Iepurasi Martie-Aprilie 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

AM vazut poze cu Kira cea frumoasa. Super cizmulitele. De unde le-ai luat? Parca ai spus dar neuronul meu n-a fatat inca, tot gravid a ramas.

Am vazut-o si pe Silvana. Sta super frumos in 4 labe. Casca aia nu se asorteaza deloc cu tinuta. Cred si eu ca nu o vrea

Atat am vazut. Pe contul comun nu am intrat inca. Poate maine

Azi i-am facut bebelunei poze in rochita de la botez ca si asa la botez nu prea are in rochita.

http://picasaweb.google.ro/deni757/MayaVeseliaMicaJumatateDeAn#5529712824773767090

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Denisa, le-am luat de la decathlon. M-am indragostit de ce hainute de copii am vazut acolo. Bine, sport dar superbe si ok la pret. Adica, dupa mine, super ok. Niste geci geniale dar noi avem cam multisoare si nu i-am mai luat. Pe cizme am dat 50ron.

Ma uit maine la poze ca ma trimite pe contul comun si sunt pe telef. Nu cred ca ai schimbat data si nu vad ultimele albume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

doamneeeee Denisa, este superba Maya

M-am indragostit de ea. Este de revista. S U P E R B A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ileana - merci de info.
Eu nu pun pozele pe contul comun. Sunt in contul meu de jos de la semnatura

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

honeybaby imi place cu palarioara aia ce frumoasa printesa ai....

acum a adormit adelina,deci voi ziceti sa nu ii dau nurofen,atunci nici nu mai intreb pediatra....va multumesc...

am iesit cu ea afara in seara asta,ne-am uitat de masina spalat, ma chinui cu masina de spalat sa o repar de cateva luni,vine un tantalau de mecanic si nu face nimic,doar im ia banii (pana acum 500 lei) iar masina tot nu merge,azi m-am suparat pe el am chemat directorul si mi-au dat banii inapoi ...cum sa nu te superi,cand el imi spune ca va merge masina cam doi ani dupa interventia facuta de el, pleaca, iar la 10 minute nu mai merge masina

o seara buna si linistita...
multumesc tuturor fetelor pentru sfaturi...

noapte buna

FILMULETE
POZE

mamica de Adelina 16.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:

Ella ce dilutie au Silicea si Ferrum Metallicum ?

Slicea 200 ch si Ferrum 15 ch.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna seara mamici
Am pritit de la cineva un numar din revista "mami" din martie 2007 si am gasit acolo un articol tare dragut pe care l-am scris intr-un word si l-am trimis pe contul comun dar il voi posta si aici. Articolul se numeste Bebelusul meu: intre vis si realitate Mai sunt cateva articole interesante si le voi scrie si pe acelea cum voi prinde putin timp liber si le voi posta.. pana una alta lecturare placuta

Bebelusul meu: intre vis si realitate

Dupa 9 luni de vise “roz sau bleu…” realizezi ca bebelusul are propriile planuri si descoperi mai aprig ca niciodata ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.
Fiecare dinre noi, mamaicile, spera ca bebelusul ei va avea parte de un start perfect. Avem la indemana carti, reviste, internet, prietene si ne documentam cat e ziulica de mare, in asteptarea clipei in care teoria va devenii practica si rutina. Ne inchipuim ca suntem inarmate cu tot ce este necesar pentru ca bebelusul sa nu ne ia prin surprindere si avem naivitatea induiosatoare de a crede in imaginile idilice din reclame in care mama, perfect aranjata, intr-o casa stralucind de curatenie si soare isi schimba bebelusul care rade cu gura pana la urechi. Ei bine… vei uita ce inseamna un coafor sau un ruj, cel putin in primele luni, casa se va transforma intr-un camp de batalie presarat cu scutece si biberoane!

