Economiile unei viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Ina, eu ma asteptam sa nasc natural si am nascut prin cezariana. Mi-a parut rau ca-mi pregatisem tampoane din vata cu tifon, as fi putut folosi f bine absorbante din comert. Poate la nasterea naturala cu epiziotomie e altceva.

Chiloti am avut 7-8 perechi bunicesti, din bumbac.

Camasi de noapte am avut doua si una de la spital. Mi-a parut rau ca nu mi-am luat o pijama si am cumparat camasi de noapte care acum zac prin sifonier. Erau fete in pijamale, nu le-a zis nimeni nimic.

La mine a urlat o doctorita ca am indraznit sa stau in fund, "omori copilul, te asezi pe capul lui", desi eu eram la cezariana tocmai pentru pozitia transversa si foarte sus a copilului

blog

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC - adr.jpg

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

pai e simplu, ca de 2 ori pe zi veneau drii la vizita si era mai usor pt ei sa nu ai chiloti - chestie de viteza

de umblat umblam cu picioarele lipite. nu stiu cum sa explic tehnica, dar am deprins-o repede. oricum, nu am prea umblat ca ma durea operatia cumplit, si am cam stat in pat. era doar un coridor scurt pe care puteai sa te plimbi, ca afara nu am putut iesi, erau -20 de grade. asa ce de 3-4 ori maxim facem coridorul, in rest frumos in pat.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Mie mi se pare aiurea sa stai fara chilotzi 24h pentru 10 min de vizita pe zi. Ok, e mai repede, asa vor, ii dai jos atunci.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Voi vorbiti serios? nu aveti voie cu chiloti dupa nastere??

Mie mi-au dat vreo 20 de perechi de chiloti de unica folosinta (de la spital). Iar de controlat nu venea decat o asistenta o data pe zi, da' ce mare pierdere de timp este pentru ei ca sa te roage sa-ti dai chilotii jos?? Ca doar nu sunt lipiti cu super glue?? Dureaza 2 secunde.

Mi se pare una dintre cele mai absurde reguli, cum naiba sa umbli fara chiloti??

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

miere, mie sa ma ridic in fund imi lua 10 minute

cand am venit acasa sa imi iau pantaloni pe mine mi-a luat mai mult

da na, io am fost pacient de tipul asa nu, care urla ca vrea sa fie impuscata. probabil cineva normal le poate face mai repede.

de asta am zis deja ca cel mai bine e sa intrebi inainte la doctorul/maternitatea unde nasti ce si cum sa ai cu tine, ca de cate locuri am auzit, tot atatea abordari sunt. si cum a fost la mine de ex nu va fi la maternitatea de langa, si risti sa iti umpli bagajul cu lucruri inutile si sa nu ai la tine lucruri obligatorii

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si la noi era aceeasi chestie, fara chiloti. E drept ca fiind cu cezariana la noi in salon nu am simtit interdictie totala. Eu una dupa ce am putut sa ma misc am avut chiloti de unica folosinta. Dar tot mai bine am folosit tampoanele de vata, abia acasa am folosit absorbante night.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=1" target="_blank">Votati fotomodelul Marius - bp.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

e prima data can aud de interdictia asta stupida, nejustificata si umilitoare. Doamne, cat primitivism.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Mai frate, dar ce se mai urla prin spitale! Unu' urla la gravida ca de ce isi mangaie burtica , altu' urla ca de ce stai in pat intr-o parte aialalta urla cum a indraznit si si-a pus fimeia chiloti si nu sta cu tamponu' intre picioare ! Eu i-as trimite in gasca sa-si faca Wassermanul, vorba Rodicai Ojog-Brasoveanu. Asta-i treaba, nici una-nici doua urlete??

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Si mie-mi venea sa urlu de revolta cand auzeam la colegele de odisee cum in unele spitale era interdictia de a purta chiloti dupa nastere! Bine ca nu facusera si un semn de-ala ca de circulatie, cu niste chiloti taiati cu dunga rosie. Ele saracele faceau haz de necaz, ca mergeau pe holuri cu "mers de chinezoaica", pasi marunti sa stranga shomoiogu' intre picioare, sa nu cada.
Mie nu mi s-a zis asa enormitate si cand venea doctorul la control nici nu ma punea pe mine sa fac operatiunea "jos chilotii", desi eu aveam toata buna-vointza dar sareau infirmierele sa stau linistita, sa nu ma obosesc etc.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Asta cu chilotii este noutate si pentru mine. Nu am avut astfel de interdictie nici la prima nastere, nici la a doua. Nu am purtat chiloti primele ore dupa operatie, atat.

Ina, ai pregatit cam tot?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 32+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput