Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ah mi.am adus aminte, am si eu bebe din ala de la ivan, dar e alb :))) nu l.am scos ca e parfumat intr.un fel si ma enerveaza, dar sunt foarte haiosi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ileana ai dreptate hainutele din decathlon pt bebe sunt foarte bune si comode pt ei, de stat in casa de jucat afara, ca se simt mult mai bine si comod in trening decat in blugi, rochii etc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

Ioanact imi doresc din suflet sa nu mai dai detalii pe forum despre ce se intampla in casa mea, gen cine vine, pana la ce ora se sta noaptea etc etc, multumesc de intelegere. si fac fata la cei ce vin la noi mereu pt ca de regula dupa 24 de ore ei pleaca....

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Neata!!!

LML iepurasilor de 20: Ema Valentina (de PIF_pif), Ingrid Evelina (de Cristina30), Codrin Fabian (de Babyangel), David Nicholas (de papushicata), Rares Ionut (de ninocikap), Mihai Theodor (de wapi).

Oanka

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- da asa e, e parfumat. Dar dupa un timp se duce parfumul. Eu il am de vreo 5 ani cred.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Gaby - nu am fost pe aici 2 zile ?
Nu am pus duminica filmuletul cu Maya vorbareasta si am intrebat de bebei care au o singura creasta palmara ( si nimeni nu a raspuns). Sau asta era sambata ???
Parca si ieri am scris ,sau cel putin am avut intentia.
Si-a schimbat Maya programul de somn si sunt data peste cap. Pana ma obisnuiesc eu si-l schimba iar

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

buna dimineata multumim de cafea...dam si noi una cam tarziu daar e buna toata ziua la cat suntem de obosite cu bebeii eu beau foarte multa cafea...multa

la multe lunite prichindeilor sarbatoriti azi,multa sanatate si fara raceli,nas infundat si alte alea...

noi azi-noapte am dormit ceva mai bine adica de la ora 23.30 pana la 05.00.

briza_marii imi pare rau de eric,mititelul,eu zic sa nu il scoti afara lasa sa stea si azi,mai ales pentru linistea ta...multa sanatate

User-ul OanaI a primit: 30 bucati ou, 8 litri vin
oanaiacovita eu am scris la adresa comuna pe gmail si datele mele de nastere...daca nu este ok modifica tu...
mersi
_
FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Neata,
Am scris aseara un mesaj asa cum trebuie cu povesti despre noi, cu raspunsuri pentru fete si.......; eroare. Asta e, revin cum pot ca nu mai am rabdare sa scriu asa.

Spuneam ca ne-am cantarit si avem 8,650 kg, cu 71,5cm. E pentru ca a luat 1,050kg intr-o luna si o saptamana dupa ce luna trecuta nu luase nimic. Asta e diferenta data de LP cred eu. Eu nu mai aveam demult suficient lapte-n tzitzi , iar ea se incapatana sa nu accepte bibe. Acum e totul bine, mi ales ca mananca si restul bine, inclusiv legumele. Vladi si Floricica avea probleme de greutate, cum e dupa ce ai inceput LP?

Irene sanatate multa inca o data. Vazut poze cu Diana scumpa care e asa amarata. Si da, sunt din Calafat, de fapt de pe langa, sau parintii mei sunt acolo. Pe cine ai in Calafat, poate ne gadim neam tu in Emirate, eu in Maroc. Sau poate printre arabi ne gasim rude .

Castelana merci de retete si sfaturi, sunt super folositoare . Sper sa fie bine cu tatal tau, poate danssului ii foloseste iesirea la voi. Daca da, tine-l cat mai mult. imparat cumintel.
Honey merci si tie de reteta cu avocado, e super interesanta. Nu stiam de usturoi copt . Si vazut poze cu Maya . O frumoasa, cumintica, printesica vesela .
Oana felicitari pentru activitatile lui Ericutu Vazut poze, mama, mama ce frumusel atent si mozolici avem acolo .
De altfel vazut toate pozele puse recent si inainte, ieri facusem remarca la fiecare, Andrei si Robin cei prietenosi, Albert inotatorul cu mamica lui frumoasa si ipostazele de neuitat, Mara si Maria de Oanka asa de frumoase si delicate , Popey-DJ de Silvia, Adelina, offffff mai erau da neuronu .
Gata renunt ca ma enervai.
Azi mergem la dr. cu Mihai sper sa fie o veste buna, adica recuperare usoara ca altceva nu cred ca e. Eu asa sper .

Va pupik, o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

kossir eu cand scriu un mesaj pentru a nu pierde ce am scris deschid doua pagini ale site-ului una citesc ce scrie in una raspund la subiect...am patit asa cum spui tu si de atunci prefer asa...

o zi buna
si sa auzim doar vesti bune

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna dimineata!cam tarziu e pt salutu asta dar la ce noapte am avut si ce vreme urata e afarak imi vine numa in pat sa stau
Am vazut pozici pe picassa ce dulci sunt:Mara lui rebiana, Adelina lui stanucel,Dulcica lui kossir, silvana lui roxana,maya lui honey si mai sunt fetite dulci si frumoase dar nu ma duce neuronuiar de baietei nici nu mai zic, toti sunt adorabili,vreau si un fecior
Oana in fiecare zi te votez,deci bafta in continuare.ce frumos isi tine Ericutu sticluta singur, Bravo luiam incercat si eu cu a mea,dar nu vrea si pace buna
las aici un link sa vedeti ce chef d ras a avut piscotelul meu mic
http://www.facebook.com/video/video.php?v=159720664061379

Mami de minune mica, Daria Marcela 26.02.2010

Mergi la inceput