Economiile unei viitoare mamici
Raspunsuri - Pagina 23
monicabo spune:
Mai, Sabina, ai tu dreptate, dar... ce sa fac, eram la primul copil, fara experienta, stresata de tot si de toate, medicul ma tot baraia cu graficele de crestere....![]()
Daca as mai lua-o de la capat, dar cu mintea de acum, multe din stresuri s-ar elimina....![]()
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Sabina spune:
pai stiu, eu am facut un mil de greseli, de aia zic aici ce si cum, sa scutesc timp pretios pt viitoare mamici, Btw, timpul e cea mai buna economie pe care o puteti face ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
strumfy_12 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Btw, timpul e cea mai buna economie pe care o puteti face Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Pacat ca nu se poate pune la pastrat.
Daca va place cum aratam... un www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=9" target="_blank">vot (st.jpg) va rugam...

Mami fericita de strumfita
Sabina spune:
da, dar exista metode sa economisesti timp.
regula de aur:
daca vrei sa il inveti ceva pe bebelus, nu te chinui, Iti va lua EXACT atata timp cat ar face-o de unu singur:)
asta se aplica: la cat mananca, la cat doarme, la unde doarme samd.
daca faci cum cere copilul economisesti o GROAZA de timp:)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
monicabo spune:
ASta a fost o chestie care m-a "secat" la primul copil, na, incepatoare fiind - sfaturi de genul "Fa-i un program"
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
alex_andra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Letitia1 monicabo: - trusa pt epidurala in caz ca faci Hah? In romania tre sa-ti aduci epidurala de acasa? |
Eu nu am venit cu trusa de acasa, mi-au dat de la spital, dar am platit-o, cu chitanta:)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
alex_andra spune:
Transformam usor subiectul in "pro alaptat"?![]()
Daca e sa o luam pe experiente personale, eu am alaptat fata 5 luni numai cu lapte muls, pt mine a fost mana cereasca biberonul in casa.
Nu sa stau sa alerg de nebuna noaptea pe la farmacii sa caut biberoane.
Si am avut o cutie de lapte in casa, preventiv, pe care am folosit-o dupa luni de zile, cand m-am trezit fara lapte si cu copilu urland de foame.
Sabina spune:
conform statisticilor OMS, treaba asta se intampla la maximum 2 % dintre femei, asa ca jos biberoanele si cumparati ciocolata de banii aia:),
98% dintre femei pot sa alapteze, numa la noi in tara procentu e invers, nu'sh de ce intra majoritatea la 2%....s-r fi concentrat toate de pe glob in spatiu romanesc:D
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
alex_andra spune:
tz tz tz, sabina, sabina :)
ciocolata la alaptat?
vrei sa stea bebelu numai cu ochii in tavan?![]()
mai bine sa cumpere nuci si ceai de chimen si anason![]()
Sabina spune:
nu , nu, inainte de alaptat, cand ar fi cumparat biberoanele ![]()
(eu am mancat tone de cioco si am baut cafele cand alaptam pe Gh, a dormit admirabil, la fimea am pus gura pe cafea abia dupa cateva luni bune cand mi-am zis ca tot 2 ore pe noapte o sa dorm, macar ziua sa fiu mai fresh....:P)
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo

In romania tre sa-ti aduci epidurala de acasa?