Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
ami_84 spune:
Ziua buna si de la noi!!
De dimineata incerc sa va ajung din urma... ba papica pentru noi, ba pentru puiut, si nu am mai reusit.
Sa pun meniul de azi pana nu uit:
- cereale;
- budinca de dovlecel cu galbenus; (eu ii dau de mult unul intreg Child);
- banana cu mar.
Asa, am ras de numa de patania ta Miria... acum`e de ras, dar daca eram atunci, cred ca si eu asi fi tipat dupa mama si bunica si strabunica!!
Roxana sper sa nu te bata Silvana cand o creste mare pentru nume. Uite, poate iti amintesti, sau fetele de pe forum pot spune si ele, ca dupa anii '90, au aparut bomboanele alea Silvana, care erau cica printre cele mai bune.. si ai sa ii spui ca e dulce ca o bomboana / ca ti-a indulcit viata ca o bomboana... Si scapi de bataie. [:8] Vezi mai incearca la PM.
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
GabyHila spune:
Ileana ia fier cu vitacmina C. Cetebe pt mine a facut minuni. Osteocare, Vitamax si musai un control de tiroida repede.....
ce tot astepti??? fugi
ami_84 spune:
Multumesc fetelor care mi-au felicitat iepurasul pentru progrese!
Oana - am retinut rugamintea ta. Incerc sa o onorez..
Alina - bine ai venit in Romanica noastra draga!!
Andra - felicitari pentru ziua de ieri si pentru progrese! Maine, poimaine il scapi pe Ianis la fete.
Jeni - imi pare rau ca trebuie sa renunti la alaptat. Vroiam sa iti scriu de zilele trecute. Uite, cumnata mea a intrerupt alaptatul trei saptamani pt ca a facut o semipareza faciala, si a tb sa faca tratament. In timpul asta, numai s-a stors un pic sa detensioneze sanii, si arunca binenteles laptele. O saptamana a facut tratament, si doua a asteptat sa treaca efectul din organism. Si a reluat alaptarea fara nicio problema, drept dovada ca nepoata mea are opt luni, si nu vrea mai nimic sa pape inafara de tztzi... noi radem si ii spunem ca e tztzoholica. La mine, Irina cand s-a intarcatnu vroia nici lapte de la san in biberon. Cand ii dadea de gust, era un mare chhh... in schimb LP era miam-miam!!
Irina (8 martie 2010)
"O conversatie buna este ca un balansoir: fiecare urca si coboara la rindul lui!"
ami_84 spune:
Referitor la articolul pus de Bluekidoo, la mine se potriveste de minune la schimbat. Mama, mama, da ce plange si se da de burta in sus, sa se intoarca pe burta.. cand tb sa o schimb de pampers, tb sa ma inarmez si cu multa rabdareee. E cu show!!
Miria da-mi si mie din pofta ta de mancare!! Eu nici nu mai zic de kg ca o sa ma injurati pe aici... Sunt zile intregi cand sar peste mic dejun, eu care eram f constiincioasa in privinta lui, la pranz ciugulesc cate ceva, si seara un fruct, ceva, spre nimic!! Imi lipseste pofta de mancare cu desavarsire.
Briza sanatate! Nu o fi de la dinti?
Irina (8 martie 2010)
ami_84 spune:
Oanka
Kossir - felicitari pt Sofia. A luat bine in greutate, avan in vedere prin ce ati trecut. Spre sa fi primit vesti bune de la medic pentru Mihai azi.
Stanucel - eu am mai zis, nu mai da medicamente Adelinei decat la indicatia medicului, sau daca vezi ca face febra mare, pana ce iei legatura cu dr. Gandeste-te ca e foarte mica, nu e la fel ca noi, sa tolereze mai usor un medicament. Uite, si Irina e seara agitat, mofturoasa. Dar, e sigur din cauza oboseli care se strabge pese zi, chiar daca are doua ore care le doarme. Daca noi suntem obositi seara, ne uitam la tv, citim o carte sa ne relaxam... ei nu stiu asta inca, asa ca ne suprasolicita pe noi. Hai ca ma intind si nu cred ca e cazul.
Ina inainte sa dea Roana link-ul cu Sf Robin, vroiam sa spun de Robin Hood.
Oana sunt si in Careffour paste din orez. Sunt la bacanie, la raftul cu produse straine. E o marca franceza, nu imi amintesc exact acum cum se numeste. Au si niste biscuiti cu cereale ff buni. Oricum ambalajul e cu un crem deschis si cu alb.
Irina (8 martie 2010)
dayanara spune:
ami am vizionat si ti.am si raspund
oricum sunt indragostita de fetita ta! o sa fie frumoasa ca fetele din venezuela, columbia
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
AMI - Ia, poftim, na, primeste-o pe toata pofta asta a mea!!!
Fugi, pofto, sa nu te mai simt prin stomacul si strungareata mea!
Fata, da' daca te ingrasi acuma, sa nu mi-o dai inapoi, ca n-o mai iau. Pune-ti-o in cui!
ami_84 spune:
Cand scriu si eu, nu mai sunteti nici una, ca de obicei...
Vitamax si Spirulina i-au si eu zilnic. Plus o cafea si vreo doua ceaiuri... Si am un bebe cuminte, care nu ma solicita mult.
Mai vroiam sa va scriu dar ma retrag ca mai am un pic si am monopolizat o pagina, si ma simt in plus, ca am scris in van.
Salut gasca de iepurasi!
Irina (8 martie 2010)
jeni_h spune:
Servus,
multumesc tuturor, sunteti niste dragute. Am citit sfaturile voastre despre alaptat, din pacate la mine nu este aplicabil cu mulsul si reluat alaptatul. Tratamentul meu se intinde pe trei luni......... Asa a fost sa fie, oricum ,sunt multumita si-i multumesc lui Doamne Doamne ca am putut sa alaptez pana acum. Deja mananca binisor mancarica, a inceput sa accepte LP, o sa fie bine, o data si o data tot se termina si cu laptaria
Alina - Asteropi Bine ai venit in Romanika , fata, daca vrei, ne putem vedea, astmul nu se ia . Eu sunt disponibila , doar da un semn si gata sunt
Oanka - rabdare si tutun , hai ca mai e putin si trece
Stanucel, tot raul spre bine. Eu cred ca toate au un rost in viata. Probabil ca rolul sotului s-a incheiat si acum urmeaza un nou capitol, cu actori noi, de ce nu? Nu merita sa suferi, n-ai de ce, crede-ma pe cuvant!
Miria , jos palaria. Bine punctat
Roxana, Irene, Ami, Honey, Stanucel, Carmen, Ina, Gaby si restul gastii un mare si o galeata de pt fiecare. Scuze daca am omis pe careva, un singur neuron mai mi-a ramas si se loveste saracu de toti peretii, e chiaun
Acum merg sa-mi scot piticania pe afara
puuuup si revin, sper
ami_84 spune:
Roxana
Miria gata! Am luat-o. Sper sa imi ajunga, nu cred ca mai ramane ceva de dat innapoi!
Irina (8 martie 2010)