Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Lasa, STANUCEL, "nu mor caii, cand vor cainii". Dumnezeu iti da, nu-ti ia. Se incheie un capitol din viata ta si tu trebuie sa fii impacata cu asta, ca sa poata incepe un altul mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare iepurasi,

Am revenit si noi pe DC, mi-a fost dor de voi, dar nu am cum sa recuperez tot ce ati scris. Sunteti tare active.

Oana ai primit si de la noi 15 bucati ou, 8 litri vin, 10 kilograme carne. genele lui Eric, ca tare frumoase sunt.

Stanucel multa putere iti doresc. Cand ti-e tare greu gandeste-te ca toate trec si pana la urma va veni si pe strada ta soarele. Si mie mi-ar fi foarte greu, eu la fel ca Dayanara sunt foarte dependenta de sot.

Am vazut poze cu iepuricii de pe contul comun, tare frumosi sunt toti.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

DENISA eu am vazut postul cu creasta palmara, chiar am vrut sa-ti raspund, credeam ca am si facut-o
Acum explica-mi ce e creasta palmara, aia de la baza degetelor?

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna,

Marsy, ce mai rade pitica ta, este o dulce!!!!!!
Stranucel, capul sus, nu te speria de ce va urma, oricum ptr tine copii sunt totul asa ca......LUPTA PENTRU EI daca sotul nu merita.

Mica mea, de ieri, are iar muci dar niste muci din aia curgatori. Ma oftic de nu mai pot........Saracuta nici nu poate dormii din cauza lor. Astazi trebuia sa mergem la vaccinul de 6 luni dar daca avem muci...stam acasa.

Am facut branzica de casa cu lamaie (a la Oana). A iesit...de vis..asa cum imi doream eu: cremoasa si buna.

Pupam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, mai, FETELE care sunt dependente de barbati, va permiteti sa fiti asa pentru ca aveti barbati buni acasa. Vreti sa fiti dependente, nu sunteti dependente.
Ia sa fie niste betivi care beau tot salariu, care uita sa vina casa sau va iau la omor cum deschideti gura?
Ee? Mai simteati ca sunteti sau vreti sa fiti?
Daca dintr-o intamplare sau pe sleau aflati ca are o noua pasiune pentru jocuri de noroc sau pentru femei. Ba mai rau pentru o femeie eventual si cu copil.

Si tot traiul vostru linistit, comunicarea normala si romantismul care v-o fi cucerit dispar ca suflate de vant.

Chiar credeti ca ati mai vrea sa fiti dependente de un om in conditiile astea? Eu ma indoiesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

http://en.wikipedia.org/wiki/Single_transverse_palmar_crease

De dunga din palma este vb, daca este una singura, sau doua

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Marsi, ce scumpa e. Se prapadeste de ras :)))
Stanucel sa stapaneasca Adelina sanatoasa premergatorul. E incantata tare.
Roxana, da, pentru casa si joaca sunt hainutele de la decathlon. Cizmele nu cred ca ii sunt bune inca, adica sunt 18-19. Sunt insa foarte grele, eu ma bazez pe ele la iarna, daca s-o ridica. Sunt pentru zapada si mocirla.
Stanucel, eu cred ca acum este o perioada foarte grea in viata ta. cred ca trebuie sa te bucuri de copiii tai si de lumea din jur care iti este alaturi. Nu cred ca o situatie de genul in care esti acum este confortabila asa ca poate dupa ce va pleca vei avea mai multa liniste. Oricum te apreciez foarte tare si cred cu toata taria ca te vei descurca.
Nu mai pot sa scriu, ma chinui de dimineata la mesajul asta, tot mai scrieti si as vrea sa raspund dar noi azi noapte nu am dormit, acum plange non stop. Dinti nu vad sa fie, nu stiu ce are dar ma innebuneste. Iesim afara, poate se mai linisteste.

Miria, rugaminte: pana imi fac analize si investigatii, ceva pentru sistemul imunitar poti sa imi recomanzi? ma simt foarte slabita, slabesc si la propriu si cred ca ma paste si o depresie. Trebuie sa iau fier, am primit de la ginecologul meu si asta il iau dar altceva? Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

http://en.wikipedia.org/wiki/Single_transverse_palmar_crease

De dunga din palma este vb, daca este una singura, sau doua

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Hallo,

multumim prima data de urari de 7 luni de la fetele care au facut-i.. cat destre dunga asta din palma unii spun ca e un softmarker pentru trisomie 21... nu va speriati, daca ai dunga nu ai si trisomia. Uitati sotul meu o are la ambele miini iar Magnus numai la o mana, dupa ce s-a nascut imediat s-a uitat Andreas la manuta si a fost bucuros ca are dunga aia. Dar asta cu softmarker-ul am aflat-o deabia la a doua sarcina cand Ingrid avea un punct alb la inima si asta tot softmarker era pentru trisomie 21 (Down Sindrom) asa ca am fost cam speriata, plus ca s-a apucat atunci bunica sotului sa-mi povesteasca ca ea si cu sotul ei au fost veri drepti si prin cate au trecut ca sa se poata casatori... imi venea sa-i dau cu ceva in cap, am incercat eu sa-i sapun ca de asta fetele ei au cam luat-o pe ulei.... da nu vrea sa auda. Asta e.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Stanucel,

trebuie sa fii tare, nu stiu cum o sa reusesti, ca viata nu-i usoara nici in 2 dapoi in 1 dar, macar ai ceva rude care te ajuta... e greu, stiu, dar cum ziceau si celelalte fete Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, nu stim niciodata de ce asa sau altfel.

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

OANKA esti un inger de om, inarmata cu foarte multa rabdare si intelepciune! De Mariuca sunt iremediabil indragostita!!
DENISA mi-ai reamintit de creasta palmara… de cateva zile ma straduiesc sa te intreb despre asta. N-am intalnit pana acum pe nimeni cu una singura. Eu am trei linii principale pe palma si vad ca si Mara la fel.
Edit am citit acum pe net ca in cazul sindromului down 50 % din cazuri prezinta o singura creasta palmara... Ce-ti mai trece prin cap?
Am vazut printesa-bombonica. Ce drag mi-e de ea!!
CORINA, Eva e o dulceata!!
STANUCEL sa-ti dea Dumnezeu putere si rabdare!
Sa foloseasca Adelina sanatoasa premergatorul!
MIRIA
ILEANA ia fierul recomandat de doctor, sunt convinsa ca ai starea asta din cauza anemiei ~ la fel m-am simtit si eu. Un complex de vitamine este, de asemenea, de ajutor! Sper ca micuta Kira sa fie mai linistita!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput