Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Cunoastet-i filmul, "un we de cosmar"...pai daca nu-l cunoaste-ti vi-l povestesc eu:...vineri dimineatza ne-am trezit amandoua cu muci si tuse ...am zis ok sa incepem cu ce se incepe ptr. raceala...cu toate ca ea pina acum nciodata nu a avut o astfel de tuse la raceala.....mai tarziu observ ca nu mai am net ca uitasi sa-l platesc, l-am platit, si ce daca......mai spre ser vb. cu TA la tel. si il intreb la ce ora ajunge acasa ca sa ne apucam sa defrisam sufrageria ptr. parchetul care urma pus a 2-a zi..imi zice pe la 20.00...aaa...zic ok inseamna ca pe la 22.00 esti si tu acasa....ca cam asa se intampla cand zice o ora vine peste trei ...in fine nu a ajuns la 22.00 ci la 22.30

Ca o fata vrednicutza cum ma stiti ma apuc eu sa scot ce se putea scoate ca sa eliberez cata de cat.....si ma apuc sa scot si covorul, de 3/4 si dai si lupta, cu mobila si cu ce se mai putea, de sa crucit sotul cand a ajuns acasa...i-am zis ca daca mai intarzia incepeam eu sa-l pun
Sambata incepem cu stangul cel care ne-a spus ca vine sa il puna, ne zice ca ajunge pe la 16-17 ...deja mam crizat ..aaa...zic: "pai nu apuca sa-l puna pe tot in seara asta"...si de aici nervi si scandal ...sa stiti ca nu ne-ati vazut la stiri ca, ne-am scos ochii in surdina, sa nu ne stie vecinii
In tot acest timp copilul meu, care era si este racit nu a vrut sa stea, decat in brate, daca am vb. cu tipul care a venit sa puna parchetul ma tragea si spunea: aidi, mami, nani"..sa mergem iun dormitor si sa stam in pat, oricum nu facea nani, dar sa nu cumva sa stau de vb cu altcineva ...si asa ma tinut tot we. numai in brate sau la nani ...daca ma sculam un pic sa strang si eu putin pe colo, pe colo, incepea sa urle...deja raceala asta vad ca coincide si iesirea unei maselutze ....de mancat oricum nu maia manaca nimic...
In fine in seara aia am terminat treaba pe la 00.30...copilul oricum nu vroia sa doarma cand vedea atata forfota prin casa
Duminica iar am inceput c stangul ptr. ca nu terminasem in sera precedenta, il intreb ce face ala mai vine si azi...bineinteles ca nu...si de aici iar nervi...ce sa va mai spun ca a fost un we cu muuult stres si nervi...nuuuuuuu mmmmmaaaaaaaaiiiiiii vreeeeuuuuu
AAAAAAAaaaaa....si cireasa de pe tort, aseara, am imprumutat de la un prieten, o bormasina sa putem monta niste dulapuri suspendate in bucatarie, pleaca pe la 22.30 sa ii duca omului ustensila inapoi (el stand la maxim 4 statii de tramvai) vine si el pe la 00.00...de imi venea sa urlu de spume, ca aplecat fara nici un tel. la el si chiar nu stiam ce sa intamplat....vine intr-un final si imi psune ca l-a oprit politia...fiind un filtru, si ptr ca are buletinl la preschimbat nu lau crezut si a trebuit sa stea 3 sferturi de ora ca sa il verifice

Scuza-ti, descarcarea......dar trebuia sa o fac

Mergi la inceput

Mai fetelor, ptr, ca azi nu am reusit sa fac programare la nici un dr. spuneti-mi si mie ce pot sa mai dau ptr. tuse.....ii dau acum humex, expectorant si tantum verde...are o tuse si magareasca, dar si cu secreti in acelasi timp...pleeeaaaseeeeee

Mergi la inceput

Aaaaa......si mai am o problema GRAVA....Amaia nu mai vrea sa mai manace nimic, am cantarit-o azi si se pare ca slabit vre-o 400 de grame ...sunt foarte suparata....nush ce sa ii mai fac sa manance...e de altfel este foarte voioasa si foarte nelalocul ei....DYA parca tu te mai confruntai cu o astfel de problema...heeeellllppp...ar putea avea ceva??, sau...pur si simplu sa pun pe seama la raceala in combinatie cu iesirea unei maselute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Klemmi multa sanatate !!
Foarte bun pentru orice fel de tuse este Coughend de la Plafar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Kllemi sanatate, eu pentru tuse am dat la fete sirop din muguri de pin, elimina tusea.

