Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)
Raspunsuri - Pagina 7
beatrice75 spune:
DA, INCERC SA STAU LINISTITA. AM INCHIS TOATE caloriferele din casa si am lasat geamul din camera deschis.Ca ma ia si sufocarea. Dana, nu mai fac nicio eco ca mai am o sapt si nasc.Cum ajung in sapt 37, PAC!Desi am DPN pe 11 nov.
36+
37 ecografic
crisuletzul spune:
asa Bea....pune ceva mzuica care iti place si linistestete
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
Vasari spune:
Beatrice, stai linistita, intinsa daca poti, si fa presiune cu podul palmelor pe globii oculari cam 10-15 min. In spatele ochilor sunt niste centri nervosi care scad pulsul. Asta daca te deranjeaza. Mai e f bun ceaiul de tei.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33
crisis81 spune:
Am revenit..... mai devrema dar am avut de recuperat tot ce ati scris.
Vesti de la eco: nu am facut nici un eco pt ca doctorul a fost sunat inainte sa ajunga la cabinet ca are o nastere si a trebuit sa se intoarca la spital. Asa ca... ramane pe miercuri.
crisuletul bafta la invatat. Eu nu inteleg cum poti. Eu nu retin nimic, nimic, nimic.
Ioana_Mami sper sa te lase bebe sa-ti serbezi ziua de nastere.
Cris mami de Teodora si 37+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
crisuletzul spune:
Crisis.....invatz sistematic!ideea este ca baza o stiu...numa acum cu noile legi trebuie sa invat si notiunile de mecanica!!!! de ce mai exista mecanic? daca eu reusesc sa invat toata notiunea de mecanicaimi deschid un service auto!!!
eu oricum ii voi amenintza pe toti cu burtica! le voi spune ca nu am voie sa plang sau sa ma consum...nu am voie sa fiu incercata de prea multe emotii.....vor prinde ei point`ul la care bat
Kitty
33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!
beatrice75 spune:
Fetele, daca racim, se amana operatia?
Ce parere aveti de hainutele second?Nu ma refer la cele provenite de la frati. mie nu imi surade ideea.
36+
37 ecografic
gabriella1 spune:
azi am facut morfo de 32 s. are mama un grasan de doo kile, sanatos si cu personalitate .
nuj ce sa fac: sa nasc la Iasi sau la Vaslui.La Iasi cica e gratis cezariana ,la Vaslui ma ajunge fro 10 mil.
Gabriela
32 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
mirunam spune:
Geniusa felicitari pentru bebe grasun si sanatos!!!
Dana, mi-a luat sotul niste cuie de jumatate de metru. Maine ma mobilizez si ma duc sa imi cumpar singura... i-am si spus pentru ce sunt. Fara tablouri nu pun, nu de alta dar sunt creatie proprie
Symo, felicitari pentru calm si optimism! Asa e cel mai bine si pentru tine si pentru bebelina. Noi incalzim agitatele
Fetelor de mai devreme nu am facut nimic pentru ca abia ma misc. Am devenit isterica, ma foiesc de colo colo si m-au luat contractiile. Asa ca, terapeutic, maine ma apuc de dressing, aspir mansarda si merg la coafor ... nu de alta dar daca ma opresc mi se face rau .
Pe unde umbla Doura, parca nu a intrat azi...
AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +
anya2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Fetelorrrrr, numa' maine nu-i poimaine! Am fost la consultatia preanestezica: am avut de completat 2 chestionare, mi-a luat tensiunea, mi-a povestit procedura si ne vedem miercuri. Dupa operatia cezariana cu rahi+epidurala, nu este nevoie de terapie intensiva, merg direct in rezerva. Am facut cunostinta cu mami Corina si bebe Patrick, mami este manechin, cu bujori in obrajori, iar bebelica este superbbbbb, mic si dragut, si cumintel, m-a fascinat!!! Am spus la toata lumea ce bebe mic si frumusel am vazut, cu fatzuca de barbatel si alunita pe frunte. Va Symo 38+ Diana Nicole AMR 2 ZILE |
Nu ti-a facut nici o analiza la sange, vre-un test..ceva? Ciudat..pai eu daca n-am facut anestezie niciodata de unde sa stiu daca tolerez sau nu anestezicul . Tot la Steriade ma duc si eu joi..
Ce dragut ca ai reusit sa-l vezi pe bebe Patrick
Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea
Joy21 spune:
Crisuletzul, mult succes cu examenul! Iti tin pumnii sa-l iei din prima. La mine a fost nevoie de mai multe incercari dar am fost perseverenta, ce mai...
Victoria, mami de Anna Sofia, 35+ cu inimioara
David Lloyd George