Alaptatul

Visul: Ai cumparat deja un balnsoar alb cu perne roz sau bleu, l-ai plasat strategic, undeva, langa fereastra si te vezi leganandu-te usor, in timp ce mititelul suge cu pofta la san.
Realitatea: vei avea de furca cu ragadele, cu febra laptelui, cu pompa de muls si cu masajele dureroase pentru decongestionarea canalelor care duc laptele la bebelus. Dupa ce vei fi depasit aceste hopuri, este foarte posibil sa descoperi ca bebelusul nu are chef sa suga ca la carte si ca, in loc sa traga la fiecare san cate 10 minute, adoarme bine mersi dupa 5 minute de supt. Ai sa incerci sa-l trezesti si vei descoperi cu stupoare ca nici piscaturile de calcai, nici gadilatul de nasuc sau cantecele voioase nu-I tulbura somnul. Vei avea senzatia de insecuritate acerba, vei fi tentata sa-l treci pe biberon ca sa manance si el ceva. Respira adanc si calmeaza-te. Probabil va cere sa fie hranit mai des si, in timp, isi va regla programul de supt. Singurul sfat util este sa verifici daca “micul tiran” ia bine in greutate, cu ajutorul pediatrului, desigur, si sa ai rabdare de fier. Daca sanii devin durerosi si ti se pare ca au prea mult lapte, mulge o cantitate mica si aplica pentru cateva minute comprese racoroase.

Baita

Visul: Cadita perfect curata, ornata cu personaje din desene animate, asteapta momentul divin in care il vei scufunda pe micut pentru prima data, cu miscari sigure, intr-o apa calduta si parfumata. Va ganguri de placere si isi va aminti de lichidul amniotic in care l–ai purtat cu dragoste timp de 9 luni.
Realitatea: Nu toti copii iubesc apa. Nu toate baile sunt calde. Nu toate coloanele vertebrale rezista sa stea aplecate timp de un sfert de ora. Nu toate rudele care vor sa dea o mana de ajutor sunt de folos. Nu stii instinctiv sa imbaiezi un nou nascut. Asa ca e posibil sa sari la gatul tatalui pentru ca apa e prea rece sau prea calda, sa simti ca bebelusul iti aluneca printre degete, sa realizezi ca ai uitat prosopul, sa iti convingi soacra sa nu-I puna in apa cine stie ce plante, in timp ce copilul urla ca din gura de sarpe. Secretul e organizarea. Toate obiectele necesare trebuie sa stea frumos aliniate, de la termometru de apa pana la peria moale de par si betisoarele igienice pentru urechi. Incearca, de asemenea, sa ai curjul ca la prima baita a copilului sa fiti de fata doar tu si tati, vei fi mai putin stresata. Pune putina apa in cadita pentru a minimaliza riscul de inec si, crede-ma pe cuvant, dupa doua, trei balaceli stangace, vei deveni experta in spalat copii.

Schimbatul

Visul: Crezi ca bebelusul te va privi cu recunostinta in timp ce-i aplici lotiuni inmiresmate pe poponeata, pentru ca intelege ca se va simti mai bine cu un pampers curat.
Realitatea: Daca seamana cu 98% dintre copii, va ura sa fie schimbat, imbracat si dezbracat. Prin urmare, va plange de fiecare data si va incerva sa evadeza. Uita de masuta inalta pentru schimbat, tranteste o paturica groasa pe jos si incerca sa-l primenesti acolo, cel putin nu risti sa cada de la inaltima. Pregateste o punguta care se inchide ermetic, chiar si caca de bebelus poate lasa in urma arome nu tocmai diafane si ai grija sa nu-ti lipseasca nimic din cele necesare, mai ales daca bebelusul nu sie afla pe jos. E suficienta o clipa de neatentie pentru ca el sa cada. Vestea buna? Ei bine, nu este aceea ca in timp, copilul va fi mai usor de shcimbat, dimpotriva. Pe masura ce va prinde forta, va lupta mai aprig cu scutecele. Asa ca profita acum, cat e mic si spune-ti ca poate fi si mai rau.

Somnul

Visul: Va dormi ca un inger la adapostul lampitei de veghe, in sunetele naturii emise de caruselul pe care ai dat o caruta de bani.
Realitatea: Va dormi. Dar nu atunci cand vei dori tu si, cu siguranta, nu atat cat vei dori tu. Te va trezi cand iti va fi lumea mai draga, vei simti nevoia sa fugi in lume ca sa dormi o noapte intreaga si nu vei recupera nicicand somnul pe care il pierzi acum. Poate doar la pensie, daca nu vei fi nevoita sa faci de veghe la nepoti, desigur. Nu prea exista solutii pentru aceasta problema si in nici un caz nu incerca sa obosesti bebelusul ca sa doarma mai bine.cu cat este mai extenuat si mai agitat, cu atat va adormi mai dificil si va avea un somn agitat. Impune o rutina zilnica si, cand te descurajezi, aminteste-ti ca autorul expresiei “doarme ca un prunc” nu a avut probabil niciodata copii.

