Economiile unei viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 27

Sabina spune:
aoleu, asta cu compotu m-a terminat oe mine, ca ziceau asistentele alea: sa ii aduceti compot! io nu pot sa-l sufar;)
si se cruceau ca de ce mananc struguri (in a doua zi) samd......si alte babisme din astea, tare nesuferite au fost. La Sofia, ca la Gh nici nu m-au bagat in seama, nu m-au ajutat cu nimic, eram la "al doilea"
Deci: asta cu sa nu mananci nimica, compotu si iaurtu sunt niste mari mituri, sigur ca dupa o operatie majora e bine sa mananci mai usor, unele femei, Do,ane fereste, fac un peristaltism etc, insa de unde sa ai putere pt bebe daca nu te hranesti?
inca ceva: daca ramane cateterul unde se pot administra analgezice:
sa cereti o doza cu un sfert de ora inainte de scoaterea sondei pt urina.
Si apropos de sonda pt urina: nu va lasati pacalite: cereti sa va fie pusa DUPA anestezie, e perfect in regula, mie asa mi-au pus-o , mi-a si zis dr, ca sa nu ma stresez cu ea.
De miscat, eu m-am miscat repede, patul mi l-am fixat cat mai sus, ca sa pot alapta pe-o parte samd.
E o operatie, dar ajuta sa vrei sa ramai tu in control, doare rau de tot dupa aia, insa depinde mult de pishic refacerea.
Ina, eu zic sa iei legatura cu fetele de la nastecumsimti.org , sunt minunate si e posibil sa poti naste natural bine mersi cu sfaturile lor. Cezariana e naspa:D
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si
bb Gheo

roli25 spune:
Nici la primul nu s-au inghesuit desi io habar n-aveam cum sa-l mufez si le intrebam, da vorbeam cu peretii. La al doilea nici n-au calcat. Stateam singura cu bb in rezerva, tv, muzica, citeam si alaptam.
Au facut doar o ramarca in prima zi 'a vad ca sunteti la al 2-lea...va descurcati, nu?'
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

inaioana spune:
Sabina, am vorbit cu Irina de mult, a fost minunat de draguta si s-a oferit sa ma ajute si asiste cu totul atat ea cat si Claudia Bider Heim, dar Tutunaru desi initial parea flexibil, mai nou nici nu vrea sa auda de VBA2C,este total impotriva in ceea ce ma priveste, iar eu acum nu mai am ce face. Brusc cica e si uterul mult prea subtire si alte alea si ma lasa numai pana la 38s si o zi-doua maximum, dupa care ma taie la rece.(Adica de azi intr-o saptamana)
Pe scurt..nu mai pune si tu sare pe rana.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Sabina spune:
ziceam de ina.click, tu esti ioana forever
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

inaioana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina ziceam de ina.click, tu esti ioana forever ![]() ![]() ![]() |
Oops, pardon.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=SftMo7XkXps" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Sabina spune:
no prbl, si stiu cum e....ca si pe mine badiu m-a refuzat , desi aveam doar o ceza la activ si am suferit rau de tot :(
Cum mi-am alaptat copiii
bb Gheo

alinkav spune:
citat din mesajul lui Sabina Cezariana e naspa:D |
Sun perfect de acord!

Bebe Beca spune:
citat din mesajul lui bird70 [quote]citat din mesajul lui ina.click Avand in vedere ca in Romania nu se folosesc nici ciorapii compresivi si nici SCDs (aparatul de care ziceam) este extrem de important pentru mame, indiferent de cum au nascut (dar mai ales cele cu cezariana) sa se ridice din pat cat mai repede si sa se miste cat de mult posibil. |
La maternitatea la care am nascut eu se folosesc acesti ciorapi si se fac si injectii cu clexane, unde mai pui ca te pun sa te ridici la cateva ore dupa cezariana, in cazul meu dupa cca 3 ore m-am ridicat din pat, m-am asezat pe un scaun, am coborat la rezerva, m-am ridicat din scaun si m-am asezat inapoi in pat. Cu ajutor, bineinteles. In plus, ma miscam de pe o parte pe alta, precum o clatita... Iar dupa cca 10 ore m-am ridicat pentru a merge la toaleta, lucru pe care -am reusit singura

Ioana,

Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

ina.click spune:
Eu zic sa nu deviem in discutii pro / contra cezariana ca avem deja vreo 4 topicuri (topice?!) dedicate acestui subiect, toate esuate in balacareli, polemici si argumente infinite.
Am notat Clexane + ciorapii respectivi, am sa sun medicul sa intreb daca sa cumpar eu asa ceva.
Intre timp tocmai ce-am cumparat vreo 3 pachete de comprese sterile, tot pt bagaj maternitate. Ocazie cu care m-am convins ca indiferent de studii, superstitiile apar de unde nu te-astepti.
Farmacista:
"Sa va dau un dicarbocalm de rest? Poate aveti arsuri?"
Eu:
"Nu merci, am arsuri dar ma descurc si-asa"
Farmacista:
"Are par mult, d'aia"
...sa mori tu, cocoana.....
Edit: Complet off topic, dar cand mi-au rasarit doua stelute sub username si ce reprezinta?32 +
Mai avem 8 saptamani

anya spune:
Acum m-am luminat de ce n-am suferit de arsuri....ai mei baieti au fost cheliute rau de tot. Nici la un an n-am avut de mot.
Ioana, fa reclama materintatii unde ai nascut, poate sunt mamici interesate de spitale mai moderne in gandire.