Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***
Raspunsuri - Pagina 4
olishka spune:
Buna dimineata!!!
Am dus copiii la scoala, la gradi. Astazi David a inceput sa urle cum am intrat in gradinita A fost mai greu astazi caci deja stia unde-l duc. Astept sa ma sune directoarea sa-mi spuna cum s-a comportat. dar mi-a ramas pe retina imaginea cu el plangand
Floric ce rau imi pare ca sunteti asa bolnaviori. Sanatate multa la amandoi si tie putere!!! Sa treceti repede peste boala
Olga, mamica lui David iepurasul
pikka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Doamne, am crezut ca numai eu pot sa plang cand este dezordine in casa si eu nu apuc sa fac curatenie Keuta franta si Keutu energic. Te inteleg cum este sa fii cu programul dat peste cap. Pricipalul este sa va reveniti cat mai repede si sa nu o luati pe urmele noastre, caci tare nasol este. Borsul mi-afost adus tocmai de la Galati, de catre Mihaela. Chiar fetele, de unde se ia borsul? Retete de peste caut si eu, dar noi nu mai mancam pasat. Ma bucur ca ai trecut pe-aici. Cand vedem poze noi cu Keutusi mamica lui slabuta? Olga, mamica lui David iepurasul |
Borsul cel mai bun este cel facut de casa;dar, din ce am testat din comert, cel din Plus mi se pare destul de ok;exclus borsul magic!!!
olishka spune:
Ilinca am mai patit si noi din astea. sa zici multumesc ca nu s-a culcat la 1-2 noaptea.
Pe David astazi l-am trezit la 8 si vad ca nu l-a deranjat. astazi ne culcam iarasi devreme
olishka spune:
Imi dau seama ca este cel mai bun bors, cel facut in casa. Insa de unde sa-l iau? Asta este intrebarea.
O sa-l incerc si eu pe cel de la Plus
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui petrean Olga in piata sigur gasesti bors de casa. Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
O sa incerc. Doar ca am eu o retinere cand trebuie sa cumpar branza, lapte si alte chestii de genul acesta, din piata de la necunoscuti. De fapt chiar nu cumpar niciodata...Dar o sa incerc
petrean spune:
Daca nu..de la Plus.si eu am inteles a e bun borsul de acolo. Eu am o femeie de la care cumpar constant din piata
Comorile noastre
olishka spune:
citat din mesajul lui petrean Daca nu..de la Plus.si eu am inteles a e bun borsul de acolo. Eu am o femeie de la care cumpar constant din piata Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
O sa-mi caut si eu una care pare mai ok, caci tare buna este ciorbita cu bors
m_monique spune:
olga pregateste-te sufleteste ca maine va plange mai tare cand il lasi la gradi, dar saptamana viitoare va fi mult mai bine.
olishka spune:
citat din mesajul lui m_monique olga pregateste-te sufleteste ca maine va plange mai tare cand il lasi la gradi, dar saptamana viitoare va fi mult mai bine. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Eu sper sa se acomodeze repede, caci tare greu este sa-l lasi acolo plangand
Gianina tu ziceai ca Micsunica plange si acum? Nu ii place la gradi sau este mai gea despartirea de mama? Ai avut o zi in care sa nu planga? Zi-mila ce sa ma astept