Economiile unei viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mie mi-a cerut sa am 2 pachete de vata la terapie intensiva (aici depinde de spital). Dupa ce m-a trecut la salon am folosit tampoane din alea mai mari de noapte.

Chilotii "de mamaie" sunt indicati daca faci ceza, ca sa nu pice elasticul pe taietura. In caz nasterii naturale, nu stiu daca conteaza marimea lor.

Operatia am ingrijit-o cu crema de galbenele Melkfett, pe care am folosit-o si la fundul lui bb. Nu ne lipseste nici acum din casa...e buna la orice buba.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Chilotii de mamaie cred ca folosesc sa tina absorbantele imense, ca pe aia tanga nu ai unde sa le lipesti.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

la camasile cu taieturi pe parti coase-ti tu 2 nasturei acolo, sau te vei plimba prin spital mai aerisita decat ti-ai dori...

burtiera mi s-a interzis sa folosesc dupa operatie, oricum, a doua zi nu mai aveam pic de burta. aici dupa cum ai noroc sa fie natura generoasa sau rea cu tine, se va retrage de la sine mai repede sau mai greu. oricum in primele saptamani nu prea suporti presiune pe zona operatiei.

vata invelita in tifon e foarte buna, vezi sa faci somoioage mari, nu de marimea tampoanelor de ciclu, ca lohiile sunt muuult mai abundente. eu am folosit asa si acasa, ca de la tampoane normale ma iritam.

chiloti in spital nu am avut voie, acasa aveam unii de microfibra care se intindeau oricat. important e sa nu fie tanga si sa nu stranga pe nicaieri.

mama de Carol (29.12.2008) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ina, in carrefoure, daca nu ai dm in preajma, la sectiunea articole copii....Unde sunt si tampoane san, bibe, tetine, sunt si niste pachetele cu cate 4 sau 5 chiloti de unica folosinta....la un pret mic pe care ii fol si-i arunci....2 pach sunt suficiente...sunt o inventie tare buna, crede-ma

Mergi la inceput

Si mie mi-a zis ca n-am voie chiloti, dar mi i-am pus si mi-am vazut de treaba...doar nu ma contola nimeni la chiloti

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Cum, pisici, sa nu ai voie sa porti chiloti? Lasand la o parte impedimentul practic (cum mergi cu tamponul oricare ar fi el, fara chiloti..il tii cu mana?) mi se pare absolut abuziva ideea/pretentia in sine (demna de cabinetul lui Mengele)si nu vad nicio explicatie posibila la asa ceva.

Burtiera nu este decat un camuflaj optic al burtii. Dupa operatie imediat nu o poti purta din motive medicale, iar apoi muschii nesustinuti ci lucrati isi revin mult mai bine decat cei sustinuti de burtiera.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Cum, pisici, sa nu ai voie sa porti chiloti? Lasand la o parte impedimentul practic (cum mergi cu tamponul oricare ar fi el, fara chiloti..il tii cu mana?)Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Cam asa se plimbau unele pe holuri....oribila imagine...si n-am inteles de ce? Ca nu te urmarea nimeni sa te caute daca ai sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Asta vrusesem si eu sa intreb, cu ce ...sa iti tii tamponul daca chiloti n-ai voie? desi admit ca nu mi-am mai vazut fara oglinda o anumita parte a corpului de vreo 2 luni (...of topic: promit solemn ca in viata mea nu mai rad de asa ceva dupa aceasta experienta, degete inca nu mi-au rasarit acolo, bat pariu.

Domle, eu am sa tin de chilotii mei. Mai precis, am sa insist sa-i tin pe mine si nu in valiza.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

'Aide, suntem oameni mari cu totii. Cum sa imi spuna mie una ca nu am voie sa imi pun chiloti? M-ar pufni si rasul (ceea ce e naspa imediat dupa cezariana!), in orice caz i-as spune: vezi-ti, cucoana, de drum...poate ai treaba. Asta e buna! Ce-mi face? Imi fura chilotii? Ma fugareste sa mi-i taie cu foarfeca si sa imi pice in vine? Ma da afara din spital pentru port ilegal de chiloti? Serios...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Deviem un pic topicul, dar acum 3 luni o prietena a nascut la Municipal - Bucuresti.

Din cauza unor probleme de sanatate a stat 1 luna in spital inainte de a naste. Toti medicii si asistentele racneau la gravide daca le vedeau mangaindu-si burta. Cica provoaca contractii.

...acu nu stiu ce sa mai cred. Eu dorm cu burta in brate.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput