Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***
Raspunsuri - Pagina 14
Kea spune:
Ilinca, nu stiu, m-am gandit ca el mancand pasat, poate treb sa-l amestec cu ceva sa capete consistenta. Si nu stiu inca cu ce. Dar daca zici ca lui Phiphi ii place, o sa-i dau si eu azi, ca fac pt cand vine sotul.
m_monique spune:
si noi cumparam bors de la plus, sau mai rar bors proaspat din piata. dar niciodata bors magic sau alte chestii granulate.
pana sa ma marit nu am gatit niciodata cu bors, ca eu sunt ardeleanca si la noi nu se gateste cu bors. la inceput il puneam pe sotul meu sa puna borsul in ciorba. acum am invatat si eu.
dupa mine a inceput sa gateasca si mama cu bors.
m_monique spune:
olga la inceput copiii plang cand ii lasi la gradinita, iar dupa ce se obisnuiesc cu gradinita, plang cand vrei sa-i iei acasa.
Ilinca_M. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kea Ilinca, nu stiu, m-am gandit ca el mancand pasat, poate treb sa-l amestec cu ceva sa capete consistenta. Si nu stiu inca cu ce. Dar daca zici ca lui Phiphi ii place, o sa-i dau si eu azi, ca fac pt cand vine sotul. Keutu cheliutu |
Incearca si tu in loc de felii sa-l faci razuit (si neaparat scurs, altfel iese zeama lunga).
Sa pun retzete de-ale maica-mii tre s-o intreb intai, ca io nu stau in zona cand gateste
Fug la coafor, tineti-mi pumnii:)))
(Sophiphi s-a trezit de 5 minute, deci a dormit 2 ore jumate de pranz!!
)mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata
mihaelacg spune:
ilinca, tinem pumnii, dar nu degeaba. vrem si poza cu noua freaza
sa vii multumita de la coafor.
kea, musai incerc si eu reteta. am dovlecei, imi tb smantana.
ma duc sa fac ceva de papa la tati ca se apropie ora si n-am mancare.
simonapro spune:
Buna, fetele!
Am vazut ca ati chefuit aseara
, mie dor sa mai stau noaptea la calculator, dar nu mai reusesc, ca la 11 cel tarziu ma bag la nani, nu rezist mai mult, trezita de la 7.
Novus: noi votam pentru intalnire: ianuarie, atunci speram sa poata al meu sot sa-si ia liber cateva zile.
Eu folosesc mascara de la RIMEL, rezistent la apa, asa am apucat de cand purtam lentile de contact si sunt foarte multumita de el
Ciorba cu bors, fac o data la doua saptamani,dar nu pun prea mult ca nu-mi place prea acra, asa ne-am inteles ca sa impacam pe toata lumea, o saptamana supa(de pui cu taitei de casa sau cu galuste), o saptama ciorba(de perisoare, de carnita de porc si mai rar cu afumatura sau simpla de legume), daca ar fi dupa al meu sot ar manca in fiecare zi
Dar am noroc ca ma sustin copiii, ca si ei prefera tot supa
Bors ne furnizeaza o matusa, care il face in casa super bun, dar se mai intampla foarte rar sa mai ramanem si fara si atunci cumparam.
Noi suntem un pic cam raciti, cu exceptia lui tati, copiii sunt muciosi si pe mine m-a durut tare in gat, dar ma bucur ca nu s-a agravat, am bagat la greu sucuri si ceaiuri cu lamaie si vad ca e bine
Pe copii, ii tratez pe fiecare cu un homeopat, pana acum a functionat la noi.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
mababei spune:
Anaan, Kea, Gianina, multam' de primire si ganduri bune

!
Mai fetelor, nu-mi vine sa cred ca unele din voi nici nu stiu de bors
! Si cu ce acriti voi ciorbele ( ca la mine ciorba=bors
)? Acum stau si ma gandesc ca m-am cam plimbat prin toata tara si ciorbe am mancat peste tot, cu ce-or fi fost acrite
Mie soacra imi aduce borsul dar n-am fost niciodata curioasa sa o intreb cum il face
, stiu doar ca ii trebuie ceva numit "huste" si mirodenii: crengute de visin, parca leustean si marar.
Chatonel, interesanta muzica si stilul trupei. Sper sa ajungi la concert!
simonapro spune:
Miha: multa bafta, trebuie sa se rezolve intr-un fel sa fie bine 
Ilinca: tinem pumnii, sa iasa asa cum iti doresti 
Va las si cateva poze:http://picasaweb.google.com/symona0323/Octombrie10#
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mababei Si cu ce acriti voi ciorbele ( ca la mine ciorba=bors Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009 |
Cu otet, suc/sos de rosii, lamaie, in unele zone se pune sare de lamaie...chestii de-astea neborsoase
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)