Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
Ina_3040 spune:
Sanzi multumesc
am intrat pe fuga sa va amintesc ca azi e 20.10.2010, am auzit la radio ca e o zi speciala (numerologie, astre, etc), cica sa ne punem o dorinta la ora 20.10 no acuma nu prea cred in din astea dar o dorinta imi voi pune, cine stie?
Stanucel tot la radio am auzit ca azi se sarbatoreste Sfanta Adelina dupa calendarul catolic, eu sunt catolica asa ca urezLa Multi Ani Adelina!!!
mai citesc din urma in pauza de masa si mai scriu! pupici tuturor
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ina_3040 Sanzi multumesc am intrat pe fuga sa va amintesc ca azi e 20.10.2010, am auzit la radio ca e o zi speciala (numerologie, astre, etc), cica sa ne punem o dorinta la ora 20.10 no acuma nu prea cred in din astea dar o dorinta imi voi pune, cine stie? Stanucel tot la radio am auzit ca azi se sarbatoreste Sfanta Adelina dupa calendarul catolic, eu sunt catolica asa ca urezLa Multi Ani Adelina!!! mai citesc din urma in pauza de masa si mai scriu! pupici tuturor Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010 |
wow...multumim mult de tot....
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
oanaiacovita spune:
Scriu pana nu uit si apoi recuperez.
Am vazut in oferta de Kaufland ca cei de la Scotti(aia ce fac si orez), au scos paste fara gluten. Sper sa ajung si eu pe undeva sa ii iau la eric sa ii fac cu supa si cu branzica.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
Ina_3040 spune:
Am mai gasit niste date pentru sfintii catolici pt prenumele noastre de pe forum:
20 ianuarie - Fabian si Sebastian
27 ianuarie - Angela
4 februarie - Veronica
12 martie - Justina
26 martie - Lara
27 martie - Albert
4 mai - Silvan presupun ca si Silvana
15 mai - Denisa
14 iunie - Eliza
28 iunie - Irene
16 iulie - Carmen
24 iulie - Christina
19 septembrie - Emilia
9 octombrie - Denis
9 noiembrie - Theodor
11 decembrie - Daniel
29 decembrie - David
cam atata am gasit in viteza cand m-am uitat. nu am gasit inca Sfantul Robin .
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
CoriMami spune:
Hello,
sa stapaneasca sanatoasa Adelina premergatorul! f frumusel si ea o scumpete curioasa
Denisa, f buna idee sa o pozezi pe Maya in rochita de la botez, chiar minunata tinuta!! Maya haioasa si vesela ca deobicei.
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
dayanara spune:
vai marsi ce dulce e ! se prapadeste de ras :)))
in stilul asta rade silvana, din burtica asa :)))
ina wow esti catolica?
eu sa stii ca.mi pun o dorinta la 20.10
ina
http://www.aniversalia.com/santo-de-san-Robin-7158-R
17 septembrie
kossir bafta multa la medic! sa fie totul bine, coloana sa fie asa doar de la cresterea lui, pt ca eu il vad tare inaltut! sa iasa ok
am terminat fructele
mango+mar+para+cereale
a mancat destul, dar s.a strambat mai mult ca de obicei
la pranz amestec piure de legume de ieri
dovlecel+cartof+morcov cu avocado
dupa amiza ma duc sa ma aprovizionez cu fructe gen mango, papaya etc pt toata saptamana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
http://www.aniversalia.com/santo-de-san-Silvano-7340-S
cica sfantul leprosilor :))))) locuitor al junglei :)))
ma bate cand va creste mare
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
child spune:
HEY!
Noi am fost harnici pana la ora asta, am fost la antrenament la inot, Albert a papat cerealele super-bine, s-a culcat si mami a facut pilates!
Acum fierb legumele pentru pireut.
Meniul de azi:
- cereale cu lapte
- pireu legume: dovlecel, morcov, telina, ceapa, fasole galbena, ardei, rosie, pruna+jumatate galbenus ou
- avocado cu para si pruna
Intre mese apa si suc de mere.
La noi e frumos, azi iesim la plimbarica si la zgait ochii prin DM.
JENI imi pare rau sa aud de reactivarea astmului, de asta imi era si mie frica, eu nu am mai avut crize de pe la 20 de ani si imi era teama ca odata cu nasterea bebeului se va reactiva.
Inca nu se vad semne, sper ca nici Albert sa nu mosteneasca.
INA ce fain sa aud ca in martie e ziua de nume a lui Albert, in calendarul unitarian, unde e si botezat, ziua de nume e in 27 septembrie.
Acum avem motive sa sarbatorim mai des
Cum a fost noaptea trecuta Robin? Mai linistit?
Tu cum te mai simti?
Fetelor, ce bine ca mi-ati amintit ca avem magazinul asta...dechatlon in Brasov, in WE sunt prezenta acolo
Intrebare:
cat galbenus de ou dati acum bebeilor? Ca jumatate de galbenus mi se pare putin, tot asa ii dau de ceva timp.
Mai vroiam sa intreb ceva dar am uitat
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
carmickey spune:
fetelor vreau sa va intreb si eu ceva...nu vreau sa intru pe alte forumuri,vreau aici sa discut..parca va cunosc de cand lumea ...in fine
este vreuna dintre noi o mamica singura? al meu se pregateste de plecare,asa prevad eu,nu stiu daca ma voi descurca singura...imi vine sa urluuuu vreau sa vad partea buna a vietii=copii...
este o vorba ca dumnezeu ne da atat cat putem duce,dar oare pot duce? simt ca o iau razna...si ma gandesc doar la bebe,este prea prea mica sa nu fiu langa ea...
sunt mamici singure????
va multumesc...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010