Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Salut,Stiu ca prin oltenia se mai acreste borsul cu corcoduse sau zeama de varza.Anamarie, prin ce ai trecut si eu ma sperii la sange.Olga eu as zice sa nu le bagi la masina de spalat vase, cine stie cum le scoti.Simonapro, ce baieti mari ai.Mihaela, multumim pt. reteta.Mie imi plac borsurile dar nu am facut niciodata, de obicei fac supa si mananc doar eu cu Theo.Pikka, i-ai dat cumva ampicilina, de la asta mi-a facut Theo niste pete rosii,inseamna ca e alergic, dar nu am reusit sa-I fac si testul pt alergie.Monnvas,atunci sa bem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

mababei, nu ai descoperit niciun produs revolutionar impotriva caderii parului? si eu ma confrunt cu aceiasi problema.

ilinca, gata frezatul? hai cu poze.

Maria

Va recomand cu caldura kerastase - samponul, nu tratamentul ca e fff scump

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Multumesc mult. O sa-l incerc!

Mihaela, am incercat un sampon regenerator de la Vichy si cate o masca cu ulei de masline, miere si galbenus, cand si cand. Si ceva vitamine! Dar tot pica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Vad ca avem si astazi motive de baut asa ca !!
Monnvas, feliciatri pt promovare !!

Olishka, bravooo pt renuntatul la fumat !!pacat de tenul tau frumos sa-l strici, nu trebuie afumat ca sa ramana tanar

Mababei, ma bucur ca esti prin zona !!

Kea, vad ca si tu esti activa, imi place !!

Mihaela un si pt voi si sper sa va recuperati banutii cat mai rapid !!
Si mama pune la borcan amestec din asta pt ciorbe, e super bun !!

Ilinca, vad ca ti-au dat fetele reteta pt crema de zahar ars, nu-i asa ca e usoara ?? pe bune e super simpla, amesteci toate ingredientele, nu trebuie mixer, caramelizezi zaharul si tup la cuptor cu ele

Cu borsul nu ma stiu nici eu ca la noi nu se foloseste dupa cum ziceau si ardelencele mele, noi acrim cu otet

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Kea, ce m-ai distrat, nu ma mai puteam opri din ras cu degetul tau mijlociu! . E trist totusi ce spui tu, ca o sa ma jeneze multa vreme. Eu momentan nu prea pot folosi mana la ridicat diverse obiecte, pe Eva o iau doar cu stanga in brate. La urgente nu mi-au facut mare lucru, doar au pus niste plasturi de apropiere ca sa nu trebuiasca sa ma coase. Oricum, jale mare ce e pe acolo si cum se comporta, pe cuvant!Olga, felicitari pentru abstinenta , dar ti-ai propus tu sau s-a intamplat? Nici eu nu am mai fumat din iunie, dar daca ajungeam la Sovata sigur trageam si eu un fum cu voi!Georgiana, eu sunt curioasa la ce ora s-a trezit Bris azi daca aseara a adormit asa tarziu. Eu eram incantata ca ieri a adormit Eva regulamentar la 9:30, azi dimineata s-a trezit la 9, pranzul insa s-a prelungit de la 2 la 5, prin urmare de la 9:30 bagata in pat, acu' 10 min a adormit.Ilinca, hai cu poze sa vedem cat esti de blonda.La mine a avut efect miraculos o masca pe baza de ulei de masline, home made. Foarte rar o prepar insa. De lene si lipsa de timp sa stau cu ea in par.Monn, felicitari! Se bea si azi la club? Dar am pierdut eu ceva sau nu ai scris nicaieri detalii despre promovare?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

InaPreda pe unde umbliiii??

Chatonel, interesanta muzica , sper sa reusiti sa ajungeti la concert !!

Mergi la inceput

Anamariame, felicitari si tie pt abstinenta !! mai punem un paharel!!

PS- Monnvas e promovata pe forum, are stelute albastru inchis, ca mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bre, asta-i clubul scutecelor sau clubul alcoolicilor?

(vorba unei prietene: noi cand ne vedem nu suntem alcoolicii anonimi, ci alcoolicii recunoscuti )

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns curea spune:

Pikka pentru diariei eu am vazut ca rezultate uimitoare pe langa lapte fara lactoza este enterolactis buvabil eu i-am dat lui radu in covalescenta sunt probiotice. Parca Floric tu intrebai de probiotice asta este unul dintre ele sunt si pliculete praf dar si fiole aceste este o combinatie intre ele intr-o sticulta este un praf si cand desfaci cade praful in lichid.
Ca alimentatie cu probiotice am descoperit iaurtul bio ala nemtesc verde, dar aici nu e cazul sa dai iaurt la diaree..dupa. pt diarie poti folosi in laptele fara lactoza orezul praf de la nestle. branzica calcica mai este buna pt diaree, paste fierte. Daca vrei eu am regimul din spital cand am avut enterocolita. Ti-as sugera sa faci si un coproparazitologic si coproculta sa vezi cauza.
Felicitari Olga pt renuntarea la fumat.
Eu am folosit atunci cand imi cadea parul samponul C1 Alpecin din farmacii .
Ilinica asteptam poze cu noul look sau am ratat eu mesajul tau...

http://family.webshots.com/album/578687175WgUzWF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus
Anamariame, felicitari si tie pt abstinenta !! mai punem un paharel!! PS- Monnvas e promovata pe forum, are stelute albastru inchis, ca mine www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Silly Me Congrats, Monn!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Ilinca, asteptam dovezile indiferent de culoarea parului !!

Mababei, poate ar trebui sa incerci pt inceput un nuantator, asta nu ataca asa tare parul cica , acum depinde si de gravitatea situatiei alegerea solutiei optime, dar du-te la un coafor bun si roaga-le sa-ti recomande ele ceva,sa vezi ce zic !

Eu am o coafeza super buna, dupa indelungi cautari am gasit-o si de ani buni nu mai merg la atcineva, foloseste doar produse wella profesional, deja stie ce imi place dar o las sa si experimenteze chestii noi pe mine

Mergi la inceput