Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
sanzi spune:
Bluekidoo, super articolul! Rad de una singura, ca sotul e nervos dupa rezultatul meciului . Multumim pentru efortul de a-l transcrie!
Denisa, e o dulcica Maya in rochita de la botez, iar palarioara e tare chic.
dayanara spune:
fata ella ce m.ai nimerit si tu cu gateala :)))
azi nu mi.a mers netul bine si uite ce.am facut
http://picasaweb.google.com/roxana1777/Silvana6Luni#5529866267752205282
e peste ! oricum eu l.am mancat ivan n.a vrut :)))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
Buna, fete!
Intru si eu la spartul targului ca-mi era dor de voi si sa nu va las neurate pentru noapte. Numai de "sapte purici pe-un picior" n-aveti voi treaba, da'n fine.
Vazutam poze faine rau!
ELLANIKO - Fata, fara sa dezvolt subiectul pot sa-ti enumar in cate domenii am calificare si am lucrat efectiv si chiar ma mir eu de mine. Asta pentru ca aparent sunt potolita si nu inspir aventura deloc. Dar uite, ca temperamentul nu-i suficient, zace o samanta de rascoala in mine si fac furtuni in toate paharele de pe masa.
Si n-am lucrat doar la ORL-oncologic. Meserie invatai pe sectia de cardiologie postoperator (la aia proaspat amputati, ca sa fiu mai explicita si ca sa visezi colorat la noapte), examenul de principal si gradele le-am luat pe neurochirurgie si psihiatrie, iar oncologia si SIDA la copii a fost motivul pentru care am ales in final ORL-ul. Adica, am ajuns la concluzia ca am vazut destule si am invatat destule si ORL laringian imi e deajuns.
Mi-am ales toate sectiile murdare si grele din medicina pentru ca n-am mai vrut sa fac altceva. Apoi, oamenii pe care i-am intalnit mi-au schimbat destinul si am dat la facultate.
Am schimbat profilul in anul 2 de facultate.
Am terminat-o, dar am facut master pe alt profil.
Am lucrat in domenii aparent fara legatura cu profesia mea, dar am facut cursuri, pentru asta, suplimentare.
Si, da, am cam fost nebuna, cu toata aparenta mea liniste de la vremea respectiva (la mine s-a declansat mai tarziu) pentru ca daca cineva ma aude ce-am facut isi pune intrebarea cand am avut timp. Ei bine, am avut o perioada lunga de timp cate 3 servicii sau cursuri si 2 servicii, deci am trait intens si am adunat tot bagajul intr-un timp record.
Si n-ai auzit nimic.
Fata, fac haz, zau. Oricum, m-a uzat rau tot ritmul de atunci.
Iar temerile si anxietatile de acuma pot sa le pun in proportie relativ mare pe seama cazurilor vazute cu ochii mei de-a lungul timpului si care, foarte multe, sfideaza intelegerea si logica umana.
Si sa nu faca cineva greseala sa creada ca am lucrat in atatea domenii si locuri din cauza de nehotarare, nu. Toate aveau un punct comun, iar eu desfasuram activitati diferite, dar cu aceeasi implicatie, adica tot pe om il ingrijeam .
Fata, ce zici? Mi-am facut reclama buna? Imi gasesti un pretendent pe masura? Sau sa ma mai coc nitel?
PS - Si, fata, la pompe funebre nu lucrai, dar poti sa ma bifezi cu ceva inrudit, ca prima practica am avut "norocul" s-o fac la Medicolegal.
Aveam vreo 14 ani, pe atunci, si a trebuit sa duc niste borcane undeva intr-un depozit, iar eu m-am ratacit si am nimerit intr-o camera frigorifica. Si asa descurcareata eram de m-am si inchis inauntru. Asta-i doar una dintre patanii.
honeybaby spune:
Hello
multumim pt vizionarea pozelor si pt cuvintele frumoase.
Roxana- pestele ala asa a fost el la cutie nu ? Sau l-ai taiat tu ? Ca-ti fac statuie in cazul in care tu l-ai "decupat".
Si ai mancat peste ???
Ella- papusa aia e super realista. Are toate detaliile f bine facute. Rasista nu cred ca o sa fie, pt ca avem prieteni negrii, dintre care si 2 copilasi pana in 2 ani.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
GabyHila spune:
Ma agat eu de cafea!!! Ramy
Honey azi noapte m-am trezit si imi venea sa intru sa intreb de tine! unde ai disparut 2 zile??
Miria ditamai experienta in ale medicinei. Intamplarea de la morga e
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
GABY - Da, la vremea respectiva a fost o intamplare nefericita. Acuma ma amuz. Cate intamplari nu am strans in timp...
Si eu mai vreau o cafea. Am dormit 4 ore si sunt cam nauca. Nu a fost bebe de vina. Nu sunt dereglata. Pur si simplu nu mai pot dormi. Mai bine ma dereglam sa nu mai mananc. Dar vad ca se compenseaza lipsa somnului cu pofta de mancare. O sa ma fac cat casaaaa!!!!
briza_marii spune:
Miria oaleu mama..ce de domenii...cine citeste o sa creada ce ai vre-o suta de ani!
Carmen frumos tare articolul. M-a binedispus...si ce nevoie am de o cat de mica "binedispunere"
Ericutu a facut febra aseara. Asa brusc! Ne jucam, si cand pun mana pe el ardea. avea 38,5. I-am dat nurofen..dar in 10 min l-a vomitat. Am sunat pediatru si a zis sa ii pun otet la picioare si sa ii pun supozitor cu paracetamol. Asta era pe la 8jum; pe la 10 jum nu mai avea febra. Nu va zic ca toata noaptea l-am pipait. Era OK. Dar dimineata la 7 a facut iar febra. I-am dat nurofen, cartofi stropiti cu otet in sosete si acum astept sa treaca timpul ca dr e dupa amiaza azi.
Si acum nu stiu ce sa fac: il pot scoate afara azi? Ca de 2 zile sta in casa si nu mai are stare. Sau mai rau ii fac???
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
denisa le.am prajit mai, cum sa fac eu asa ceva?¿ :)))
oricum pt mine e mult ca in afara de cafea...
briza multa sanatate lui eric, daca are o stare buna, nu e molesit de la febra , nervos, scoate.l
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE