Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)
Raspunsuri - Pagina 5
Muuh spune:
nikolici da Adrenalina agita sau mie asa mi-au spus in spital ca de fapt orice le facem pe aerosoli le da o stare de agitatie, adrenalina insa le-o accentueaza. Noi am luat un aparat Joycare are furtun mobil, nu foarte lung din pacate dar avem prize multe pe langa pat si e foarte folositor ca are o mufa speciala pentru facut in somn. Nu a fost foarte scump aprox 250 RON. Un dezavantaj ar fi ca programul dureaza 15 minute la intensitate mare si 25 la intensitate mica dar isi face treaba destul de bine. Sanatate multa Karinei!!
Vlad
!!! Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos!!!
babytza spune:
kllemi e mortala Amaia
m-am stricat de ras cu piticul ei ![]()
![]()
Moama cat vorbeste !!!!!!!!!! E o scumpa 
Si cati pupici a trimis la sfarsit 

Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
claudinna spune:
Sergiu
neata!
vrea cineva???
nikolici, eu te inteleg, insa intr-o astfel de situatie, cred ca ar trebui sa spui pe fata ce vrei. adica sa-i spui soacrei in fata ca esti intr-o situatie delicata si ca ai mare nevoie de ajutor. sa-i spui ca nu are cine altcineva sa te ajute si sa te gandesti la binele tau si al Karinei, ba chiar si al Kendrei, pentru ca daca te apuca sa nasti si esti singura acasa cu K1 nu e tocmai OK.
muraturile sunt pe final...cu cainii poate sta si socrul...
si daca tu nu poti sai spui in fata chestia asta, macar sotul tau...
bafta multa!!!
babytza, ce simpatic e soricelul!! si ff cuminte la masa![]()
aaa, am vazut-o si pe Amaia! m-am distrat tare cu piticul, cum traieste poezia
va conversati, nu gluma! imi place glasul lor de acum, sunt asa de scumpi!!
io-s racita de cateva zile si se pare ca a luat si R...sa vedem cum e azi, ca ieri a cam stranutat...
sa aveti o zi frumoasa!!
Delphinash spune:
pe aici
babytza soricelul m-a topit cu ciorbica lui cu painica. imi place ca e cavaler in toata regula si are grija sa fie curat. Tina e o adevarata domnisoara.
kllemi super si Amalia. O super vorbareata.
acum sa va intreb si eu ceva: cand ati inceput diversificarea boboceilor si le-ati dat ou, le-ati dat si albusul sau doar galbenusul?
zi buna sa aveti. pe mine deja m-au luat emotiile ca azi am intalnire de gradu 3 cu bb si sper sa fie totul ok.
alexa si mami spune:
neata! Clau multu de cafelutza. multa sanatate la voi 
m-am delectat cu filmuletele cu David si Amaia impreuna cu C
m-am topit de ras, sunt atat de dulci
Monyca.C spune:
Babytza sump tare soricelul..cand o s-o vad si eu pe Eva asa....dc o las pe ea singura e dezastru din toate punctele de vedere...
Kllemi ce frumusica e..si ce cuminte sta in cada...
Delphinas..eu am inceput sa-i dau pe la 7 lunite fara albus..albusul dupa un an !!! am inceput cate un sfert, apoi jumatate s.a.m.d pana la un galbenus intreg..bine eu doar il puneam in piureut..ea..tinea gurita menghina..

sunt curioasa Nicolas cum reactioneaza..cred ca el va manca la cum mananca pana acum..sper !
ce eco faci ?
Nikolici sunt intru totul de acord cu ce a spus Claudina.. !!!!!!!
Monyca.C spune:
fetelor mi-e un somn de-mi vine sa plang si nu stiu unde sa atipesc si eu macar 5 min !!!!!! zici ca-s drogata..
nu stiu de cate nopti nu dorm ca lumea...Nicolas suge TOT TIMPUL zici ca e namancat de o mie de ani, numai la titi sta, nici nu ma mai obosesc sa-l pun in patut ca in 30 min vrea iar..si cu mijlocul meu care e in pioneze, ajung sa nu ma mai pot indrepta deloc...
mi se inchid ochii..dupa ce a plecat sotul, m-am pus la geam, am un scaun care e lipit de calorifer, e cald si bine
..iar pervazul e mai lat..am pus si eu mainile crucis sa ma uit putin la "cum ploua"..
si am atipit !!!
am tresarit speriata, mi-adusesem aminte ca Nic era pe canapea si Eva misuna pe langa el..abia asteapta sa-l vada singur sa se mai puna putin peste el..
vreau si eu macar 10 min..si promit ca-mi revin..![]()
nu credeam sa ajung sa spun asta vreodata dar am obs ca se poate si cu "doar" atat...ohoooo ce fresh sunt dupa...sunt putine ocaziile oricum..
gata, trebuie sa ma apuc de treaba..
babytza spune:
Hello girls 
La multi ani Sergiu !!!!! 
Delphinas 

Tin pumnii la eco si facem galerie sa fie bine bebel !!! 
Albusul e mai bine tolerat dupa un an. Pana atunci cum a zis si Monyca , incepe cu un sfert de galbenus , apoi jumatate etc. Si din cate imi aduc aminte, in primul an cam un galbenus pe saptamana.
Monyca uf mamico, greu cu oboseala asta care se acumuleaza 

Nici noaptea nu dormi mai mult legat ?
Claudina sanatate multa mamico 
Babytza si puii
Valentina
David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Paula-Laura Babyboy - eu stiam ca dupa 2 ani baietii incep sa aibe erectii ceva mai puternice. Daca raducu nu e decalotat complet, e posibil sa il jeneze. Sa te uiti cu atentie la putzi si daca observi ca e mai rosie sa ii pui o compresa cu rivanol. Mami de Mihnea (09.10.2008) poze www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete |
Multumesc pentru raspuns

baby_boy spune:
Monicate imbratisez cu drag. E tare greu. Probabil Nicholas e agitat de la ditisori..si titzi il calmeaza..de asta cere mereu..zi si noapte..sau e vre-un puseu de crestere. O sa treaca. Multa putere iti doresc!! Incearca cand doarme printesa sa-l pui si pe Nicholas in pat langa tine..sa-l alaptezi din pat...cat trage din tzitzi poate mai atipesti si tu ..cat se poate.