Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)
Raspunsuri - Pagina 8
Mimihoo spune:
ooof, iepurila! Imi pare ru ca s-a lasat cu spitalizare! Si-acum iar muci .. brrr.
Sofia de cand cu otita, la cel mai mic muc ii bag ser fiiologic/ apa de mare si aspir.
Sanatate multa si bafta cu serviciul!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
iepurila spune:
culmea stii care e? ca elena isi sufla nasul si si-l aspira singura cu batista bebelusului. deci nici nu ma gandeam la otita.
era o simpla raceala. greseala mea (cred) a fost ca i-am dat foarte multe siropuri (septilin, nurofen, aerius, sirop de ceapa, ....) si am dat in scaune apoase. Duminica seara, temperatura crestea, stiam ca nu pot administra supozitoare. m-am panicat si m-am dus la spital unde ne-au sechestrat pentru analize. si fix ultima investigatie (???????) ORL a evidentiat o otita medie acuta.
ca altfel...nu ajungeam eu la spital. dar acum, degeaba mai imi fac mustrari de constiinta. singura sechela cu care am ramas e asta cu siropurile. atat de tare mi s-a pus pata incat ii dau copilului liv52 comprimate desi exista sirop. 
Mimihoo spune:
vai de capul vostru!
Eu ii dau Sofiei doar Coughend cand muceste/ tuseste si in functie de cum se prezinta ii mai dau Panadol. De cand mi-a spus dr. din Jibou sa am grija cu nurofenul, ii dau mai rar. Merg mai mult pe paracetamol ...
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Mimihoo spune:
Iepurila, La multi ani! sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa!
poze Sofia
jurnalul Sofiei
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Iepurila, La multi ani! sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! Mihaela, mama de Sofia (03.10.08) poze Sofia jurnalul Sofiei |
puuuup. sarumana mult
kllemi spune:
Gata, sunt plina de nervi 
...copilul meu azi sa hotarat, nu vrea sa doarma
...si cred ca si stiu cauza, eu de dimineata i-am dat jum. de ou kinder...a plecat afara cu tasu-mare si ia dat si ala o jum....si acum nici macar un pic de maraiala nu de somn nu are, ea care la ora asta rupea patu'....si l-am chemat si eu frumos pe tasu-mare sa o ia la el si sa stea cu ea, daca ia trebuit sa ii de asa ceva 

babytza mie frica sa nu rup surubelnitza ![]()
![]()
iepurila urat episod..brrr...sper ca sunte-ti mai bine acum

kllemi spune:
Eu am facut asa: ciorbitza de curcan, o tacanitza cu muuulta ceapa, ardei gras si ciocanele de pui, si niste snitele cu cascaval...si gata ![]()
angelynna82 spune:
hello si de la noi, sunt in mare bucatareala acus 
sarbatoritilor, nu nominalizez ca as gresi...
Babytza, da iau apa de afara si am masina de spalat semiautomata... adica trebuie sa le scot si se le limpezesc...
Kllemi atunci nu ma uit la stiri
, fara gluma...astea dureaza...
Ipeurila sanatate Elenei 
am fost la dr cu sor'mea, i-am schimbat siropul, de la humex a trecut la sirop din mugui de pin impreuna cu coldrex comprimate, behaie parca mai bine
adica macar iese ceva acum...
dr nu era acolo, pleaca cand vrea vine cand vrea, maine neaparat trebuie mers din nou pentru scutire...
cioba: am facut supa de curca zilele trecute, mai este putin, asa ca fac acum cioba de fasole si iahnie, plus pui marinat cu cartofi la cuptor si gutui...am in plan si o tarta cu prune caci daca le mai las mult se strica, cand se va termina mancarea am o conopida si voi face o supa crema din ea...
sunt capie, azi dimineata m-am trezit la 06.00, mai nedormind toata noaptea din cauza de griji cu mama, care este foarte suparata pentru ca cineva cu (,) care lucra ia luat banii si sunt multi ![]()
ahh, ceva bun totusi...crina a inceput sa faca propozitii: aia e a lui tati in traducerea mea in limbajul ei mai greu, trebuie sa stai cu urechea bine atintita...
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza kllemi nu va scoateti maica ochii cu parchetul , ca e scump ![]() Babytza si puii Valentina Davidwww.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama |
super tare, dar totusi Kllemi ai grija de care surubelnita e
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
dyanira spune:
La multi ani Elena!!!Sa cresti mare sa fii sanatoasa si fericita!Iepurila sa iti traisca fetita!!
Babytza ce bine suna cartofii aia.Imi spui exact cum ii faci?Dupa ce ii scoti din cuptor ii umpli cu toate cele?Ii mai pui la cuptor??
Kllemi bine ca mi-ai spus ca asa va recunosc mai usor la tv![]()
Iepurila imi pare rau ca ati avut otita.Stiu cum e ca am tras si noi cu ea vreo 14 zile de antibiotic.In colectivitate asa e virusii se impart dar trec ele si astea si le mai creste imunitatea.
Lumi pe unde sunteti??
Mimihoo si eu mai rarut cu Nurofen sau aproape deloc.E cam periculos la stomacel.Eu la tuse dau Bronhicum si pt muci aerosoli cu ser si ACC.La noi merge super daca e fara febra.Supa eu am facut aseara supa de pui azi o sa fierb si taitei in ea.Maine o sa fac niste pulpite la cuptor si o placinta cu branza dulce o reteta noua.
In weekend inca nu stiu dar astept sa mai zica fetele ce mai gatesc si poate mai imi vin idei.
Alina suna bine reteta insa mie nu imi place mamaliga.
Nocom ma bucur ca sunteti bine
Niko tinem pumnii.Cu soacra nici nu mai comentez si a mea e la fel si exact cum zici mai bine singura decat sa ma rog de ea.
Cam atat am retinut.Ma pregatesc sa merg la ore la condus pana la 8 asa ca in seara asta nu mai gatesc nimic il voi trimite pe tati cu Deiu dupa o shaorma in complexul studentesc
Stiu ca nu face bine la silueta si tocmai ce ajunsesem la -5 kg fata de luna august dar am o pofta.Stiti ce shaorma buna e aia din complex???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR