Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

pup sarbatoritii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

ange,lumi, dya suntem foarte bine, multumim de intrebare! Daria e o scumpa si o cuminte acasa cu buni. Imi povesteste zilnic la telefon ce a mai facut, cat a dormit si ce a mancat...

Eu cu timpul stau f prost....., in rest suntem bine, sanatosi si voiosi precum ne stiti!

Alina nu am pus poze de la ziua Dariei, zau canu am apucat nici macar sa le descarc... poate imi aduc si eu aminte in we....

Eu de la servici nu reusesc sa vad filmuletele cu David si Amalia , dra am inteles ca sunt niste scumpi cuminti si frumosi!!! Pupa-i mama pe ei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

La multi ani Elena !!!!!!! Sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si norocoasa !!!!

abe mai ai 1 zi ???? pai si ratezi galeria noastra ????

Nocom mai, de cate ori te citesc , imi pare rau ca nu am ajuns la tine sa ne balacim in piscina ta Pupam si noi inapoi mamica si copiii

Niko puuuup burtoasa sa ii mai treaca supararea si o imbratisare pentru K sa i se desfunde nasucul

claudiah cum e puiul ? E mai bine ?

Adaaaaaaaaa miss you

Lumi la voi, toate bune ?

Angelyna zici ca ai spalat ? Tu de afara iei apa , nu ? Brrrr.... pup fetele

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hielo

niko ne dadusi palpitatii....uihuuu..acum sa ne mai linistim putin ...mulata sanatate lui K ...iar ptr. soacra, multa sanatate

abe suntem aici pe baricade, asteptam vesti

ELENA SA FI SANATOASA, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI LA PUNGA GROASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Sa incep cu inceputul , am cumparat niste parchet pe care urmeaza sa il montam sambata, si intre timp si o bucatarie, pe care cica tot sambata ar trebui, si deja a inceput cearta, eu nu vreau sa imi ocupe tot we. cu astea, iar el tzipa ca " bati din palme si gata se fac"......deci, daca sambata vede-ti la stiri ca o familie de nebuni si-au scos ochii,cu vreo bucata de parchet sau stiu eu cu ce, noi suntem
Nici nu ne-am apucat de facut ceva si deja ne certam ca chiorii, dar sambata.......angy parac la voi mai era la fel...nuuu??? sau nu mai tin eu minte

lumiiiiii... ce face-ti?? pe unde sunte-ti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

nikol - DAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
abe
Babytza - ce mai papati ff bun azi?
Delphinas - ca e la 20 sau la 22 sapt tot una e...fa-ti programare cand se poate....bebe nu vrea sa-ti arate ce e pt ca stie ca esti ff curioasa (lucru aflat din descteierea pe care ti-ai facut-o singura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

kllemi nu va scoateti maica ochii cu parchetul , ca e scump incercati cu surubelnita , e gratis

Xor bebel a refuzat ciorbica la pranz, mai incercam dupa nani. Diseara bag niste cartofi la cuptor in folie si ii umplem cu unt, branzica rasa, cascaval, masline si smantana. Si pentru pici, ca el nu papa cartoful, o sa fure doar maslinele, o sa bag o bucata de vita la cuptor. Sper sa pape

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Buna fetele,

Tocmai ce-am scris un mesaj si inainte de a-i da send s-a intrerupt curentul ... o sa incerc sa-l scriu din nou

mamidestefan, sanatate la toti! nu mai da si altii virusii tai :)

nikolici, tin pumnii! sanatate lui K1!

La multi ani sarbatoritilor! La multi ani Vlad! Sa fiti sanatosi si sa aveti noroc!
Sa ma iertati ca nu va urez in fiecare zi, dar nu mai apuc sa intru, din pacate!

Noi suntem bine, in general! Sofia se pregateste pentru serbarea de iarna .. tot recita pe-acasa, dar numai ea stie ce spune - nu inteleg nimic :)

voi ce supe/ ciorbe mai faceti? trebuie sa fac pentru wekend si sunt in pana de inspiratie
si mai am o intrebare: daca este cineva prin Floreasca/ Dorobanti care sa aiba si copilul la vreo gradinita de pe-acolo?

babytza, ce mai faci? cum iti este?
promit sa intru mai des pe la voi!
Sanatate!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cam liniste pe aici. s-a mai incalzit afara si stati la soare?
ELENA
Delphinas ma bucur ca bb e bine, chiar daca nu va aratat ce poarta:)
Roxi ce bine suna cartofii aia
eu am in plan o reteta ce ma bantuie noaptea, dar cred ca maine prestez ca azi n-am materia prima aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

mi-e o rusineeeee de mor!!!!! si recunosc ca azi am zis ca musai trebuie sa gasesc doo minute sa intru sa va multumesc din suflet pentru toaaate urarile.
sa vi se intoarca insutit!!!!

suntem relativ bine (am trecut printr-o otita cu 2 zile de spitalizare, acum, dupa 10 zile de antibiotic si sub tratament cu sinupret avem iarasi muci si tusim). Colectivitatea sa traisca. caci da....am inceput si noi cresa. si din 20 sept am mers in total 8 zile. acum iar stam pe tusa.
de maine sunt si eu in campul muncii!!!!! so.......

Mergi la inceput