Economiile unei viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Dimineata si mie mi-au adus mancare, dar peste noapte am murit de foame
Buzunarele sunt bune nu numai pt banii de spaga ci si pentru diversele chestii pe care le iei dupa tine cand mergi la baie, sa zicem. Nu-mi placea sa ma fatati pe culoar cu tampoanele, hartia igenica in mana. Toaletarea intima o faceau asistentele intr-o sala separata si te puteai duce dimineata si seara cand aveau program strict de asa ceva sau cand simteai nevoia (eu atunci eu am cotizat).
Bani, cf principiului meu, nu am dat decat dupa actul medical si doar daca am considerat ca merita. In sala de nasteri nu mi s-a vorbit urat, tipat, nepoliticos. Atata le trebuia ca faceam show. Am glumit si ras cu niste rezidenti - la a doua nastere si cu niste fete de la liceul sanitar - la prima nastere. Cel mai dragut a fost la prima nastere ca era sala goala - va dati seama? sala de nasteri din Giulesti goala!- si doar eu asistenta si doctorita. Au pus muzica si discutam una alta pana am ajuns la dilatatia necesara. Apoi l-au invitat pe sotul meu sa filmeze si radeam de el ca n-are voie sa lesine ca ei n-au reanimare decat pt femei . Eu aveam grija sa nu scape camera ca abia o cumparasem. Medicului i-am dat cadoul la controlul de 6 saptamani. Asistentei din sala de masteri a doua zi dupa nastere (am intrebat-o cand intra in tura si m-am dus atunci). Anestezistei - pt am facut peridurala- i-am dat mai mult decat costul periduralei si nu i-am cerut chitanta (anestezia trebuia teoretic platita). Stiam ca ar fi trebuit sa platesc si vaccinul (pt incompatibilitatea de RH) dar nu mi-a cerut nimeni bani. La a doua nastere am auzit o doctorita tipand la tipa de pe masa de alaturi dar nu de rautate. Era in expulzie, nu mai vroia sa impinga si era bb in pericol.
Mcoca, si mie la o alta operatie mi-au zis sa mananc iaurt sau compot si imi era o foame de lup. Iaurt n-am mancat in viata mea asa ca am plecat din reanimare acasa (cu acordul medicului) si am mancat salata de telina si cremwursti (aia aveam in frigider, nu eram in stare sa merg si la cumparaturi) si n-am avut nimic. A doua zi m-am reintors la spital sa-mi faca externarea si toate se mirau ca eu n-am stat toata noaptea sa vomit ca ele. Fiecare om e altfel. Unora le face bine iaurtul, altora nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Am adaugat la lista si "halat lung, gros, cu buzunare MARI"

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ina,e de preferat sa ai haine subtiri, ca in maternitati e o caldura infernala.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Hm? ciudat, eu credeam ca in spital e frig.

Nu stiu de unde credeam asta totusi, cine stie pe unde am citit.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Nu, nu, chiar e foarte cald !!! Si eu am remarcat asta !

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
Asistentei din sala de masteri a doua zi dupa nastere

asta e tare, chiar daca a fost o incurcatura de litere, s-a potrivit la fix.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

A picat perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Daca va place, nu editez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

Am dat peste un blog in care sunt comparate marcile de scutece de unica folosinta existente pe piata. Uite-l aici:

http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-i.html
http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-ii.html

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui larasarit

Am dat peste un blog in care sunt comparate marcile de scutece de unica folosinta existente pe piata. Uite-l aici:

http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-i.html
http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-ii.html

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Foarte fain!!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput