Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Mariuca mea iubeste un desene animat cu POCOYO (gasit pe youtube, se difuzeaza in Anglia, Spania, este f popular);vroiam sa va intreb poate stiti daca se gasesc si la noi personajele -papusele prin magazine.Imi doresc f mult sa-i cumpar, dar nu stiu daca sunt in Romania;chiar, mai este vreun pitic amator de Pocoyo??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Miha, starea general#259; e mai buna. Mai are pana maine tratamentul.
Apropo, stiti ce ma uimeste ca nici unul dintre medici nu i-a prescris si biotice. Eu ii dau de la mine putere (si de la voi putere).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Miha, starea general#259; e mai buna. Mai are pana maine tratamentul.
Apropo, stiti ce ma uimeste ca nici unul dintre medici nu i-a prescris si biotice. Eu ii dau de la mine putere (si de la voi putere).

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

in general dr nu spun de asta

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

neatza, vin si eu la cafea

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Buna dimineata !
Si eu sint cu o cana maaare de cafea sub nas, seful e plecat toata saptamina, asa ca muncim dar relaxati :)

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helloooo!
Aseara incercand s-o culc regulamentar pe Phiphochka (am inceput la 20, am zis sa bag si eu program, invidioasa pe Georgiana!!) am adormit si eu:))) (am picat amandoua ca mustele pe la 22).
Sunt f. incantata de salonu' asta si nici nu m-a costat asa de scump cum au zis initial fiindca tipa a zis ca nu trebuie vopsit tot, doar radacinile si inca vreo 5 cm care erau o nuantza cam diferita (coafeza asta ultima nu prea ma nimerea de la un vopsit la altul). Intai am fost foarte sceptica, ma gandeam ca ce vrea asta, sa faca economie la banii mei, m-o vazut mai amarata?:))) Io vroiam tot parul! Dar a zis sa merg pe mana ei si bine am facut. In orice caz, a folosit numai joico-uri pe capatzana mea: sampon, conditioner, leave-in serum, ceva crema de intins parul...Am un par moale de zici ca-i de bebe Poze oi pune la ziua mea, ca pana atunci voi fi si pensata. Si acum iar mi-a aparut minunata rosheatza in jurul nasului, nu stiu ce dracu' poate fi ca-mi apare regulat de mai bine de-un an de zile

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

caut sa cumpar pompa de san avent. daca are cineva astept un mesaj pe PM>
multumesc.

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Anamariame, chiar ieri ma gandeam la tine...Aoleu, ce groaznic, ce ai patit tu e mai rau decat cu sangele, clar; cu sangele nu am prea mari probleme, dar sa vad o crapatura alba cum a fost la tine cred ca leshinam, desi n-am mai experimentat lesinul pana acum.
Citind despre zarzavatul Mihaelei aproape mi-au dat lacrimile realizand ca eu nu voi fi niciodata o gospodina. Toate chestiile astea ma depasesc. Cand ma gandesc ca se va pierde traditia de gatit odata cu maica-mea...cum gatea ea zilnic pentru tot familionul: sarmale, ciorbe de perisoare, de ardei umpluti, supa cu taitei facuti de ea, fripturi de tot felul, cozonaci, prajituri...sa nu mai vorbim de ce punea pe iarna: zacusca de 3 feluri, muraturi, siropuri, dulceatza...Nu, categoric n-o s-o egalez niciodata (nici nu incerc:))). Hai ca m-am melancolizat!

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Mababei, daca vrei sa te vopsesti, mergi la un salon care foloseste wella, zic eu. Sau joico, desigur. Cere o nuanta apropiata parului tau, daca nu vrei ceva diferit; presupun ca vrei sa te vopsesti doar pentru ceva fire albe si cu ocazia asta parul va capata si stralucire, daca e o vopsea buna.

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Olishka, bravoooo!
Eu cand m-am lasat de fumat cam 4 ani n-am mai pus gura pe tzigara nici pentru un fum. Cazusem in extrema cealalta, ma-nervau fumatorii, le faceam morala, strambam din nas, cred ca eram tare enervanta:))))
Acum sunt la stadiul in care fiind sigura ca am invins viciul, imi pot permite sa reiau legatura cu el temporar, stiind ca nu ma mai prinde in mreje. Ati vazut ca am tot bagat la Sovata, de cand am venit acasa n-am mai tras nici macar un fum. Sunt la stadiul "fumat social in deplasare"(si in orice caz numai paie de-alea subtiri ultra-slabe, in niciun caz n-as mai putea fuma burlanele obisnuite pe care le-am fumat 11 ani:)))

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput