Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Acu sa dau si eu frumos ziua buna!

N-am prea avut chef de scris in ultima vreme cu raceala lui Calin si alte chestiuni mai mici sau mai mari pe cap, dar am citit cam tot.

M-am bucurat sa le "revad" pe Simplyana si Chatonel!

Pikka si ghiocica Mariuca, bine ati venit la club!

Mihaela, ai reusit sa faci un contract de imprumut garantat cu ipoteca pana la urma? Bafta in oricem demers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

...si cand l-am mai vazut si pe Andrei care avea o freza de rocker salbatic cand s-a nascut, am stiut instantaneu ca-i copilul meu!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

L-am intrebat pe david daca vrea sa mergem la gradinita la copii si m-a strans ff tare de gat si nu-mi mai dadea drumul...

Olga, mamica lui David iepurasul

Of, micutul...eu nu stiu cum o sa rezist la momente de genul asta, ca se pare ca-s inevitabile...

Olga, tu fii tare, mami, ca inceputul de drum a fost bun si, dupa cum ti-au spus fetele ce au trecut deja prin experienta asta, dupa un timp va fi bine! Multi pentru amandoi!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

annan, in vremurile bune ma impacam bine cu loreal si max factor.acum ma dau si cu alea de prin reviste care probabil is si expirate. sau aproape.

olga, da, trebuie sa te tii tare.noi suntem aici sa te incurajam.

Mergi la inceput

Mihaela, ti-am raspuns la PM. Am vazut apelul pierdut, tocmai adormeam puiul atunci, eventual ne auzim la un telefon mai tarziu daca n-o lamurim in scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

buna,Floric,sanatate lui Rares.Olga,asa e in primele zile pana se mai acomodeaza el.probabil ca era plangacios si au zis sa nu il mai streseze cu schimbatul hainutelor, zic si eu.Georgiana, ce frumos ati petrecut.Bianca,mama ce bine arata!Mihaela, ai fetita mare deja.Multa bafta in continuare la proces.Ilinca, asteptam doveziAnnan, mie imi place L'oreal telescopic sau de la max factor masterpice, nu incaraca genele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Adevar acelasi tratament, mai putin aerosoli. Mai nu stiu de ce nu se recomanda si prin partile noastre tratamentul asta (sau varianta sta de tratament) Porbabil se gandesc medicii ca nu are toata lumea posibilitatea de aparat pt aerosoli. Nu stiu. Cred ca voi solicita eu sa imi dea si aerosoli daca va mai fi nevoie.
Mababei, ImunoRoyal cine ti-a recomandat?
Acum cum sunteti?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Acum e bine, vioi si zglobiu! Cam dupa a doua doza de antibiotic a inceput sa se simta mai bine. Si Calin era cam lesinat de la febra. ImunoRoyal-ul mi l-a recomadat homeopata! Sa stii ca aerosolii chiar fac diferenta! Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui mababei

Acu sa dau si eu frumos ziua buna!

N-am prea avut chef de scris in ultima vreme cu raceala lui Calin si alte chestiuni mai mici sau mai mari pe cap, dar am citit cam tot.

M-am bucurat sa le "revad" pe Simplyana si Chatonel!

Pikka si ghiocica Mariuca, bine ati venit la club!

Mihaela, ai reusit sa faci un contract de imprumut garantat cu ipoteca pana la urma? Bafta in oricem demers!

Mihaela, mama lui Calin Cristian, din 14 martie 2009

ms si ca esti din orasul cel mai drag mie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Miha, multumesc mult! Am pus la facut reteta de peste la cuptor. Am "imbunatatit-o" cu un ardei gras rosu. Eu peste nu-i dau decat somon. Si asta mancam si noi, ca sunt obsedata ca nu ramana oase pe care nu le vad. Pestele e congelat, ca nu-s in stare cand cumpar ceva sa si gatesc, asa ca tot in congelatorul meu ar ajunge pana i-ar veni randul. Va spun rezultatul peste vreo doua ore cand se trezesze copilul, care mai nou, apreciaza mancarea facuta de mine si mi-o refuza total pe cea la borcan. Nu-i mai dau de mult timp la borcan, dar uneori chiar n-am timp sa si gatesc, sa si ies cu el afara.

Si Miha bafta!!! Si eu am tot vrut sa te intreb ce ati mai facut, dar mi-a fost nu stiu cum. Dar ma bucur enorm ca se intrevede succesul!

O sa va zic si eu reteta de dovlecei cu smantana daca intere pe cineva (la copil nu i-am dat, dar noi mancam destul de des ca-i rapida) si supa de n-spe legume cu galuste de faina (asta chiar ca o mananca cu maxima placere Keutu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ma duc sa ma culc putin cu Theo ca azi noapte am cautat jucarii pe net, ma gandesc deja la craciun si la multe jucarii, dar chiar nu stiu ce sa-i iau, ca nu as vrea sa dau o gramada de bani pe ele si sa stea ca si celelalte in cutii.

Mergi la inceput