Economiile unei viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ha, ha imi vine sa rad si acum...eram la fel la Ina, ma framantam cum dau eu spaga. Nici eu nu pusesem pusa in fata acestui fapt. ma gandeam eu ca bag in buzunar, dar in acelasi timp ma gandeam ce fac daca vreuna n-are buzunar. Ei as...toate au si inca mari si pline

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

eu nu am dat, mi-a facut doar de 2 ori toatela in pat, timp in care eu plangeam si strigam ca ma doare operatia. (nu am fost pacient model)

cand ma puteam ridica din pat, am avut pahare de unica folosinta si luam apa calda de la robinet si ma spalam singura pe wc. dar erau camere de 2 paturi cu baie proprie asa ca era curat si nu aveam probleme sa ma asez pe wc. la dus ma ajuta sotul - eu in primele 2 saptamani nu m-am uitat spre operatie, si faceam dus asa cum sa nu ajunga apa acolo. prima data capul, apoi pana la brau, apoi de sub operatie in jos.

de dat nu am dat la asistente desi aveam totul pregatit, ca mie imi e rusine sa fac gestul respectiv. am pus la sfarsit in cutia de donatii pt spital. nu s-a simtit ca nu am dat, se purtau foarte frumos cu noi si ne ajutau.

camasi am patat si eu, le lua sotul si le spala si le calca si mi le aducea a doua zi. patam mai ales cand alaptam, ca se contracta uterul si atunci efectiv tasnea sangele tare de tot. aveam camasa pt fiecvare zi, dar cateva erau foarte groase si oricat de friguroasa sunt eu de la natura in maternitate nu le suportam, era foarte foarte cald

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nici eu nu am dat nimic la nimeni. De chestia asta s-a ocupat in exclusivitate sotul, atat pentru dr. cat si pentru tot restul (anestezist, mana a doua, asistente, infirmiere).
De altfel, nu stiu despre ele, dar eu la camasa de noapte nu am buzunare si halat nu port. Nu am remarcat sa se poarte urat cu mine in mod special, poate ca unele erau si "unse" deja, nu stiu ca nu am stiut niciodata anume cui o fi dat omul si cui nu...ca nu cred ca a dat la toate.
Eu gasesc chestia asta cu spaga un stres in plus pentru pacient si cred ca e treaba "apartinatorului" sa se ocupe daca e cazul, eu am destule pe cap. Dar nu stiu de cadriluri, cred ca pur si simplu cand dai spaga ii bagi suma in buzunar si ii zici "merci frumos" sau ceva de genul asta.
Oricum am delegat sarcina asta la nasteri si intentionez sa o deleg si in weekendul asta.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

Dar tu in ce tara ai trait de n-ai dat spaga in sistemul medical pana acum ??? Sau poate ai avut noroc sa n-ai nevoie de doctori ...

Ilinca_M - ai dreptate, e trist sa ne mire lucrurile care ar trebui sa fie normale, dar asta e tara in care traim ...

N-am avut nevoie de doctori pana acum.
Analizele ocazionale si urmaritul pe perioada sarcinii le-am facut la Medsana, unde firma noastra ne asigura un abonament. In pretul abonamentului intra controalele, investigatiile, ecografiile, etc.

In rest bolnava n-am fost, dosare pe rol n-am avut, firme n-am incercat sa infiintez, de intrat la liceu, facultate am intrat pe merit, amenzi auto n-am luat iar joburi prin "pile" n-am sa incerc in veci sa am.

Deci am reusit sa nu dau spaga deloc in cei 28 de anisori ai mei de pana acum.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click
Deci am reusit sa nu dau spaga deloc in cei 28 de anisori ai mei de pana acum.

Esti tare, felicitari ! Cred ca e un record in Romania ! Nici macar o ciocolata la medicul de familie cand erai mica (adolescenta), nici o cafea la secretara de la facultate sau chestii din astea marunte ?

Apropo de spaga la spital, si la mine a dat in principal "apartinatorul" (adica sotul), dar nu era tot timpul cu mine ... Mai erau si momente in care trebuia sa ma descurc singura si buzunarele mi-au fost utile.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Nu, de ce, ce cafea, mai da-le in pisici!
La ce foame am facut in studentie, numai de spagi nu as fi pus deoparte :)))

Le-am fi invatat prost.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Stati ca sparg io recordu'. Prima spaga am dat-o la...sa-mi amintesc, ca eram insarcinata in primele saptamani, mi-era greatza de muream...deci la 31 de ani. Am dat la doctoritza in calitate de "apartinator" al mamei mele. A fost groaznic, am transpirat si m-am kkt pe mine pana mi-am luat avant...m-am uitat in stanga-dreapta pana am intrat la ea...imi tot faceam scenarii, ca se va simti jignita (intotdeauna am avut impresia ca a incerca sa dai spaga inseamna sa jignesti, ii judecam pe toti dupa mine:))). Nici n-a clipit, femeia, cand i-am pus plicu' pe masa. Si cam la atat se reduce experienta mea cu spaga, la dat la vreo 3 doctori cat a fost maica-mea in spital.
Ar fi un topic interesant si asta, daca nu s-ar lasa cu batalie; care cand si cum ati dat spaga si cum v-ati simtit

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Citat:
citat din mesajul lui SuperMami_1

Citat:
citat din mesajul lui anya

Acum m-am luminat de ce n-am suferit de arsuri....ai mei baieti au fost cheliute rau de tot. Nici la un an n-am avut de mot.

Eu am avut arsuri la greu si bebe s-a nascut cu o gramada de par... o fi adevarata superstitia...

Albumele noastre

Eu nu am avut arsuri DELOC si ratusca mea s-a nascut cu muult par pe cap(lungut de 2-3cm).
E doar superstitie, si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta-bel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mcoca

Mai, ce nu am intzeles eu in ro este nemancatul si cu ceaiurle timp de nu stiu cat timp. Eu dupa operatia de fiere, gravida fiind, am mancat dupa cateva ore : iaurt, compot, supa, paine. A doua zi, mancat normal. A treia zi carne de porc la gratar.

Vicky si Printzesone

Eu am nascut normal(la 4.30dimineata), si la ora 8 mi s-a adus micul dejun constand in paine cu unt, dulceata, cafea; la fel, la pranz si cina-mancare absolut normala(si f.delicioasa, de altfel). In nici un caz compoturi, puteai alege daca vrei ceai, sau cafea, sau iaurt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Era vorba de nemancat dupa operatii.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput