Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Mimihoo multumim. Imi pare rau, asa si unde vreau sa o dau nu primeste de la 2ani...mai ales si cu scutec

dya sper sa rezolvi problemele oricare ar fi ele, multa sanatate lui Deiu si tie putere

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

m-am apucat sa citesc cartea aceasta http://www.scribd.com /doc/7503212/Gary-Chapman-Ross-Campbell-Cele-5-Limbaje-de-Iubire-Ale-Copiilor si spre rusinea mea sunt abia la inceput... poate va intereseaza

ce alte carti recomandati si le pot citi online...

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Nu am apucat sa citesc nimic nici nu am mai intrat demult.
Din pacate nu cred ca voi mai intra prea des am niste probleme personale nasoale!!!
Si ca sa fiu si tacamul complet Deiu a facut o entero sunt in medical de ieri nu neaparat ca ar fi ceva grav dar ma simt si eu nasol probeleme mari cu tensiunea sapt trecuta am cazut in clasa.
Va pupam si va dorim tot binele din lume!!

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Pupici multiDya
Sanatate multa si tie si lui Deiu.

Pentru entero face minuni Arsenicum Album (asta daca vrei sa incerci sa rezolvi homeopat)

Ai grija de tine mami si hai fii mai optimista or sa treaca toate!

P.S. Te inteleg atit de bine..acum citeva zile a cam luat-o si inima mea la trap..ziua munca, seara copii si citit pentru examanele care ma asteapta in Decembrie, noaptea mai lucrez pentru ca sa tin ritmul cu cerintele de la munca..nu mai zic ca m-am imbolnavit eu, apoi Stefan, apoi putin si Izabella. In sfirsit, greu dar trebuie sa ne "tinem pe baricade" pentru puii nostri!Sunt alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

xor, s-a mai aglomerat la job, dar inca reusesc sa nu stau peste program, ora 18.00 - ceea ce oricum intre noi fie vorba e horror.
si eu tare mult vreau sa-mi schimb jobul, numai ca e greu de gasit ce vreau eu... mai fac niste cursuri intre timp si poate reusesc ceva, cumva....
bafta, sa iei decizia cea mai buna!

dya, sanatate multa si tie si lui Deiu! sper sa revii curand cu vesti bune!

mimihoo, pentru Sofia intrebi de gradinita?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

La multi ani tuturor cu numele de Dumitru sau Dumitra!!

La multi ani Dimitri de Muuh!!!

Diana multa sanatate lui Andrei si tie!! Sa se rezolve repede problemele si te asteptam cu vesti bune!!

Xor bafta cu serviciul!

Lumi

Klemmi cum mai sunteti?

Despre noi ..suntem binisor..ne iese si noua o maseluta..Radu cand mananca..mesteca..si face cate un au..au..si arata ca-l doare acolo...sper sa scapam repede.

O zi frumoasa sa aveti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare

lumi aha...am inteles, deci se poate si mai rau....da' de ce sau mofturosit atat de rau??

baby-boy multumim de intrebare, mult mai bine, nu mai tuseste atat de rau...nici azi nu am ajuns la dr. ...sper maine

Va multumesc mult fetelor, ptr. sfaturile cu dif. siropuri, adevarul ca imi este cam frica sa le amestec fara sa consult un medic...parerea mea este ca deocamdata este suficient unnul....spun asta, ca am vazut cazul nasilor nostri care au o fetita de 4 ani si a amestecat si ea niste siropuri si dr. (la care merg si eu) ia spus ca nu trebuia sa faca asta, ptr. ca deaia a dat in bronsiolita.....acum ca o fi sau nu adevarat...habar nu am...in fine...va multumesc inca o data

DIMITRI SI TUTUROR CARE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA...SA FITI SANATOSI SI LA PUNGA GROSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

dya imi pare rau ptr. ce ti se intampla cu Deiu si cu tine...ave-ti mare grija de voi si sper sa ti se termine problemele repede, si cu bine...noi te asteptam aici si suntem cu gandul la voi

xor chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu job-ul...intotdeauna schimbarea este grea, important este ca tu sa crezi ca iti va fi mult mai bine acolo unde te vei duce...ca daca vei sta mereu si vei compara niciodata nu itit va conveni..mult succes, iti tin pumnii sa-l alegi pe cel mai bun

ange sanatate crinului...oofff..adevarul ca este si sezonul racelilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Cucu, aici suntem la fel, scuze ca nu am mai dat de veste ieri, dar avem activitati in ultimul timp, de ex:
-ne urcam pe canapea si ne aruncam in cap, chiar langa mamai cand nu se uita;
- sau mergem la cimitir si fugim printre morminte, si sa ma vezi cum stateam sa o fugaresc, hazliu si dramatic
- sau pt ca azi trebuia sa merge la dr, m-am epilat si eu si dra ma batea pe fund, altfel nu se putea,
- si ultima: am fost la monitorizare bb impreuna pt ca nu am avut cu cine sa o las, cu arsenal de jucarii plus umbrelutza, inclusiv la control col, a vizionat toata tarasenia, in rest toate bune si frumoase, sa speram ca de maine va fi ok, avand in vedere ca vom merge la cresa cu toate ca m-am reobisnuit cu ea acasa, asa cu casa vraiste, zici ca suntem la cort.:)))

cu K2 in 39s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Salutare,

La multi ani boboceilor care s-au sarbatorit in ultima luna sau poate mai mult de cind nu am mai scris.
nu am mai intrat de foarte mult timp, dar acum ca mi-am pus cit de cit gindurile in ordine, cel putin asa cred, intru repede sa va dau mici vesti despre noi. Dupa multe esecuri in proiectul bb2, ne)am hotarit sa trecem la fiv, asa ca eu sint intr-o stare indusa de menopauza acum care ma cam face sa ma urc pe pereti, dar o sa treaca repede, ca dupa o luam cu hormoni care o sa ma faca de 20 de ani :) si o sa-mi explodeze ovarele de foliculi, cel putin asa credem. operatiunea in sine va fi in decembrie, sint putin stresata nu credeam ca o sa ajungem aici.
nikol, bine ca nu m-ai asteptat mami, vad ca mai ai putin si nasti, sincere feilicitari.
Pe de alta parte, sint in febra interviurilor pt un job, ieri a fost unul maraton de 4 ore, m-au intors pe toate fetele, sper sa iasa, mai ales ca jobul e super.
Elsa ne minuneaza pe zi ce trece, vorbeste din ce ince mai mult, este super haioasa. Inca nu am scapat de pampers, mai avem mult de lucru, mai ales ca ea merge si la cresa si acolo cica nu spune cind vrea sa faca.
cam atit despre noi.
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Dimitri pui de Miruna !!!!!

La multi ani Freshnana !!!!

La multi ani tuturor celor care poarta numele de Dumitru !!!

Sanatate multa boboceilor bolnaviori

Dya multi pupici , sa treci repede peste perioada asta grea

Piolica la tine bag galerie mare pentru luna Decembrie , sa fie cu noroc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niko ce activitati interesante aveti

David ieri a tras o cazatura groaznica, de pe canapea direct in cap. In cadere si-a sucit gatul intr-un fel horror de am crezut ca facem infart langa el Bine ca nu a fost ceva grav.....ne-am speriat ingrozitor de ce ar fi putut sa fie

Lala superbe costumele

Xor sa iei decizia cea mai buna pentru tine

Babytza si puiiValentina David
www.youtube.com/watch?v=NAF7KnfmI6s" target="_blank">Mama

Mergi la inceput