Poti incerca si un siropel pt imunatate dar care are si vit C, de la plantextract parca cu propolis si echinacee

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

cica ceaiul de leustean e f bun pt tuse...acuma, din ce stiu eu, e bine sa consulti un medic, macar telefonic, inainte de a-i da orice sirop de tuse

cu nemancatul...probabil ca daca are ceva in gat, ii e greu sa manance
a avut si R perioade din astea, cand i-au iesit maselele, cand avea rosu in gat

i-am facut o cura cu Propilis C si s-a pus pe mancat
acum ii dau sirop de catina cu miere si mananca de rupe...sa nu mai spun ca am gonit de cateva ori raceala
si zeama de lamaie ii mai dau, cate o lingurita/zi

Mergi la inceput

Va multumesc muult ptr. raspunsuri

claudinna si eu ii dau catina cu miere, si parac de cand am inceput sa ii dau, nu mai mananca si mia racit si de 2 ori ...cum naibab so dau...cica o imunizez asa...da' de unde

Maine sigur trebuie sa ajung la un dr. sa o vada in gat si sa-mi si spuna exact ce trebuie ptr. tusea asta...deja magareasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Neata!

Kllemi, e normal sa nu manance daca e bolnavioara. O sa treaca.Si cu imunitatea, nu cred ca poti sa astepti minuni de la siropul ala. Imunitate nu inseamna ca nu mai raceste; ci ca raceste dar face forme usoare. Si stiu ca suna tampit, dar daca raceste se imunizeaza. Eu prefer sa raceasca atunci cand sunt mai mici pt ca daca trebuie tinuti acasa de la gradi, nu-i bai. Cand mai cresc e mai greu ca astia au lectii la gradi si daca lipsesc...
Eu am avut-o pe Alice anul trecut , la 2 ani si 3 luni la gradi. Era in primavara si a luat un pneumococ in nas si vreo doua viroze mai usoare. Apoi in toamna, incepand cu 15 sept ea a mers prima sapt plina la gradi abia in februarie. Continuu a fost racita; si nu asa sa-i curga nasul, ci raceala cu febra 40 si tot tacamul. A luat de 2 ori antibiotic...Evident , si sora-sa si eu la fel.Anul asta, de cand a inceput gradinita cu multi copii, din septembrie, nu a trebuit sa stea acasa deloc inca. A mai avut ea cate un muc asa, dar a fost onorabil. Sora-sa a facut laringita (pe care o am si eu acum) si s-a lasat cu adrenalina, febra, etc.Deci a venit in final imunizarea aia mult asteptata.

Cu tusea, poti sa incerci Eurespal. E f bun. Insa eu te-as sfatui sa duci copilul la dr. La tuse este bine sa-l vada un dr. Eu am un fix cu tusea si niciodata nu o tratez eu acasa fara sa o vada un dr intai. La un muc asa, ceva febra ,ma mai bag, dar la tuse never.Asta daca n-o tratezi cum trebuie ar putea sa persiste cu saptamanile. Nu mai spun de bronsite si alte minunatii.

Noi avem serbare pe 31. Si Alice o sa fie o tomata, ia Anna bostan.Ieri au venit costumele. Mi-a luat ceva timp sa fotografiez bostanul ca l-am fugarit prin toata casa, motiv pt care era asa botoasa.
ASTA-I TOMATA
ASTA-I BOSTANUL

Cum o sta ea imbracata nu stiu ca ea nu vrea nimic.Imi vine sa ma impusc.
Nu va mai spun ca i-au dat si o poezie.Pe care nu doar ca nu vrea s-o spuna, dar urla rau de tot cand o aude. Si striga "nu vleauuu".I-am spus educatoarei ca o strofa cu "nu vreau" ar fi avut mai multe sanse la ea.

Gata, fug ca s-au trezit si stau in fotoliu si Anna striga "cahea .miki, mami"-adica "cafea, Mikey Mouse..."
O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
pentru toata lumea!

lala, sunt superbe!! si ce te plangi??? ce farmec ar mai avea serbarea daca ar merge totul struna?
si ai dreptate,am observat acum o luna ca a dus raceala f usor...i-a curs nasul si cam atat
acum si eu si sotul am fost raciti...el a stranutat de cateva ori, i-am mai dat si osccillo daca stranuta de 5-6 ori pe zi si e ok

in vara, cand i-u dat lui R prinele 2 masele din ultimele 4, a fost jale!!
urla si era super nervos, nu manca decat iaurt..a slabit muuult atunci
se vede o schimbare clara dupa ce a scapat de masele
si la somn, si la mancare si la comportament in general

kllemi, vad ca ai avut un we de pomina!
nervi tari iti tr!
pe R il mai calma cand il dadeam cu un badijonaj cu anestezic pe gingii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Neata,

La multi ani cu sanatate si bucurii freshanana!!!!
UNDE ESTI? PE UNDE UMBLI? HAI, MAI DA UN SEMN DE VIATA!!!

Mergi la inceput