Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Olga..si Andrei mai face figuri acum..dar mai ei ca sunt mult mai mici. E greu pana se obisnuiesc cu locul ala..cu ideea ca acolo vin si apoi pleaca acasa.

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Stiti cumva daca se pot spala piesele de la aparatul de aerosoli in masinade spalat vase? Am mereu senzatia ca nu le spal destul de bine.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Olga..si Andrei mai face figuri acum..dar mai ei ca sunt mult mai mici. E greu pana se obisnuiesc cu locul ala..cu ideea ca acolo vin si apoi pleaca acasa.

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

Chiar cum il duci dimineata pe Andrei la gradi? Sau il duce sotul? Caci pe vremea asta mi se pare prea complicat sa iesi cu toti 3 afara.

Mergi la inceput

don't ask...Olga. Anul trrecut am avut o tanti care statea cu gemenii..so..eu il duceam pe Andi la gradi. Acum, tatnti e bolnava, s-a operat de fiere, e batrana..nu gasesc alta femeie..si ne chinuim:(((
Il duce Cata dimineata la 6 jumate:(((((ca dna soacra nu binevoieste sa miste niciun deget pt nepotul ei.

nu mai scriu...ca iar ma enervez.
Oricum..bine scria cineva ieri..relatia pe care bunicii au avut-o cu copilul lor, e aceeasi cu cea pe care o au cu nepotii...adik niciuna

Comorile noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

don't ask...Olga. Anul trrecut am avut o tanti care statea cu gemenii..so..eu il duceam pe Andi la gradi. Acum, tatnti e bolnava, s-a operat de fiere, e batrana..nu gasesc alta femeie..si ne chinuim:(((
Il duce Cata dimineata la 6 jumate:(((((ca dna soacra nu binevoieste sa miste niciun deget pt nepotul ei.

nu mai scriu...ca iar ma enervez.
Oricum..bine scria cineva ieri..relatia pe care bunicii au avut-o cu copilul lor, e aceeasi cu cea pe care o au cu nepotii...adik niciuna

Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea!
Comorile noastre

Offf mititelul, ce devreme se trezeste. Poate te intelegi cu o mamica a unui copilas din aceeasi grupa, care are drum pe langa casa voastra, sa-l ia si pe Andi. Bineinteles sa fie una de incredere...

Da este tare nasol cand bunicii sunt indiferenti. Este bine insa ca s-a rupt lantul si Catalin se comporta altfel cu copiii lui decat cum s-au comportat parintii cu el. De obicei tindem sa tratam copiii nostri exact cum s-au comportat si parintii cu noi. Imi dau seama deseori ca atitudinea lui Cristi fata de David seamana foarte mult cu atitudinea pe care a avut-o tatal lui fata de el (asta din ce mi-a povestit soacra-mea).

Mergi la inceput

In privinta asta am mare noroc..Cata spunea mereu"dc doamne fereste vreodata vom divorta...vom trai impreuna pt copii". el a suferit enorm...ca a trait fara tatal lui:(
nu am cum sa apelez la vreun parinte..ca Andrei e dificil..si nu acepta sa mearga cu oricine:(

plus ca..nah.e dificil sa schimbi copilul..sa-l imbraci.dezbraci in hainele de gradi..nu-i e usor nicicui sa faca asta cu 2, dar o voi face eu cu 3 de la anul:))))

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, eu, adica bubulina gospodina, as dori asa:
-retzeta aia de ciorba minunata cu bors (n-am mancat niciodata nimic cu bors; bine, vad io de unde iau bors, numa dati-mi retzeta);
- retzeta de crema de zahar ars (novus, daca zici ca e asa simpla)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Tufete, eu, adica bubulina gospodina, as dori asa:
-retzeta aia de ciorba minunata cu bors (n-am mancat niciodata nimic cu bors; bine, vad io de unde iau bors, numa dati-mi retzeta);
- retzeta de crema de zahar ars (novus, daca zici ca e asa simpla)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

6 oua
200 g zahar + 3 linguri
1 l lapte
1 zahar vanilat

Cele 3 linguri de zahar se pun in cratita la foc mic. Cand incepe sa se topeasca se intoarce cratita astfel incat zaharul ars sa acopere uniform peretii cratitei. Se lasa sa se raceasca.
Se amesteca cu mixerul ouale, laptele, zaharul, vanilia si se pun in cratita peste zaharul ars. Se da la cuptor la foc mediu 30–40 de minute, pana se intareste. Se serveste rece, de la frigider.

ciorba ti-o da cine a gatit-o
P.S. eu coc crema de zahar ars in baie marina in cuptor..adik oala cu crema in alta oala cu apa

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza fetele.
Raresu e tare rau. Nu am dormit nici unul toata noaptea. Se ineaca cu mucozitati care ii vin cand pe nas cand pe gura. Tuseste de ti se rupe inima. Spre ca tratamentul asta sa isi faca efectul. Azi nopate o daduse si in febra 38.8. I-am pus sosete cu otet si s-a racit. Diagnosticul (pentru cunoscatori) a fost Traheobronsita.
Sa ma bati si nu pot sa imi dau seama de unde a luat virusul asta.EU STIU CA ASTA NU E VIRUS! E O INFLAMARE A TRAHEEI! DAR REPET, ASA STIU EU, NU SUNT 100% CA E VALABIL
Dimineata l-am lasat cu mama dar era moale ca o carpa, bine ca era somnoros.
Mi se pare ca si respiratia o are scurta, daca intelegeti ce vreau sa zic...adica nu respira pana la capat. Nu stiu cum sa ma exprim. Joimergem la control. Sper sa fie bine.
Evident ca de la Augmentin s-a diareirat. I-am dat Biotice poate il ajuta. DA-I BIOTICS DE FIECARE DATA CAND ADMINISTREZI AUGMENTINUL!!!Eu is varza. Si mai am si treaba azi la serviciu.
Colac peste pupaza am facut si eu aseara o usoara criza de fiere care in canu a trecut definitiv. Si ma simt ... fresh. Iar ca sa stua nitel treaza bag niste cafea care e manusa la fiere.
Sper sa supravietuiesc pana la 16.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

SANATATE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

olga pregateste-te sufleteste ca maine va plange mai tare cand il lasi la gradi, dar saptamana viitoare va fi mult mai bine.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Eu sper sa se acomodeze repede, caci tare greu este sa-l lasi acolo plangand

Gianina tu ziceai ca Micsunica plange si acum? Nu ii place la gradi sau este mai gea despartirea de mama? Ai avut o zi in care sa nu planga? Zi-mila ce sa ma astept

Olga, imi dai o bere daca iti zic ca intr-o luna va fi fericit ca merge acolo???

Nu te astepta la miracole in 3 zile sau 1 saptamana... Dar, intr-o luna, iti promit ca va fi super gagiu`!

Mergi la inceput