Sfaturile

Visul: Toti oamenii stiu ca o proaspata mamica este suficient de obosita si de epuizata fizic si emotional pentru a nu o asalta cu sfaturi stupide si nesolicitate. Cand va fi nevoie, vei intreba si ti se va rspunde la obiect.
Realitatea: Toti, dar ABSOLUT toti oamenii care ajung in preajma unui bebelus si a mamei sale au cel putin un sfat de oferit. Si multe intamplari lungi, cu talc, de povestit. Nu ai nervi sa-I asculti si nici nu trebuie. Zambeste gratios, da din cap cu amabilitate si taie-le elanul, explicandu-le ca esti foarte obosita si ca doresti sa te odihnesti. Vei fi prompt sfatuita CUM si CAND sa o faci, dar vede-ti de treaba ta si inchide-ti urechile. Desigur, poti contracta unele aberatii cu argumente logice. Insa intraba-te onest… Chiar tii mortis s-o convingi pe matusa X ca bebelusil nu va ajunge hot daca ii tai unghiile la o luna? Nu vrei.

Sotul

Visul: Va fi un tata ca in povesti, care se va desprinde de scutece numai pentru a te saruta, a-ti spune ca te iubeste si a-ti multumi inca odata pentru minunea pe care i-ai daruit-o.
Realitatea: Ai langa tine un om care nu doarme nici el noaptea, dar care trebuie sa mearca la serviciu. Seara face aprovizionarea, schimba scutece, leagana copilul, “scotoceste” internetul in cautare de informatii despre regurgitare. Este complet ignorat de femeia care pe vremuri il adora si prezenta lui este remarcata doar atunci cand I se spune sa duca guniul. Nu te astepta, asadar, sa fie prea incantat de noua sa viata. Are si el nevoie de timp sa se obisnuiasca cu lumea asta data peste cap de o mogaldeata care ii va spune tata abia peste vreun an jumate si care pana atunci ii va scoate multi peri albi. Daca vrei totusi sa-i faci viata mai usoara, incerca sa nu uiti ca reprezinta mai mult decat o sursa de venit si, cel mai important, arata-I ca inca il iubesti.

Slabitul

Visul: La iesirea din maternitate vei purta blugii tai prefreti si un tricou mulat cu poza noului nascut imprimata la mall.
Realitatea: Arati inca de parca ai fi gravida, mananci ca sparta pentru ca vrei sa faci lapte si pentru ca te mai calmeaza, iar ideea unei cure de slabire iti face parul maciuca. Ai de dat jos cel putin 10 kg, hainele de dinainte de sarcina nu-ti vin nici in vis, iar cele de gravida sunt cam mari, asa ca nu poti sa iesi din casa decat in treningul sotului tau. Nu dispera. Va veni si clipa in care lucrurile vor reveni la normal. Este cazul sa-ti cumperi cateva haine noi, dar nu alege modele foarte scumpe, sunt doar niste haine de tranzit. Incerca sa nu mananci cat o armata, dar nici nu te frustra prea mult cu diete imposibile. Orice ar promite instructorii de fitness, cele mai multe femei revn la silueta lor de odinioara abia dupa un an de la nastere.

Iesirile

Visul: De cate ori nu ai zambit nostalgic cand le vedeai pe proaspetele mamici la cumparaturi prin hypermarketuri!... Ti-ai dorit si tu atat de mult sa alegi intre marcile de scutece si sa schimbi priviri complice cu alte mame. Ce ar putea fi mai simpatic si mai relaxant decat sa faci cumparaturi cu bebelusul tau?
Realitatea: In principiu, orice ar putea fi mai relaxant, chair si o zi in celebra inchisoare Guantanamo. Bebelusil s-ar putea sa vrea sa suga exact in fata casei de marcat, ar putea incepe sa planga nejustificat exact cand tu incarci portbagajul masinii… Bagajul pentru nou nascut scos din casa pentru o ora – doua cuprinde, in mare: scutece, servetele umede, crème pentru iritatii fesiere, biberon cu ceai, biberon cu lapte praf unde e cazul, suzeta sterilizata, jucarie, paturica etc. De unde comlicitatea mamelor care se privesc in hypermarketuri si mixul inconfundabil de intelegere, amicitie si … mila reciproca.

