Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)
Raspunsuri - Pagina 17
luminita2008 spune:

Freshanana!
Dimitri si tuturor ce-si serbeaza astazi onomastica!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
kllemi, trage aer in piept, numara pana la 10 si respira adanc
, o sa te simti mai bine.
serios acum, imi pare rau pentru weekend-ul avut, sper ca urmatorul sa fie mai bun.
sanatate multa Amaliei, mai mult ca sigur nu papa pentru ca o doare, fie in gat, fie gingia. in orice caz, sper sa treaca repede, stiu cat de stresant poate fi cand nu-ti papa copilul... cel putin tie nu-ti papa acum, ca are o afectiune, dar cand nu papa de moft, atunci cum mai e?
hunii mei s-au trezit azi la 06.00, au papat vreo 150ml lapte si atat. la 08.00 nici n-au vrut sa puna gura pe cereale, nici macar sa guste sa vada ce e acolo. am plecat la cresa eu imbufnata si ei razand
. mai rau e ca nici la cresa nu servesc decat biscuiti sau ceai, nu e chip sa nu le dai, cand toti ceilalti mananca. au doar 2 mese cat de cat ok la 17.00 si la 21.00 si lapte noaptea cat cuprinde... si situatia asta dureaza de vreo luna jumate
, mi-e si frica sa-i cantaresc, asa ca, se poate si mai rau...
lala, sunt superbe costumele. unde le-ai facut? ce sa mai zic de protagoniste!!
fetele si sanatate!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
Xor spune:
kllemi - pentru tuse eu i-am dat acc si a avut efect.....Cand a fost bolnavior si nu a vrut sa manance nici nu l-am fortat....a recuperat dupa....ii faceam compot proaspat (din fructe de sezon...mere, pere, gutui) in care puneam si lamaie mai multa....ii placea sa bea zeama si mai ratacea si cate o bucatica de fruct (era moale si nu il deranja probabil la gat) Sanatate va dorim!
Lala - suuper fetitele tale....si boticul bostanelului face tot farmecul
Lumi - 
Cum mai e la serviciu?
Ange - stati f bine la bilantul de 2 ani....eu recunosc cinstit ca nu l-am mai cantarit si masurat de muulta vreme...
Eu am o perioada f naspa....imi doresc de ceva vreme sa imi schimb serviciul....am intrebat in stanga si in dreapta...nimic....iar acum am 2 solicitari....nici una perfecta, normal, dar nu stiu pe care sa o aleg sa aleg raul cel mai mic....ma gandesc ca daca voi face o alegere si apoi imi va parea rau....intr-un loc m-au sunat aseara si cica vor raspunsul in seara asta

tuturor....mai revin....
alexa si mami spune:
neata!
Dimitri!!! si celor ce se aniverseaza astazi!
Klemi stiu ca nu e frumos
dar m-am amuzat copios citind cum ai petrecut weekendul. sper ca acum sunteti bine, multa sanatate Amaliei!
Lala sunt atat de frumoase
fetele tale.
Xor bafta in alegerea cea mai buna!
Nikoooool!!! treci la raport.
Mimihoo spune:
Xor, bine ca ai solicitari, nu dispera! O sa fie bine, si sper mult mai bine decat iti este acum :)
Kllemi, lasa copilul, o sa recupereze cu mancatul, nu-i bai! De tuse iti recomand si eu Coughend. Sofiei ii merge foarte bine cu el. Am mai incercat Tussavit - seamana la gust cu siropul de tuse din anii 80 - dar dupa 2 zile am revenit la Coughend. Pentru gat rosu, vorbeste cu un doctor. Ultima data cand a facut Sofia, in august, i-am dat eritromicina si i-a rezolvat tare bine treaba.
Sanatate si spor!
Va intrebasem dar nu cred ca am vazut raspunsurile: o gradinita buna in zona Floreasca/ Dorobanti stiti?
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
Buna,
Dimitri si tuturor ce se serbeaza azi
Lala sunt superbe 
Xor e bine ca esti cautata
Lumi 
Mimihoo sor'mea a mers la una din Floreasca de stat, am inteles ca este foarte buna, a mutat-o din cauza trasportului... intra pe net si vezi sau chiar pe DC.
Multumim pt urarile de bilant
am luat seminte de in, cum le fac???
ma bag sa o aspir pe crina, nu ii curge nasul dar are muci garla in nas plus ca inca mai tuseste...
Kllemi nici eu nu ma bag la tuse, prefer sa o consulte dr, mai ales ca a mea a avut brosiolita cand era micuta si de atunci imi dardie...
de
Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"
Mimihoo spune:
Ange, multzam, dar nu primesc de la 2 ani si cu scutec.
Sanatate multa Crinului!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Nu am apucat sa citesc nimic nici nu am mai intrat demult.
Din pacate nu cred ca voi mai intra prea des am niste probleme personale nasoale!!!

Si ca sa fiu si tacamul complet Deiu a facut o entero sunt in medical de ieri nu neaparat ca ar fi ceva grav dar ma simt si eu nasol probeleme mari cu tensiunea sapt trecuta am cazut in clasa.
Va pupam si va dorim tot binele din lume!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Xor spune:
Dya - chiar ma gandeam la tine ce faci de nu mai scrii....
Sanatate multa lui Deiu iar probl pers sa-si gaseasca rezolvare cat mai repede!!