Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)
Raspunsuri - Pagina 6
kllemi spune:
babytza, claudinna, alexa,delphinas, monyca 
...va multumim ptr. vb. frumoase ![]()
claudinna sanatate multa, si sper sa nu-i fi dat si piticului raceala 
monyca oooffff. trebuie sa fie tare greu ca din 3
0 in 30 de min. sa te trezesti noaptea, dar tati nu se poate descurca stiu eu,macar 30 de min. pe zi sa te poti odihni si tu?? 
delphinas tine-ne la curent, cu eco, suntem curioase
...tin pumnii stransi 
angelynna82 spune:
Hello,
Kllemi o dulce Amalia 
Delphinas
pt eco
Monyca pupici mamico, ar fi bine daca ai dormi cand dorm si ei, daca se poate normal 
aveti vreo informatie despre produsele ABOCA?
am inteles ca sunt in genul celor de la hyland's ...
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
cristineescu spune:
Nikol nu raspunde la tel, nu raspunde la sms, nu e pe mess... Oare sta la povesti cu Kendra? Azi 20 10 20 10?
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
abe spune:
la toate fetele si boboceii, multumesc de reprimire. sunt bine mersi, inca 2 in 1, mai avem o zi...
nikolici????
babytza ce fain mananca soricelul!
claudiaH, claudinna multa sanatate!
claudinna, am citit un post mai vechi de-al tau, ceva legat de somnul de pranz, nici mie nu-mi prea iese, ne chinuim aproape o ora ca sa doarma maxim una, asa ca nu-i foarte rentabil
...probabil ca voi renunta si eu.
monyca ce greu trebuie sa-ti fie! poate poti cumva sa te odihnesti, macar cele 10-20 de minute...
anamona 
mami de Maria si
29+
claudinna spune:
neata!
am intrat special sa vad daca a scris nikolici...se pare ca nu
scoatem agitatele?? sper ca sunt bine!
abe, sa stii ca saptamana asta chiar nu l-am mai culcat...e ok asa si seara pe la 9 vrea sa se culce...deci ma odihnesc si eu sa pot merge ok la munca
dimineata se trezeste pe la 9-10, deci doarme 12 ore legate, ceea ce nu stiu daca e suficient, dar nu e agitat si m-am obosnuit si eu
eu il intreb zilnic daca ne culcam si mereu imi spune ca nu...daca ma duc sa trag draperiile imi spune: nu ma culc, ma, nu ma culcc!! nu tage dapeliile!! si se pune pe plans...asa ca-l lasa in pace
cand ii e somn ne spune...sambata si duminica, daca sunt acasa, il intreb pe la 13-14 si atunci e ok...daca depasim ora 15 nu prea mai vrea si nici nu prea mai are rost
deci, abe, cand nasti???
nikolici spune:
Neatza fete!
Sunteti dragute, sigur o sa dau un sms dc intru in travaliu cuiva sa va anunte.
Ieri am stat in covalescenta cu K1 , m-a solicitat sa stam in pat mai toata ziua si mie mi-a fost rau, cred ca am avut cadere de calciu, insa si printre picaturi am facut curat putin ca mai e putin si casa se transforma in cocina.
Azi noapte am pazit-o sa nu se sufoce, nu stie sa respire doar pe gura si avea secunde bune in care nu respira caci incerca pe nasuc si nu reusea si pe urma se panica si tragea tare pe guritza, de ma infioram, am miscat o, am aspirat o si tot asa a fost toata noaptea, va dati seama ce om sunt azi.
Legat de soacra, nici macar nu mai vreau sa aud de ea, cum v-am spus fiecare cu conserva masii, pentru mine prioritar imi va fi mereu familia, dar ma rog!Ma voi descurca eu cumva, cum am mai spus sa mi vad copiii sanatosi este cea mai importanta chestie din viata mea, in rest le duc cum pot!
Eu un lucru nu suport in viata asta nesimtitii!Si de obicei bat in retragere cand cineva este asa!
cu K2 in 38s si mamica de K1
Delphinas spune:

multumesc de raspunsurile legat de albus. oricum fina mea a implinit 1 an deci ar cam putea sa-i introduca albusul in alimentatie.
acum sa va intreb pentru mine
cand e cel mai recomandat sa fac morfofetala? dr mi-a zic intre 20-22 sapt. ar cam trebui sa sun sa ma programez si as vrea sa stiu cand e cel mai bine sa o fac.
aseara a fost ok la eco. l-a masurat, l-a bibilit in speranta ca va desface piciorusele si va arata ce ascunde. de unde?! ti-ai gasit! rusinos ca o fata mare
. ne-a facut cu mana, a cascat, semn ca sa il lasam sa-si faca somnu de frumusete.
zi buna sa aveti 
T

Elena