Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

nu cred ca vedeti ce trebuie, ideea e ca azi am primit incuviintarea executarii silite. cand am fost luni la slobozia inca aveau casa pe numele lor.sper ca nu s-a intamplat nimic intre timp si mai avem ce sa executam.
asta e, deja ma mustra constiinta. cand o sa am actul in mana o sa-i sun sa le mai dau un termen ca eu nu vreau sa-i las fara casa.

Maria

Nu conteaza ce vedem, cand am vazut site-ul m-am prins despre ce e vorba. Doamne da sa va iasa totul!! Nu trebuie sa ai nicio remuscare, asa cum nici ei n-au avut. Cum ati reusit sa dovediti ca le-ati facut imprumutul? Au recunoscut ei la notar?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

ilinca, la fel am patit si eu cu parul m-am zgarcit si acum parul meu arata jalnic.din pacate eu nu am ce sa sparg
ma ia jalea cand ma gandesc ca mai am fond de ten de doua ture si se duc usor usor toate smacurile.
mare noroc pe capul tau cu asa prietena.tare-i pretioasa.cred ca din toate punctele de vedere.
cu reteta nu te-am uitat.
sau alte retete, numai ca tb sa doarma matzica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza fetele.
Raresu e tare rau. Nu am dormit nici unul toata noaptea. Se ineaca cu mucozitati care ii vin cand pe nas cand pe gura. Tuseste de ti se rupe inima. Spre ca tratamentul asta sa isi faca efectul. Azi nopate o daduse si in febra 38.8. I-am pus sosete cu otet si s-a racit. Diagnosticul (pentru cunoscatori) a fost Traheobronsita.

Deveniram si noi cunoscatori, fara voia noastra, caci tocmai am punctat o traheobronsita. Tratamentul a fost identic cu al vostru: augumentin, rhinathyol, nurofen si aerosoli. Musai probiotice. Ieri dimineata am terminat antibioticul, mai tuseste cand si cand dar nu-i mai dau nici un medicament doar ImunoRoyal junior.

Mergi la inceput

da ilinca, am reusit pe 30 august sa facem contract la notar pe care l-am platit eu, plus cheltuiala cu benzina ca am fost eu cu finul si maria prima data, apoi avocata noastra l-a sfatuit pe al meu sa vina si el urgent la slobozia sa fie si el si sa vina si ei amandoi.deci cheltuiala dubla si cu transportul.totul platit de noi caci var`meu a zis cand am ajuns la notar ca el e pe 0.sa mor nu alta. si eu stateam cu fata nevaccinata din martie.iar in contract scrie ca ei tb sa suporte toate cheltuielile. cat am tras numai eu stiu.
am hotarat sa o las mai moale, pt ca mai aveam putin si-o luam razna.m-a scuturat putin al meu sot.pt noi a fost o cadere masiva cu banii.nu ne lafaiam in bani, dar de ex. mereu se gaseau bani sa ma cosmetizez pe la saloane, sa imi mai iau cate ceva de imbracat, de-astea.acum suntem bagati indatorii pana la anul.actiunea pe care am demarat-o acum costa 30 mil + tva. pana castig, eu tb sa scot banii astia, si chiar nu stiu de unde.
dar am hotarat sa nu ma mai agit atat. se vor aseza lucrurile sper pana la urma.
am detaliat putin ca tu m-ai tot intrebat ce-am mai facut, dar eu eram prea neagra de suparare sa-ti raspund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Adevar acelasi tratament, mai putin aerosoli. Mai nu stiu de ce nu se recomanda si prin partile noastre tratamentul asta (sau varianta sta de tratament) Porbabil se gandesc medicii ca nu are toata lumea posibilitatea de aparat pt aerosoli. Nu stiu. Cred ca voi solicita eu sa imi dea si aerosoli daca va mai fi nevoie.
Mababei, ImunoRoyal cine ti-a recomandat?
Acum cum sunteti?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

miha, acum te-am sunat. vreau sa te intreeb ceva.
trimit pm acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Miha bafta!!!

Am fost sa iau tipu de la gradinita. Era cam plans A zis ca atunci sa planga, ca e obosit. Noi avem program fara somn si el iarasi nu a rezistat si a adormit, dar cum ceilalti copii faceau galagie, s-a trezit. A dormit f, f putin, dar nu-l mai culc astazi. Sper sa reusesc sa-l tin treaz pana diseara si sa nu patesc ca Ilinca.

Ce nu mi-a mai placut este ca nu l-au schimbat de hainutele cu care l-am adus de-acasa. Eu am crezut ca mi-l schimba de vreme ce am intrat pe usa si ele mi l-au luat in brate. O sa discut maine acest aspect.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Vad ca azi e ziua retetelor care mai de care mai. M-am facut un folder si le salvez cu drag si spor... sa vedem insa cand le-oi pune si in practica. Ciorba cu bors cred ca am mancat o singura data si mi-a placut. Borsu' stiu ca-i un lichid acrisor...si cam atat

Miha, sper sa rezolvati situatia fara mari traume, nici pentru voi si nici pentru ei.

Io folosesc vopsea Matrix, am incercat cam tot, dar asta imi place cel mai mult. Cand eram gravida, exultam la gandul ca, dupa nastere, o sa-mi cada parul( nu tot, evident, dar speram ca suficient cat sa fie mai putintel), dar nu mi s-a implinit dorinta.Stiu ca pare o prostie, dar nici sa ai o claie nu-i bine, va garantez...si cand l-am mai vazut si pe Andrei care avea o freza de rocker salbatic cand s-a nascut, am stiut instantaneu ca-i copilul meu!

Tufete, recomandati-mi o mascara buna, sa nu se intinda, sa nu incarce excesiv genele...ca-s nemultumita de astea pe care le am.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

L-am intrebat pe david daca vrea sa mergem la gradinita la copii si m-a strans ff tare de gat si nu-mi mai dadea drumul...

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

olga, eu presimt ca il scapi la somn si patesti ca ilinca.la programul lui, eu asa zic. acum sa nu ma bati.

Mergi la inceput