Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***264***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Cine da Imunogrip la copii? sau ceva asemanator pentru perioada de prevenire sau convalescenta de dupa boal#259;?
Stiu ca se vb odata despre astea dar atunci am zis ca nu voi apela la asa ceva ca am copchil sanatos

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

eu am dat imunogrip 3 luni

Comorile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc de retzete, o sa le-ncerc!! Intrebare: se pot bate ingredientele si manual, ca nu cred ca am mixer?
Faina petrecere a avut Brisuca! Ce de copii cam de-un leat! Noi o sa ne serbam impreuna. Dar numa-n familion.
Georgiana, si tu l-ai certat degeaba pe bietul sotz, daca fetei i s-a facut somn la 16.30 cum putea s-o tina pana vii tu?! Bine, lui Phiphi ii mai iese figura cu 1 zi intreaga fara somn de pranz, dar uite ca ieri a dezertat la 19 si a iesit "distractie". Poate de reuseam s-o tin pana la 20 era altceva, dar nu mai putea de somn, n-aveam cum.
Bris e cuminte daca sta langa tine si-ti vorbeste; Sophiphi o uscheste din pat, alearga prin casa, se cocoatza unde apuca, vrea desene...Daca inchid usa la camera se lasa cu scandal mare.
Acum doarme regulamentar, de 15 minute...ca la 16 o duc la soacra si eu merg la coafor!! (e cazul, ca-s de 3 degete neagra la radacini)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

ilinaca- deci diseara vii ca o doamna la raport, da?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

uitati AICI. astazi a fost sedinta. incepe razboiul. de-acum sa ma tin

Mergi la inceput

Cu borsul: nu, n-am gustat veci. Noi p' aci nu mancam ciorbe acrite, ci de-ala cu smantana multa...
Maica-mea e din zona Brailei si asa manca pe-acolo dar de cand s-a maritat aici a invatat de la bunica unguroaica sa gateasca mancaruri ca pe la noi, cu rantash, smantana, sosuri...Asa de mult i-a placut ca a zis ca nu s-ar intoarce niciodata la mancarea "din tineretze". Degeaba-i zic io ca-i mai sanatos si mai "colesterol free".
Adevarul e ca mancarea ardeleneasca, mai ales cea cu influenta maghiara, e . Dar pe mine m-ar tenta sa incerc si din alte zone. Daca aveti retete macar relativ simple, fara carne (macar optional), va rog sa ma loviti cu ele!!

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

aici adica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

uitati AICI. astazi a fost sedinta. incepe razboiul. de-acum sa ma tin

Maria

Bravooooo!!!

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

nu cred ca vedeti ce trebuie, ideea e ca azi am primit incuviintarea executarii silite. cand am fost luni la slobozia inca aveau casa pe numele lor.sper ca nu s-a intamplat nimic intre timp si mai avem ce sa executam.
asta e, deja ma mustra constiinta. cand o sa am actul in mana o sa-i sun sa le mai dau un termen ca eu nu vreau sa-i las fara casa.

Mergi la inceput

Gianina, sa vad ce-mi iese, ca ma duc la un salon nou. Esingurul in oras care are vopsea Joico. N-ati vrea sa stiti cat imi ia pe un vopsit si-un bretonel, am intrebat inainte, sa n-am surprize, si era sa fac infarct. Dar vorba aia, arta cere sacrificii, sunt dispusa sa sparg pusculitza. In ultimele cam 8 luni am inceput sa ma zgarcesc, adica am vrut sa fac economii si am renuntat la fosta coafeza care ma vopsea cu Wella si mi se parea prea scump pentru puterile mele. Asa ca m-am dus undeva unde era pretzul cam pe jumatate, cu vopsea Londa. Dar zau ca in timp am vazut diferentza, mi s-a "maturoshit" parul, imi pica mult mai mult, arata nashpa si dupa ce-l spal. Ce-am economisit am dat pe sampoane si tratamente de reconstruire, cat de cat s-a si vazut efectul.Asa ca am hotarat sa nu mai fac economii la nimic ce tine de...corpul meu. Cum ziceam, noroc cu prietena din America de-mi furnizeaza tot ce tine de machiaj+parfum, creme de corp etc. Deci pot fi capra raioasa cu coada pe sus

17 luni
Manole forever
Sovata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

miha- tinem pumnii sa fie bine
cu casa... speram sa fie si libera de sarcini sa nu se fi grabit altii inaintea voastra (ca nu cred ca sunteti singurii creditori)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput