Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

stanucel - eu sunt mamica singura, adica in sensul ca Gia nu are tata.
Si stai linistita, sunt convinsa ca o sa o cresti minunat pe Adelina.

Sa foloseasca bebelina premergatotul cu placere.

La fel si ceilalti bebei care au primit ceva nou !

Noi adica eu sunt f racita, din fericire, Gia nu a luat. Adica ea doar stranuta. Dar nu a trecut prin ce am trecut eu sau inca trec.

La multe lunici iepurasilor : Codrin Fabian de Babyangel, David Nicholas de papushicata, Rares Ionut de ninocikap, Mihai Theodor de wapi Ema Valentina de PIF_pif, Ingrid Evelina de Cristina30 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

stanucel sa.ti spun sincer, te admir si te voi admira mai incolo ca sigur o sa te descurci, nimeni nu a pus capul jos si.a murit in asemenea situatii, in schimb eu daca ma pun in locul tau, eu nu vad capatul tunelului, nu.s atat de puternica, idealul e cum spune ina
sa fim mereu pregatite, ei bine eu nu.s deloc, de aia nu pot da sfaturi de genul da.l dracu , lasa.l etc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

La multe lunite! iepurasilor: Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi).

OANA, User-ul OanaI a primit: 9 litri vin, 10 bucati paine

OANKA(prietenii stiu de ce...)

Meniul de azi:
-para+branzica+4 boabe struguri
-piure de dovleac cu ou
-iaurt cu cereale

Am vazut pozicile noi, comentariile pe picassa...Toti iepurasii sunt superbi!

HONEY, foarte frumoasa Maya in rochita de botez, ca o printesa!

STANUCEL, sa stapaneasca Adelina sanatoasa premergatorul, e frumos.
In rest nu pot decat sa-ti doresc multa tarie si curaj sa treci peste ce se intampla in viata ta acum. Desi nu cred ca te incalzeste cu ceva, sa stii ca eu am o prietena care e singura cu 3 copii. Acum sunt marisori, dar cand s-a despartit definitiv de sotul ei aveau asa 10, 7 si cea mica era bebelus...I-a fost greu, nu zic nu, dar s-a descurcat.

Va pupacesc, fugim putin afara, pana nu vine ploaia ...iar

Mergi la inceput

oanka ce slaba esti si ce finuta! cu tine seama maria asa ca un bibelou

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Stanucel eu sunt convinsa ca te vei descurca de minine. Ai un sprijin in baiatul tau mare. O sa fiti o familie frumoasa, armonioasa, fara stresul sotului.

Roxi tu esti ca mine, dependenta de Leo. Nici eu nu ma vad fara al meu sot, dar sunt convinsa ca intr-o situatie naspa, gasesti putere, mai ales pt copii.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Ramy (asa ca intre prieteni)

Denisa e o superba Maya. Si noi am zis dupa botez ca ii facem poze in costumas si pana ne-am codit noi, i-au ramas mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

STANUCEL - Imi pare din tot sufletul rau ca treci prin asa ceva. Cu toate ca bine nu va poate fi acuma, plecarea lui s-ar putea sa va faca bine.
Iar tu, dincolo de o acomodare normala, o obisnuinta care se dobandeste nu ai de pierdut decat minciuna si sentimentele neplacute pe care le-ai incercat. In rest, ai foarte multe avantaje: ramai in casa (presupun), copilul cel mare este atasat de tine si suficient de matur ca sa stie cine e vinovat (nu-l mai poate ghidona), ai servici, parinti care te sustin si te ajuta, stii sa conduci, esti tanara si sanatoasa si or mai fi, dar eu nu te cunosc suficient.

Eu nu sunt o curajoasa, poate doar o impulsiva, dar nu cred in raul necesar si nici ca e mai bine cu el. In afara de asta, sotii nu-s rude, numai un parteneriat corect ii tine impreuna.

Nu-i da satisfactie sa te vada suferind, nu plange, nu ii cere explicatii (le stii mai bine). Fii vesela in perioada respectiva, fa-te frumoasa si eleganta, invata-ti baiatul sa fie barbat si sa-l priveasca cu barbia in sus.

In toata povestea tu esti o doamna si o mama si un om adevarat. Poarta-te ca atare.

N-o sa-ti fie usor in noua situatie, dar acuma ti-e usor? Atunci, macar vei fi linistita si inconjurata de ai tai, care te iubesc.

Pentru sufletul tau, ca sa fii sigura ca n-ai motiv sa suferi, fa-ti un test. Seara cand pui capul pe perna si esti numai tu cu sufletul tau, pune-ti o intrebare simpla: Sunt fericita cu el? Cand m-a facut ultima oara fericita? Daca ai un raspuns negativ, atunci cu siguranta, numai obisnuita te mai leaga de el. Daca intr-adevar ai fost in ultimii ani si in ultima vreme fericita din cauza lui, atunci incarca-te cu demnitate si optimism, repeta-ti ca asta e viata, o sinusoida si fixeaza-te numai pe propriile realizari. Iti va fi mai usor de trecut prin perioada asta.

Mergi la inceput

Miria pentru ce i-ai scris lui Stanucel.

Mergi la inceput

miria, oana

stanucel sa stapanesca sanatoasa premergatorul, nu stiu daca am mai scris ca.s zapacita:)) m.a zapacit miria cu morga

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANO - De ce, fata? Iti dai seama cate nebunii faceam daca eram impreuna acolo?
Sa sti ca nimeni nu s-a sculat de la locul lui. Erau toti linistiti si politicosi. M-au lasat sa urlu dupa mama cat am vrut.

Mergi la inceput