Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

tufete, am vb ieri cu magdy.sunt bine cu totii.
gabitzu e mare, vrea sa se joace cu maria deja. ii vorbeste si fundu. vb cu subiect si predicat.
maria papa tzitzi de la mami.ia in greutate si face nani la greu.o necajesc un pic colicii, dar o sa treaca.e o frmoasa. am vazut si poze.

Mergi la inceput

pikka si maria a facut dupa 3 zile de 38.3 niste pete pe gat, trunchi si apoi pe picioruse.
depinde si de cum arata, cat sunt de mari.
de ex.baietelul finei mele a facut acum cateva zile o alergie de la detergent.erau niste pete destul de marisoare.
multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

pikka si maria a facut dupa 3 zile de 38.3 niste pete pe gat, trunchi si apoi pe picioruse.
depinde si de cum arata, cat sunt de mari.
de ex.baietelul finei mele a facut acum cateva zile o alergie de la detergent.erau niste pete destul de marisoare.
multa sanatate.

Maria

Si i-a trecut de la sine sau i-ai dat ceva?Nu sunt f mari , dar au ajuns pana in zona buricului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Citat:
citat din mesajul lui pikka
ms si ca esti din orasul cel mai drag mie!!

Pai cand mai treci pe aici, da un semn si daca ne potrivim in orare si stari de sanatate ale picilor, punem de-o intalnire!

Legat de oras, am avut ce pufni si bombani toata saptamana trecuta cu sarbatorile, cand parca s-au incapatanat sa-l transforme intr-un mare balci! Ma rog, asa probabil mai fac si ei un ban la buget.
Dar pe mine m-au ofticat mai-marii lui! Unde locuiesc eu este o zona pietonala destul de marisoara, cu pretentii de parc. Are copaci, boscheti, ronduri de flori, banci, mese de jucat sah/table, pista pentru role dar ce-i lipseste e tocmai un parc pentru zecile de copii din zona. Ca sa ne dam pe-un tobogan sau intr-un leagan, colindam alte parcuri printre blocuri, vechi si care nu inspira prea multa siguranta. Un parc cu de toate e la ceva distanta de casa si nu-mi permitea intotdeauna timpul sa mergem acolo! Si intr-o zi, in zona centrala a "parcului" se ingradeste si incep ceva lucrari. Zic: iaca si parcul nostru, in sfarsit! Intreb intr-o zi un muncitor si-mi zice ca fac o arteziana. Zic, buna si aia, mai "pescuiesc" copii in ea. Apoi vad ca rasare un soclu. Inca plina de speranta, imi zic ca e vreun model mai nou de arteziana. Bineinteles ca apare dupa o vreme si "proprietarul" soclului - Alexandru cel Bun, voievod al Moldovei. Si saptamana trecuta venit-a dom' primar cu gasca lui si ceva popime pentru sfintit "arteziana". Si de atunci am ramas ofticata!N-am nimic cu statuia ca pana la urma si porumbeii din zona aveau nevoie de-un loc de odihna (si-o toaleta), dar oare nu puteau s-o inghesuie intr-un parc? Ca la cata marmura au bagat acolo sigur le ajungea de cateva leagane si-un tobogan de plastic!

Dar in rest, si mie mi-e drag orasul!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Anul asta nu stiu daca ajung; in general , cel putin o data pe an suntem si prin Iasi, sa-mi clatesc ochii prin Copou, ca ,deh, pe acolo mi-am petrecut tineretile si studentia si mi-am intalnit barbatul!! Intotdeauna am spus, ca, daca voi castiga la loto imi voi lua o casa in Iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Hello.

Azi a fost randul nostru sa sarim somnul de pranz. E adevarat ca dimineata s-a trezit la 9,30, n-am patit asa ceva de cand am nascut!

In rest... ca m-au promovat

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

pikka, au trecut de la sine.nu am dat nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

tufete, am vb ieri cu magdy.sunt bine cu totii.
gabitzu e mare, vrea sa se joace cu maria deja. ii vorbeste si fundu. vb cu subiect si predicat.
maria papa tzitzi de la mami.ia in greutate si face nani la greu.o necajesc un pic colicii, dar o sa treaca.e o frmoasa. am vazut si poze.

Super!!! Da vrem si noi poze.

Maria

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

monnvas, atunci sa bem pt promovare. felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Oare v-am zis cas m-am lasat de fumat? De sambata seara n-am mai pus gura pe tigara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Oare v-am zis cas m-am lasat de fumat? De sambata seara n-am mai pus gura pe tigara

e prea devreme sa te felicitam pt asa o performanta?

Mergi la inceput