Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***
Raspunsuri - Pagina 20
Bianca2503 spune:
ANAMARIA, brrrrrr! Mi s-a facut pielea de gaina cand am citit patania. Bine ca esti ok acum.
M-am hotarat! In wekeend voi fi la SIbiu. Acum am castile in urechi si ascult muzica propusa de Chatonel. Este foarte pe gustul meu si parca as vrea sa ajung mai repede in SIbiu. Asa tare imi place orasul asta...
novus spune:
Da, Anamaria, am uitat sa zic, era sa lesin si eu numai cand am citit, eu am o problema cu sangele, sa nu-l vad e ok
Bine ca ai fost tare pe pozitii !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Ha, ha, novus, pai numai tare pe pozitii nu am fost. Mi s-a facut rau pana aproape de lesin. Eu nu am nicio problema cu sangele, de altfel a si fost ft putin, ce m-a speriat a fost faptul ca mi-am vazut interiorul, chiar daca numai pe 1 cm. Oricum, nu-i prea placuta senzatia
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Eu fug la somn, sper la o noapte fara febra, dar sa vedem!Noapte buna!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Pai e important ca nu ai lesinat deci te-ai tinut tare !!
Eu cand imi ia sange mie sau Alexandrei de ex, intorc capul in cealalta parte, numai sa nu vad si e totul ok
novus spune:
Fug si eu la
!
mababei spune:
Neatza fetele!
Poftiti la
!
Puiul a revenit la bunele obiceiuri si se trezeste la 7. Dar, vorba aia, cine se trezeste de dimineata...e obosit toata ziua
!
Floric spune:
Neatza fetele! Nu poci crede ca is prima pe ziua de azi.
Pai...sa servim cafeluta
si un corn
sa nu vina cafeaua pe "inima goala".
Rare cand baseste cand tuseste...Sa zic ca nu mai tuseste foarte tare, adica azi noapte chiar am dormit spre doesebire de alaltanoapte. Dar...vomita tot ce mananca. Si e reactie adversa de la Augmentin. Diaree are...tot de la Augmentin. Mai are sa se umfle la fata si face toate reactiile adverse. I-am dat Probiotice dar nu cred ca ii fac bine.
o sa caut sa cumpar Ecoflorine poate e mai buna.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
pikka spune:
Neatza,
Multumesc fetelor care m-au ajutat cu un sfat,mi-au prins bine aseara cand eram destul de speriata si ma gandeam la cele mai urate boli
Acum este mai bine Mariuca, a dormit destul de bine, mai tuseste cate un pic.Petele au disparut, ma gandesc ca erau de la febra, ceva eruptie.Curea, mi-am notat numele probioticelor, sa le achizitionez.Mireal,nu i-am dat antibiotic, urmeaza azi...
mababei spune:
Floric, dar n-ar fi mai bine sa-i prescrie un alt antibiotic? Ca daca puncteaza pe rand toate reactiile adverse, mai mult strica decat ajuta
. Parerea mea! Dar ca stare generala e mai bine?