Sarbatorile

Visul: Indifrent daca prima sarbatoare cu bebelusul este Craciunul, Pastele sau ce-o mai fi, stii sigur ca va fi o clipa de neuitat. Globurile, ouale rosii, parfumul de cozonac, atmosfera de familie implinita, sarmalele pe foc mic…
Realitatea: Sarmalele nu se fac singure si, atunci cand intre doua alaptaturi ai fix o ora sa te adihnesti, putin probabil sa-ti doresti sa rulezi foi de varza murata cu carne tocata. Asa ca mirosurile divine din bucatarie pot fi create numai cu o ruda dornica sa ajute. Poti ajusta imaginea Craciunului feeric astfel incat in poza ta mentala sa incapa in stanga bradului si soacra? Sau vei reusi sa te simti ca o mama perfecta daca propria-ti mama va dicta ce si cum prin casa, in timp ce sotul tau isi va da discret ochii peste cap? Daca nu tii mortis ca familia sa se reuneasca la tine, incercati sa va odihniti in trei si sa savurati momentele.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

La multe luni si anisori ianis! iepuras luptator si frumos

denisa e minunata maya si ce frumos sta ea in rochita in bumbo, parca sta pe un tron

ileana bine ca mi.ai adus aminte si de decathlon :))) si ala e tot la 2 pasi, tre sa ma duc

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ileana cizmele alea ii stau bine in picior?
ca deja am intrat in pagina la decathlon sa.mi rezerv:)))

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Salutare!!
Meniul de azi:
dimineata=mar cu banana+ cereale
pranz= spanac cu gogosar si morcov + salau fiert+ iaurt(a mancat de a rupt)
cina=mar copt cu branzica si 2 biscuiti dar a iesit cam dulce si am dres cu cateva picaturi de lamaie.

In alta ordine de idei am vazut Maya printesica .Ceilalti bebici acum ii vad.Faina tare Maya si haioasa cu palarioara.Imi place ca o invata ma-sa nerasista ca avea o papusa neagra.
Noi suntem ok.I-am luat niste cizmulite faine lui Geo (si eu 2 percehi de ghete si pantofi).Ieri am luat masa in oras si Geo a fost un exemplar.A zambit la toate gagicile din restaurant...a mancat frumos iaurtel cu branzica,a cantat,a zis mama,tata,papa,baba...ce sa mai ...s-a dat in spectacol.
Eu acum seara am tras 2 placinte una cu dovleac si una cu mere si o prajitura cu ananas.

Meniul de maine
dimi=para+portocala+cereale
pranz= dovleac cu gogosar + carne de vita(evident cu nelipsitul iaurt)
cina=branzica cu iaurt si o felie de gogosar facute pasta

As vrea sa ii fac sapt asta paste cu iaurt si branzica si ciulama.Cu ce fel de faina de orez fac ciulamaua?Eu amm de la nestle dar e usor vanilata?are ceva?
Anndra bravo voua pt progrese.baieti mari ce sa mai...maine poimaine faceti anul!!!!
Miria fata daca imi zici ca ai lucrat si in domeniul funerar te declar pluricalificata si gata de maritis.
Deci orele stii asa ca nu moare omu cu tine sau macar nu asurzeste sau nu muceste...teologie stii asa ca nu ramane omu nespovedit cu tine....mai zi fata....Oricum tot zbanghie esti si asa ...dashteapta!!!
Ioanact fata da'ce plimbare lunga.Eu de cand il am pe Geo (ma rog si inainte..) nu prea mai agreez vizitele astea...nici sa merg nici sa primesc.Pot spune ca-s o gazda buna numai ca in limite normale.deja ma solicita geo si familia asa ca nu stiu cum as face fatza unor musafiri care si ei au copii.Cred ca as capia.Oana e super mami daca se descurca cu toate astea.Si merita o .de fapt o caldareSau voi vreti sa mergeti si la Sf Mihail si Gavril pe la vreo manastire pe acolo?
Fata Roxy ma uimesti cat gatesti tu,zau!!!
Gaby de ce deparazitezi familionu???Au mancarimi in...???
Castelana pup Castelanul ala frumusel.
Ah!am uitat sa va zic...mai avem un dnte.Mai e vreun iepuras asa dintos ca noi?In total avem 5 iesiti si inca unul pe vine.Pot spune ca daca merg la film am popcornul asigurat,nu?
Pupici si mai vin eu pe la voi!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput