Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ilinca, nu iese zeama lunga, ca punand dovleceii felii, le ia mai mult timp sa se patrunda ca atunci cand ii pui rasi si se evapora zeama.

Si am mai vrut sa scriu ceva dar bineinteles ca imi treb juma de ora sa pot trimite 2 randuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Ana, acum eu folosesc Max Factor, Lash Extension Effect, cumparat de sot, dar zau ca nici eu n-as fi ales unul mai bun!

Aha, merci ca ma lamurisi cu chestiunile neborsoase!

Ca tot aduse Ilinca vorba de vopsit, eu pana la venerabila mea varsta n-am avut nici nevoie si nici curiozitatea de a-mi colora parul! Cu o exceptie: la terminarea liceului cand m-am hotarat ca as fi mult mai interesanta creatza (adica permanent,asa-i zice si acum? atunci asa se zicea) si roscata. A iesit si am iesit o maaaaaare varza rosie infoiata si m-am tuns repede scurt - aveam parul pana la jumatatea spatelui si m-am vopsit la loc cu ceva apropiat de nuanta mea. Asta m-a lecuit pentru doua decenii! Mama ce saga, ca sa pun o simpla intrebare: cu ce ar fi indicat sa incep ca ma colorez ca dupa nastere se cam simte nevoia de ceva imbunatatiri. Ca-mi si pica parul rau de tot, mi-am atentionat si sotul ca daca se va trezi intr-o dimineata cu un cap chel alaturi sa nu sperie prea tare, ca-s eu! Ma voi duce la un salon dar sa par totusi cunoscatoare, sa nu mai experimenteze nimeni nimic pe chelia mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

COpilu' meu doarme de la 14. Adica de 3 ore jumate. Trebuie sa fac ceva sa il trezesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - scoate o cutie cu suc si agit-o un pic, sa vezi cum se si infiinteaza langa corpul delict

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

bianca - scoate o cutie cu suc si agit-o un pic, sa vezi cum se si infiinteaza langa corpul delict

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Pai nu am suc. V-am zis ca noii nu bem cico. Ma duc sa il pup pana se trezeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara!Nu am semnat de-o vesnicie condicuta pe-aici, dar v-am citit, am o multime in cap, as umple sigur o pagina daca as scrie tot Am admirat-o pe Saby, rochia mi s-a parut dementiala, pe cuvant! Chiar deosebita! Si posesoarea pe masura!Ilinca, te rog vizioneaza dvd-ul ala cu olita si spune aici ce trebuie facut. Eva stie pentru ce e, dar spune caca dupa ce face ,bine, nici eu nu-s consecventa si o pun doar cand imi aduc aminte.Olga, felicitari pentru prima zi de gradi!Azi am realizat ca nu ma cunosc suficient de bine. Sa va povestesc. M-a apucat curatenia prin frigider, si am aruncat continutul dintr-un vas yena, vas usor crapat, pe care am inceput sa il spal cu foc. Si s-a spart in mana la mine,taindu-ma la incheietura. Dar o taietura foarte ciudata, nu a curs deloc sange, lunga cam de 1 cm, si adanca, imi puteam vedea tendoanele albe. Si mi s-a facut rau, dar rau de tot, aproape de lesin. Am transpirat toata si m-am facut alba ca ceara si am cazut pe covor. Eva saracuta s-a speriat si ea vazandu-ma lata pe jos, noroc ca era sotul acasa si a luat-o in brate.Nu m-as fi gandit niciodata ca-s asa sensibila, bine c-am nascut cu cezariana . Anyway, am ajuns la urgente ca arata dubios rau zona.Lasand aceasta patanie la o parte, Eva a facut azi iarasi febra. Asta dupa ce saptamana trecuta a luat antibiotic pt o congestie la ureche. Ma cam apuca disperarea si nu ma stiu incotro sa ma indrept. Maine merg pt exudat si antibiograma, sa vedem exact cum stam. Numai ca e posibil sa nu fie relevant rezultatul tinand cont ca i-am dat antibiotic recent.Pana la urma, Floric, am concluzionat, asa cum spuneau si fetele aici, ca cel mai bine e sa gasesti un medic in care sa ai incredere si sa nu ii mai pui la indoiala deciziile, faci cum zice el si gata.Olga, eu una te inteleg perfect cu moralul scazut din cauza curateniei. Exact cum zici si tu patesc si eu, toata ziua fac curatenie, dar niciodata nu e curat. Mereu fac asa, in graba si la suprafata, si e plina casa de praf. Azi sotul m-a certat dupa patania cu taietura, ca nu am stare, mereu tb sa fac cate ceva, in loc sa stau cu Eva sa ma joc. Casa oricum arata dezastruos fie ca strang eu mereu, fie ca nu Se intelege ca am scris mesajul aseara si ca nu am apucat sa dau send, nu? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui pikka
ms si ca esti din orasul cel mai drag mie!!

Pai cand mai treci pe aici, da un semn si daca ne potrivim in orare si stari de sanatate ale picilor, punem de-o intalnire!

Legat de oras, am avut ce pufni si bombani toata saptamana trecuta cu sarbatorile, cand parca s-au incapatanat sa-l transforme intr-un mare balci! Ma rog, asa probabil mai fac si ei un ban la buget.
Dar pe mine m-au ofticat mai-marii lui! Unde locuiesc eu este o zona pietonala destul de marisoara, cu pretentii de parc. Are copaci, boscheti, ronduri de flori, banci, mese de jucat sah/table, pista pentru role dar ce-i lipseste e tocmai un parc pentru zecile de copii din zona. Ca sa ne dam pe-un tobogan sau intr-un leagan, colindam alte parcuri printre blocuri, vechi si care nu inspira prea multa siguranta. Un parc cu de toate e la ceva distanta de casa si nu-mi permitea intotdeauna timpul sa mergem acolo! Si intr-o zi, in zona centrala a "parcului" se ingradeste si incep ceva lucrari. Zic: iaca si parcul nostru, in sfarsit! Intreb intr-o zi un muncitor si-mi zice ca fac o arteziana. Zic, buna si aia, mai "pescuiesc" copii in ea. Apoi vad ca rasare un soclu. Inca plina de speranta, imi zic ca e vreun model mai nou de arteziana. Bineinteles ca apare dupa o vreme si "proprietarul" soclului - Alexandru cel Bun, voievod al Moldovei. Si saptamana trecuta venit-a dom' primar cu gasca lui si ceva popime pentru sfintit "arteziana". Si de atunci am ramas ofticata!N-am nimic cu statuia ca pana la urma si porumbeii din zona aveau nevoie de-un loc de odihna (si-o toaleta), dar oare nu puteau s-o inghesuie intr-un parc? Ca la cata marmura au bagat acolo sigur le ajungea de cateva leagane si-un tobogan de plastic!

Dar in rest, si mie mi-e drag orasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Mai fetelor, nu-mi vine sa cred ca unele din voi nici nu stiu de bors! Si cu ce acriti voi ciorbele ( ca la mine ciorba=bors )? Acum stau si ma gandesc ca m-am cam plimbat prin toata tara si ciorbe am mancat peste tot, cu ce-or fi fost acrite Mie soacra imi aduce borsul dar n-am fost niciodata curioasa sa o intreb cum il face, stiu doar ca ii trebuie ceva numit "huste" si mirodenii: crengute de visin, parca leustean si marar.

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

Nici eu nu am facut niciodata ciorba cu bors. De obicei in ciorbe pun rosii proaspete, intregi, facute cu blenderul sau mai rar lamaie.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Doamne Anamariame, pai mai aveam un pic si lesinam eu numai citind ce ai patit, dapoi tu...cum esti acum?

Ilinca neaparat poze la freza proaspata.

Simona ai 2 baieti frumosi

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Chiar nimeni nu stie daca pot sa pun piesele de la aparatul de aerosoli in masina de spalat vase?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput