Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Symo , cum te simti ? Ce simti ?Cum petrecti ultimele clipe in 2????
Tu iti dai seama ca in 48 de ore esti mamica???

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ioana ma bucur ca iti poti petrece ziua ta cum vrei! BB o sa vina cand va stii ca e mai bine!

Sugubina ma bucur ca si tu esti bine si te simti in siguranta in spital, asa e cel mai bine pentru pufoaice!

MySimo chiar, zi-ne cum te simti pe ultima suta de metrii? Ce sentimente ai cand stii ca numari orele pana te intalnesti cu minunea ta?
Intre timp noi mentinem motatele la antrenamente!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Geniusamb, ce data frumoasa de nastere...
Beatrice, felicitari pt vestile bune de la eco!!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Symo , merci de infos despre preanestezie. Maine sun si eu sa vedem cand ma cheama la consultatie. Moama ce putin mai ai tu pana o vezi pe bebelina

Am stat si am cugetat la problema cu buricul si pampersii cat am facut curat in dulap pe hol ( - ultimul pe lista de curatenie) si am ajuns la urmatoarea decizie: ii voi pune fasa de aia medicinala, si scutec happy cu buricu decupat deasupra. Pe principiul ca prin fasa respira si se usuca pielea, pe cand prin scutec nu. Nu zic, cand oi avea pe mister bebe in brate s-ar putea sa mi se para altfel mai bine

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

AM PULS 110. SA MA INGRIJOREZ?????????

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

beatrice, NU! este normal sa fi tahicardica in timpuln sarcinii!!!
inima iti este cu 50% mai mult solicitata ca in mod normal! plus ca pompeaza cu aprox 3 litri de sange ca deobicei!

nu te mai agita atat ca ii faci rau bebelului!!!

stai intinsa pe stanga linistita si trece!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Beatrice, ma bucur ca te-ai intors cu vesti bune de la eco De abia astept sa merg si eu lunea viitoare, mi se pare asa departe... Tu pana la nastere mai faci vreo eco?

Am decis sa ma mentin ocupata insa, ca sa nu ma gandesc la nastere si la cum va fi dupa, ca o iau razna Maine ma duc la Romstal sa cumpar calorifer pentru holul de la camera lui bebe, si poimaine montam minunea. Apoi va trebui un pic de smotru. Imi fac singura de treaba Mai am in plan o vizita la Zara Home (unde am ochit o paturica de bebe), si o vizita la Cocor.

De Gabriella mai stiti ceva? Ca stiu ca zicea mai demult ca e posibil sa nasca prematur ea, nu?

Sugubina, e bine ca iti mentii moralul ridicat. Le ajuta pe pufice sa fie vesele in burtica

Ana ce o face?

Miruna, eu te astept cu pozele alea

In legatura cu pozele... ce facem? Incepem sa postam in albumul nou facut de Victoria? Ca pana la urma pozele astea de acum sunt tot despre bebei - asteptindu-i (ultima intalnire inainte de bebei, camera de bebei )

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

beatrice pulsul este normal sa fie marit in sarcina deci nu-ti face probleme de asta, cu tensiunea cum stai? asta sa nu fie prea mare!
stai linistita oricum! e cel mai bun remediu!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

eu inainte sa fiu gravida prezint puls de 100-110 batai pe minut!
sufar de tahicardie la ordinea zilei! cu sarcina am in jur de 120-130:)).....sa vezi distractie ca nu pot sa imi reglez respiratia si ajung la punga.....in fine....fac haz de necaz!

tu stai linistita ca este perfect normal! nu te agita pt ca nu faci bine deloc!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

AM PULS 110. SA MA INGRIJOREZ?????????

36+
37 ecografic

Nu, e normal in sarcina.

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput