Economiile unei viitoare mamici

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Nu e nici asta o regula. Eu insa am avut-o in ambele cazuri. Boceam si ma simteam respinsa din orice. Plus ca nu prea lasam pe nimeni sa se apropie de piticii mei....Nici macar pe sot. A trecut repede din fericire. Daca a citit cu siguranta a citit si faptul ca trebuie sa fie langa tine si felul in care trebuie sa te linisteasca. N-am alergat dupa copii si nici dupa panselute nu m-am dat in vant dar daca ridica cineva tonul la mine incepeam sa bocesc desi eu nu sunt deloc asa:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Ina,
daca iti cumperi ciorapii compresivi sa fi atenta ca sunt pe marimi si trebuie sa iti masoare gambele, nu se iau ochiometric. E foarte important acest detaliu.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Lady in red, habar nu aveam de acel grafic de temperatura... la ce era atat de bun? Bine ca nu m-a pus nimeni sa il fac! Eu inteleg sa fii atent la termepratura, sa nu aibe bebe febra, dar lucrul asta il simti la mana, si abia atunci bagi termometrul...

CU parul.... si eu am avut cheliute, si nici urma de arsuri... Habar nu am daca chiar e adevarata treaba cu parul...

Ina, sa ne tii la curent cu cat par are bebe :)))

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Ina, sa ne tii la curent cu cat par are bebe :)))

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Voi afla in curand.
Am mai auzit asta cu parul si de la matusa-mea - culmea, asistenta medicala.

"Daca ai arsuri mama, o fi semanand cu barbat'tu, brunetii sunt parosi"

am racnit ofensata ca NU e paros; da, sotul meu este acel rara avis de brunet cu pilozitate minima corporala si ten alb, iar matusa-mea m-a privit foarte banuitoare.
Ori s-a gandit ca mint in legatura cu parul consortului (desi de ce dumnezeu as face asta?), ori, mai rau, cine stie ce i-o fi trecut prin cap referitor la paternitatea micutului.

In orice caz, sa fim seriosi, in cazul meu - strict - arsurile au directa legatura cu ce porcarii mananc in ziua respectiva.
In perioada sarbatorilor probabil ii iesea bebelusulu mei parul prin caciula de la atatea rantasuri si bucate prajite de mama soacra.

Cand am revenit in Bucuresti si la meniul meu mai cu fierte, mai cu crude, a chelit si asta micu presupun, ca m-au lasat arsurile.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Haoiasa faza cu arsurile Pregateste-te, ca o sa mai auzi multe

Am vazut ca ti-ai cumparat comprese sterile pt infasurat vata. NM-am inteles exact de care, dar eu am avut FASA, si statea vata mai bine in ea, o infasuram ca sa arate ca un tampon (tot de pe forum am invatat figura).

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Oops, atunci am inteles gresit. Am cumparat comprese sterile..obisnuite.

Sa fiu sincera ma cam bate gandul sa cumpar niste absorbante speciale pt lauzie si sa las balta infofolitul de vata.

Compresele...gasesc eu la ce sa le folosesc, daca zici ca nu sunt bune.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Absorbantele de lauzie sunt ff bune (eu mi-am luat un pachet mare si mi-au prins foarte bine). Daca gasesti, ia-ti si niste chiloti speciali pentru lauzie, "de unica folosinta". Adica daca se pateaza cu sange, ii arunci direct la cos . La fel, cand ii schimbi, tot la cos ajung, nu mai trebuie sa-i speli. Aici sunt in pachete de 5 (eu mi-am luat 2 pachete si, la fel, mi-au prins tare bine). Cam asa arata: http://www.boots.com/en/Boots-Disposable-briefs-5pack_21495/

Sau poti sa-ti iei niste "chiloti de sacrificiu", mai vechi.

(Noi am avut bafta, cei de la spital ne-au dat de toate: pampersi, tampoane, "budigai", creme, ciorapi pentru DVT etc si au insistat sa le folosim pe ale lor: "tine-ti-va lucrurile voastra, fetelor, ca va vor fi de folos acasa". In fiecare dimineata ne umpleau dulapiorul personal cu "consumabile" iar cand pleca vreo mamica acasa, i se spunea sa duca acasa tot ce avea acolo, ca "sunt ale tale acum".)

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Eu am folosit tampoane, normale, putin mai maricele si au fost foarte bune.
NU m-am complicat cu vata si fasa infasurata, etc.
Mi-am cumparat si eu, dar mi-am dat seama ca tot tamponul este mai bun:)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

pe topicul "odiseei" mele se vorbeste totusi despre faptul ca asistentele de la spital ar solicita in mod explicit sa NU se foloseasca tampoane din comert ci vata / fasa, pentru a vedea consistenta si fluxul a..mai stiu eu ce pe acolo.

Eu am sa imi cumpar si un pachet de tampoane din comert, dar vin si cu comprese, fasa si vata dupa mine. Si in functie de ce mi se cere, aia prezint si eu la raport.

32 +

Mai avem 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

cat am stat la spital, 3 zile, la toaleta mi se dadea acea vata infsurata in fasa.
dar acasa am folosit tampoane.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput