe prima pagina la odisee ca sa-l citeasca gravidutele no, mai bine lasa-le inca se viseze pe cele la primul bebe
Denisa - Maya este suprba, pe cuvant, e un copil deosebit
Ellutzo ce dintzos ai tu acolo la noi abia azi a iesit la lumina al doilea ... Geo se bate-n dinti cu Codrin, el are 6
Miria fata eu am nimerit bine cand am zis ca esti multilateral dezvoltata, auzi, da' tu cand ai avut timp de facut cei 2 copii???
Roxana cand am vazut ca te "plangi" ca ai gatit, zic, mama, sa vezi ce peste la cuptor garnisit cu mai stiu eu ce a bagat Roxana
Kossir ce bine a crescut Sofia, eu nu cred neaparat ca este meritul LP, ci un organism care functioneaza normal, exista o lege a compensatiei
Child eu am trecut repede de la jumatate de galbenus la unul intreg, ceva de genul, un sfert de 2 ori, iar o jumatate de vreo 4-5 ori si apoi intreg
Stanucel poate suna a cliseu, dar ... o mama este o fantana nesecata de putere, curaj, rabdare, forta si lista poate continua! capul sus!
Oanka bunul-simt dauneaza grav sanatatii ! (sloganul Bergenbier )
Miria daca o pateam ca tine la morga, sa stii ca faceam parte dintre "cei congelati", brrr, numai gandindu-ma, simt ca ma sufoc
Liliana iti jur pe rosu ca branzica de casa cu lamaie este pantaloni scurti pe langa cea facuta cu iaurt, de o mie de ori mai cremoasa si mai gustoasa, incerca macar o data, si la sfarsit sa lasi branzica in zer pana se raceste si apoi scurgi doar cateva secunde, este de vis
Oana stiu ca Arpis au niste paste dn porumb, dar n-am folosit ca sa imi pot da cu parerea
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!