Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

mababei, nu ai descoperit niciun produs revolutionar impotriva caderii parului? si eu ma confrunt cu aceiasi problema.

ilinca, gata frezatul? hai cu poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Miha si mama face un zarzavat pt ciorbe da-l fierbe.

De unde stii cata sare treb pusa? Presupun ca neiodata. Si cum sterilizezi? Mama intai sterilizeaza borcanele (le pune in cuptor nu stiu cat) si abia apoi pune gemurile si altele asemenea. Tu pui umplutura in borcanele spalate doar si apoi fierbi borcanele in vas cu apa, sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Suntem prin zona, dar mai rarut asa Dar ne gandim la voi. Sanatate multa muciosilor si celor bolnaviori de altele.

Felicitari DAVID pt gradi
Ma bucur ca MAGDY si copiii sunt bine, slava Domnului

Am citit putin, asa ca nu ma luati de urechi

Noi suntem bine, Anei cred ca ii ies ultimele 2 masele sau se pregatesc ca e in greva foamei, e kkcioasa, baloasa si maraita. Cu adormitul stam mai bine de 2 zile, adica o iei in brate, pune capul pe tine, sta vreo 10 minute si nani. De trezit inca se trezeste plangand tare, dar o luam cu noi si chiar daca e agitata macar nu ne mai taraim prin casa cu ochii scosi de somn.
In rest, e bine, e energica si scumpa, bolboroseste tot pe limba ei, mai spune cate un caca, mama, uiti (uite), pa-pa, etc. si multa sporovaiala fara inteles, dar tot mai legata
Intelege tot, ne iubeste mult si in general e o dulceata

Va pupam mult si va purtam in gand, chiar daca intram mai rarut

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Pisik

Si pe Gige am uitat sa o pup. Multumesc mult! Si felicitari pt serviciu!

Anamariame, imi pare rau ca ai buba. Daca e adanca o sa te jeneze mult timp si mai ales cand e rece. La suprafata se vindeca usor, dar inauntru o sa dureze ceva mai mult. Si eu m-am taiat acum vreo 6 ani intr-o conserva, cu franjuri, de nu stiam daca sa lesin sau ba si un an sigur am tot simtit ca ma jena locul cand apasam.

Mergi la inceput

Ah si legat de buba mea cu franjuri, m-am bandajat bine si aveam mare grija sa nu bag degetul respectiv (aratatorul) sub apa, sa nu ma lovesc la el, ma rog, ma feream sa-l folosesc. Si la un moment dat la cursul de limba o intreb pe o colega noua daca e primul curs la care participa. Si ca sa ma inteleaga, i-am aratat si un deget, numai ca aratatorul fiind scos din folosinta, i-am aratat mijlociul. Am crezut ca pic sub masa cand mi-am dat seama. Dar de atunci nici n-a mai venit la curs. Sper ca nu din cauza mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

monnvas, atunci sa bem pt promovare. felicitari.

Maria

Iuhuuuu!!! Felicitari!!! Bem si in seara asta

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

mababei, nu ai descoperit niciun produs revolutionar impotriva caderii parului? si eu ma confrunt cu aceiasi problema.

ilinca, gata frezatul? hai cu poze.

Maria

Va recomand cu caldura kerastase - samponul, nu tratamentul ca e fff scump

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Mona felicitari!

Olga, nu scrie pe aparat cum se spala, sau macar pana la cate grade? Eu am pus o placa de tocat legumele si mirosea cand am oprit masina a plastic ars.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Vai, Ana Maria da' facusi buba rau! Ce ti-au facut la Urgente? Ai grija o perioada la incheietura!

Pikka, cand Calin a avut rozeola infantila, cam astea au fost simptomele: febra vreo 2 zile, o usoara tuse iar in a 3 a zi i-au aparut ceva bubite pe corp (gat, trunchi si un pic pe brate). I-am dat doar antitermice, bubitele au disparut repede fara nici un tratament. Sanatate Mariucai!

Mergi la inceput

Ah, Miha, cum am putut sa uit! A mancat Keutu tot ce i-am pus in farfurie, super a iesit mancarica. Ce mi-a ramas am pus la frigider si am amestecat cu dovleceii cu smantana, pe care i-am facut cand a venit sotul. A mancat si portia asta pe nerasuflate. Multumim mult de tot!

Mergi la inceput